Új hozzászólás Aktív témák

• dokesz007

aktív tag

válasz Pitbullos #4920 üzenetére

AA-t még nem, sosem jutottam el odáig....

FC2 nekem lassú. lassan mozog a karakter, fantáziatlan pályák...nincs CF amiben verhetetlen vagyok/voltunk....ergó olyan lett mint egy sima cod...meg utálom az olyan multit ahol gyűjtened kell, h jobb fegyvered legyen...számomra nem képvisel megfelelő játékéményt...FC-ben képes voltam 10-12 órát gamázni...ezt meg többszöri próba után leraktam, rájöttem ez nem az én játékom...

Crysis-t meg kölcsönbe kaptam ,áldottam az eszem, h nem vettem meg...akkor tutti kardomba dőltem volna...

Megvettem a STALKER-t + clear sky-t...az még elfogadható, bár ez sem az igazi...de ezzel is elbénáztam 3-4 órát, mert lekötött....

brownus

abban pl, h egy sp-ben többet nyom a latba, a grafika, az MI, a fegyverek sokszínűsége,
    míg számomra a multiban a karakter mozgási sebessége, a jól ismert bunnyzás /mert ugye q3-n nőttem fel és megszoktam/, fontos, h a fegyver pontos legyen, /stalkerben kiakaszt mikor tönkremegy/...fontos, h mindenki azonos kvalitással ill a neki megfelelő felszereléssel vághasson neki a pályának, mert különben sz@r az egész...szóval lehetne órákat mesélni, h kinek milyen a megfelelő multis game, nekem az FC volt-van -lesz...jó lenne egy q3 újraadaptáció vagy egy rendes FC3 majd....bár lehet addígra még kevesebb időm lesz játszani, de szerencsém van mert a svájci klánban mindíg szívesen látnak...

huh...elég sokat írtam zagyváltam, válogasd ki a lényeget, a többi kuka... ;] ;] ;]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés