- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bagyusz: Sony Xperia SP CM11 Zárt Bootloaderre
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
Új hozzászólás Aktív témák
-
apach
senior tag
No. Én viszont, szintén egy amolyan ajánlással jöttem még pluszban.

Ez a kamion/trailer pack igen jó, bár a trailert nem ajánlom személy szerint, mert nekem nem jött be pár dolog miatt. Pl hirtelen vagy éles kanyarnál kirepült a trailer vége ha jól emlékszem, így csak a gépet hagytam meg, de az használható szépen!
tesék a szimpla pack linkje:Viszont a következő linken levő packban már több féle szín változatban is megtalálhatjátok ugyanezt a cuccot amit az imént linkeltem, báár, ezt az utóbbi "nagy" packot még NEM teszteltem! De szerintem csak a színüket változtatta meg a tag, magát a gépeket nem hiszem. tehát a link:
Ebben a packban 4 féle színű kamion, és hozzájuk a 4 féle színben levő trailerek.

Fekete, Piros, Fehér és Kék.
Báár, én a Scaniákkal alkotok, amit már korábban linkeltem nektek/ObiGabinak.
Most összedobtam egy Másik amolyan saját verziós packot. Az eredetiben egy Merci Actros volt egy állatszállító trailerrel, egyező színnel, de én kicseréltem a modhosteren talált Fekete/zöld színű Scaniára.
Állati jó lett.
Nagyon passzolnak, csináltam a Kék-Fehér és a Fekete/Zöld Scaniáról, és persze a 2 Trailer rajtuk .
Mint korábban is írtam már, ha tudom, összedobok egy packot, (vagy egyszerre több részes packot), aztán valahova feltöltöm hogy leszedhessétek. 
Ezt a Pénz módot pedig azért hoztam csak, hogy tudjatok pénzt csinálni ahhoz, hogy az Új módokat tesztelni tudjátok azonnal is. NE mentsétek a játékot a pénz móddal, ha nem akarjátok hogy a sok pénz meg is maradjon.

Ezt használom a kép alapján gondolva, én is. Bár, én a játékban is használom, de csak addig és annyit, hogy a teljes gépparkot jobbra gyorsabbra cseréljem.
Nekem nincs türelmem ahhoz, hogy a kis trakesszal meg a rozoga kombájnnal totyogjak. Már csak azért is, mert én nem az eredeti gyári mapon, hanem egy 4 szer nagyobb mapon szeretek játszani, mint pl a már sokat említett, Gross_Kern_Land mapon.
Csak én a régebbi, mondhatni, "csupasz" verziót szeretem, ahol óriási terület van, és sok idő míg a 30 Km/h sebességgel odaérek a túl végére, mint egy 50-60 Km/h sebességűvel.
A túl monopolizált verzióiból 2 amúgy sem indul el a játékban! 
Nah, tehát a pénz mód:Remélem tetszenek a cuccok ezek is.

Új hozzászólás Aktív témák

- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Zalman S2 TG CM 700W
- Fractal Design Momentum 12 RGB Black
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350M R7 1800X 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD RX 5600 XT 6GB Rampage SHIVA 400W
- Noctua NH-L12S
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- ÉV ELEJI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Playstation 4 FAT 1 TB kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest