Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
-
LOGOUT
Noha az első részt a Crysis sorozattal foglalatoskodó CryTek készítette, de mivel ők új kiadó és egyben új megbízatások után nézett, így a jogok a UbiSoftnál maradtak, aki természetesen nem hagyta feledésbe merülni a csapat 2004-es blockbuster-ét, a Far Cry második részének elkészítésével pedig a Splinter Cell, a Rainbow Six, az Assassins Creed, és az egyes Prince of Persia címekért felelős UbiSoft Montreal stúdiót bízták meg, hogy azok új erőt adva a sorozatnak újra felélesszék régi kedvencünket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
$p@rr0w
őstag
Ne is haragudj, de ha ide írsz legalább annyival tiszteld meg a többieket hogy küldés előtt elolvasod, és érthetővé teszed a mondanivalódat, ill. kijavítod az elgépeléseket.
(#2588) tzsolesz: Erről beszéltem.

(#2589) Bluegene: 2 g rammal tolom Vista alatt (bár dx9ben mivel nem engedi feljebb valami bug miatt vagy nem tudom, feljebb írtam...), és semmi swap...
Kúszás/kihajolás érdekes hogy nincs benne, de ezeket már jó előre beharangozta az UBI valamilyen hülye indokkal hogy nem lesznek...
-
feka007
veterán
Autó irányítása ultrabéna...

-
Bluegene
addikt
válasz
marcus.fenix
üzenetére
no hajrá, vedd poénra és akkor nem csalódsz
sztem azért lehet benne valami, a crysist is milyen ügyesen feltörték pedig az is DX10 állítólag, azt kiderült kama az egész
persze ott nem a sebességgel hanem a szépséggel próbáltak megtréfálni minket 
-
athomi
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Hány %-nál adta be a második mapot?
Most már a két mapon egyszerre kell felvenned és teljesíteni a küldetéseket? Mert az úgy baromi nagy lenne és nem is túl jó, mivel a két map különálló. Bár szerencsére buszozni is lehet, csak túl ritka a buszállomás. -
Bluegene
addikt
na látod, ahelyett hogy szépen kidobnék 8K-t az ablakon 2 rúd használt corsair ramra(pont olyanra amim van), inkább meghekkelem a gemet és a pénzem is megmarad csokira

tzsolesz: most vettelek észre! miért is? no majd belövöm DX9-re és belövöm erre az állítólagos DX10-re(XP-ben) és csinálok 1-2 screenshotot, összevetjük a színét az állagát és a sebességét no akkor meglátjuk ki nevet a végén, vista alatt szvsz nálam meghal a kevés ram miatt

-
marcus.fenix
aktív tag
válasz
DerStauner
üzenetére
Bár tudnék...
Azóta is játszom a Far Cry 2-őt és még hajnal háromig így is lesz. Én csak azt nem értem, hogy ha valaki már felmutatta hogy tud jobbat is, akkor miért hagy ki alapvető dolgokat az új játékából? Az Ubisoft Montreal és a Crytek is bizonyított már, akkor miért kell egy régi hibát újra elővenni.Tényleg... se kúszás, se kihajolás, ahogy más is említette...
Lenry
3,25-öt az XP is tud használni, és mert kurva olcsó, és ha 2*1 vagy 2*2 giga kell a dual channelhez, akkor miért ne lenne 2*2 és akkor Vista/64bit ready vagyok, és még sorolhatnám hogy miért...
-
Bluegene
addikt
gamerprofile.xms a neve és nem benchmarkprofile.xms
mintha picit másmilyen lenne, mind1 nekem nincs sasszemem, hátha más meglát valami különbséget
, ezért írtam ide, mondom 2giga rammal képtelenség vista alatt tolni bármennyire szeretném(svappol a winyó ezerrel), remélem véleményezitek
, mindenesetre poén 
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
$p@rr0w
üzenetére
És tugggya. Pont ez nem tetszett a crysis-ben. Ott volt az út, menni kell előre, néhány előugró koreai balfaszt lelősz, és újra mész előre a sárga úton. Ebben mi az innováció??
Ehhez képest ezerszer több ötlet van a FaR Cry 2-ben. Aki ezt nem látja be, az tényleg elfogult. ez egy sokkal intelligensebb motor, sokkal több extrával.
Ja nem tudom ki írta, de ez neki a válasz: Egyszerre most nálam van egy gépfegyver (asszem AK 47), van egy sniper, egy pisztoly, és egy kard. A sniper helyett feltudok venni shootgun-t is, sőtt a számítógépes kereskedésben le is tudom cserélni egyszerre mind a kettőt, ara amelyik nekem tetszik. Ez fontos próbáljátok ki.
Bluegene: Pont most bizonyítottad be a mondadód ellenkezőjét. benchmark alatt nem gyorsult. Pont ez volt eddig, hogy miért lassabb DX9-ben. Nem azért mert DX9, hanem azért DX10-ben ez a game gyorsabb bizony.

-
Bluegene
addikt
[B]Figyelem! Van aki XP alól tolja mert nincs 4 giga ramja csak 2, vagy atija van az meg laggol.
Sikerült meghekkelni ezt a kamu-DX10-es relytélyes gyorsulást(szvsz a crysis féle álDX10 nehezebb dió volt)
előzmény1
ugyanezt csináltam csak XP alatt
dokuments-->my documents--->my games-->far cry 2--->gamer profile.xms
megnyit wordpaddel, D3D9-ről D3D10-re átír és máris szebb lesz
véleményeket várok, nem tart semmibe max visszaírod(a benchmark nem gyorsul, a játék talán, nincs időm tesztelni)
sztem ez az FC2 féle DX10/DX10.1 olyan kamu hogy nincs arra szó
[link][/B] -
Bocaa
senior tag
Igaz még csa 8%-nál tartok de valahoyg nem nyűgözött le.szép jó és élvezetes de nem köt le elég ideig.Meg az ,hoyg mindenhol rámlőnek...Azt se tom ki kivel van kik kicsodák miért dolgozzak neki stb. Meg qa dzsungeles rész nem jön be inkább lenne az egész szavanna ha dzsungelt akarok akkor Crysis. Tom hoyg van szavanna de szvsz kevés. Ellehet vele lenni de kicsit túlontúl nem vagy behatárolva nem a GTA-s szabadság a vezetés nekem nejön be a gyémántos dolog mókás.valahoyg az elvárasaim semmilyenek voltak de már tom milyen lenne jó a Far cry 3 avgy a kiegje. Biztos fogok rajta gémelni főleg ha lesz ujj VGA meg proc memó de most nekem 1 erős 7-es
lehet ,hoyg még nem melegedtem bele eléggé vagy meglátszik ,hoyg nem vagyok 1 FPS fan pláne nem az 1edül a világ ellen
Jó játékot -
$p@rr0w
őstag
(#2572) athomi: Nem tudom miről beszélsz, ha engem észrevesznek egyből kiszálnak, és lőnek, ha elbújok, próbálnak követni, bekeríteni. Még nem láttam beragadni senkit, pedig jó pár órát játszottam.
(#2577) beteg: Én nem tudom nektek semmi nem jó? A fos Crysis Warhead ahol egy kijelölt útvonalon kell az előre lespawnolt ellent legyakni, és még csak a támadásod irányát sem választhatod meg az bezzeg jó (nem biztos hogy te, csak valaki írta korábban hogy hú az mennyire jó...)? Aki ezt 60%-ra értékeli az nem vehető komolyan...
Minimum 85-90%: Innovatív környezet, új, jól kivitelezett (!!!) ötletek, régi ötletek kiváló felhasználása, nagy játéktér és semmi töltögetés (!!!), rombolható környezet, szép grafika, optimalizált, nálam az AI is korrekt (nem tudom másnál miért akadnak be...). Szinte minden korrekt, az irányítás talán kicsit túl egyszerű, esetleg egy inventory rendszer elfért volna, meg irreális dolgok vannak néhány helyen (főleg a sérülések ellátása érdekes...) de néhány apróságtól eltekintve kiváló játék.
(#2582) Lauda: Egyet értek.
-
Vistaboy
veterán
-
Nemtom ki hogy van vele, de nekem a ez a grafika sokkal jobban bejön, mint a crysis-é. Gyönyörű minden, a crysis maxon sem olyan szép, mint ez. A százszoros gépigényt meg sem említem.
A fegyverek hangja lebilincselő, ehhez képest a crysis sehol sincs. 
proci985: éjjellátó és lámpa hiánya szintén súlyos probléma.
Bizony bizony....
Azt hittem, később majd lesz ilyen cuccos, de még senki sem jelezte, hogy lenne a játékban. 
-
proci985
MODERÁTOR
én vagyok a hülye, vagy tényleg kihagyták a játékból a kihajolós leskelődést és a fekvést? utóbbi még valamennyire tűrhető is lenne, de előbbiért antitechnológiai díj jár 2008ban. az meg, hogy hány billentyűre próbálták rárakni a teljes irányítást, eléggé nevetséges... arról nem is beszélve, hogy ha átkalibrálom a uset a numpadra, akkor a géppuskát miért csak az e megnyomásával engedem el továbbra is.
save pointok kicsit konzolszerűek. najó, nagyon.
vista alatt képtelen parancsikont létrehozni. a többiek tudnak...
az elvihető fegyver mennyisége pedig új rekordot ért el. bár felmerült bennem a kérdés, hogy a nehézfegyverzet helyett miért nem aggathatok a hátamra mégegy puskát... tudjátok, rakétavetőre nincs szükségem, tartalék shotgunra az AK mellé annál inkább. a két gránátot és a két tartalék tárat is kissé túlzásnak tartom. éjjellátó és lámpa hiánya szintén súlyos probléma.
viszont az tetszik, hogy legnehezebb fokon nincs hud.
dx9 módban 1280x0AAxultrán tökjól fut, dx10et még nem néztem. Catalyst 8.8 van a nevemen lévő configgal.
-
tzsolesz
nagyúr
Mire kijön a magyar verzió hogy megvegyük, addigra ki is játsszuk.

beteg: COD5 talán?

Egyébként ha egyszer beleéled magad ebbe a film-sztárosdi feelingbe, nem tudod abbahagyni. Sokkal realisztikusabb mint a Crysis. Ebben a játékban legalább azonosulni tudok a first person-al. Itt pedig éppen ez a lényeg ha nem tévedek.
-
feka007
veterán
Hát nekem nem nagyon jön be a game, nem hiszem hogy végigszenvedek 50 órát ezzel... Mazochista azért nem vagyok
Ez a GTA játékmenet baromira nem jön be ebben a környezetben. -
$p@rr0w
őstag
Nincs valakinek ötlete hogy miért nem indul el a játék miután DX10-re állítom? A feltételek megfelelőek, hibaüzenet nincs. DX9-ben semmi gond. Ha DX10-re állítom a config file törlése után indul csak el alapbeállításokkal...

-
athomi
veterán
Az AI borzalmas a játékban.
Példák:
Odafutok az ellenőrző ponthoz, 2 méterről belebámulok az ellen pofájába, az meg meghökken és beszáll a jeep-be, majd autókázik pár métert és kiszáll. Nem egyszer találkoztam már vele.
Kiszaladtam egy tartálytelepről egy kerítésen lévő lyukon, az ellen meg feltorlódott a kerítés mentén és futkostak neki.Az előbb meg volt egy olyan eset, hogy a mögöttem lévő jeep a sínen felbukott és átszaltózott a hátára. A levegőben félfordulat közben meg a sofőr kiszállt és ráállt a kocsi aljára.

-
pigatt
őstag
Hi!
Konzolból, hogy lehet kiíratni az fps-t és egyéb infokat?
-
Lenry
félisten
Nálam 32bit XP van fenn.... A konfiguráció:....4 GB RAM....

de miért? -
DerStauner
senior tag
válasz
marcus.fenix
üzenetére
"a FarCry2-őt még nem ítélem el, de már most látszanak a hiányosságai..."
tessék akkor jobbat csinálni

-
fpeter07
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Esc, statistic vagy vmi ilyesmi

-
Bluegene
addikt
-
marcus.fenix
aktív tag
Na sziasztok!
Nálam 32bit XP van fenn úgyhogy DX10 nem játszik, és ezért nem is fogom felrakni.
Nem lenne rossz játék, de "bug"zik rendesen.A konfiguráció:
HD4870 512
4 GB RAM
E5200@3600Amin csodálkozom:
- játék megy, benchmark nem... indításkor elnézést kér a kellemetlenségekért
- multiplayer: egy éppen mesterlövészkedő gyerek mőgé mentem AK-val, és közvetlen közelről a tarkójába lőttem ... volna, mert nem regisztrálta a gép a találatot... csak mikor lejjebb, testre céloztam. Sokszor van hogy a célkereszt nincs a célponton, mégis találok, amikor meg rajta van, akkor nem...
- 1440*900 Very High 2XAA nagyjából játszható... csak azért nagyjából, mert hiába van 40-50 közötti átlag, néhány "varázslatos" helyen érzem hogy belassul (fraps-et inkább már nem kapcsolok)
- Ultra High következménye a kb. felezett FPS aminek szinte semmi látható indoka nincs... kisilabizáltam, hogy azon belül is az Ultra High árnyékok basszák a rezet, valami el van kurjantva... ha egyszer bekapcsoltad, akkor már csak újraindítás után fog helyreállni a játék, hiába veszed vissza, míg ki nem lép max mégjobban fog akadni...
- rettentően zavaróan, vakítóan és javíthatatlanul kontrasztos... kinn vakító fényár, a házban meg nem látom a niggert a fal mellett...Mindez sima 8.10 catalyst mellett, mert úgy olvastam, hogy ha nincs Crossfire, akkor XP alatt semmit se hoz a Hotfix, csak gondot...
Aztán itt a Crysis vs. FC2 meccshez annyit tennék hozzá:
Egyik sem ér még csak a nyomába sem az első FarCry-nak:
-pörgős multiplayer
-egy pisztollyal is könnyedén ölhetsz, akár csak a való világban
-minden fegyver hangja és hatása tökéletes, akárcsak az effektek
-vízen lebegő hullák
-igazi sebek a hullákon
-kurvajó ragdoll effekt
-a kijövetelekor lehetett vele játszani 1024*768 very high-on egy 9600XT-vel (középkategória)
Ezekre egyik sem igaz a fentiek közül.A Crysis-t amit a Warhead-del együtt is végigvittem 10 óra alatt, max techdemónak nevezném, míg a FarCry2-őt még nem ítélem el, de már most látszanak a hiányosságai...
-
Zsozsooooo
tag
Cool a game ! [link]
-
fpeter07
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
plz statisztikádról küldj egy képet

Szerk: Azt a buszt hogy kell használni? -
Sirandrish
legenda
hohooo..át mentem a másik térképre...juppi

zsir a gém
-
Ateszzero
őstag
Már 16%-nál járok.Tényleg nagyon király a játék,de sokkal többet vártam.Azt hittem majd most beinthetek a Crysisnek,de sajna vagy nem sajna nem intek be neki.
A rombolhatóságot azt nagyon hiányolom a FC2-ből ,viszont van egy pár effekt amit a crysisbe beletehettek volna(időjárás,robbantáskor meglök a levegő a székemben)
Ha Crysist ugyanilyen beállítások mellet összehasonlítjuk(2*AA,minden highon)a FC2-vel,akkor igaz nem megy úgy ,de a Crysis szebb.
Tudjátok mit?
Mi lenne ha a Cry enginesek és a Dunia enginesek összeállnána?
Szerintem lenne egy kis balhé a játékiparban.Nem igen lenne egy darabig ami a közelébe állhatna.------FARSIS???,-----
-
rup1u5
nagyúr
ati, vista hotfix driverhez tudnátok adni egy linket?
használtam a keresőt de nem találtam a régebbi linkeket. -
bozsik84
tag
Én is elkezdtem végre a játékot, nem voltak nagy elvárásaim azután, hogy olvastam a fórumot és a legtöbben lehúzták...
szerintem nem volt igazuk, nekem NAGYON tetszik a játék, nagyon hangulatos! Akinek hiányzik a játék hangulata az nézze meg a Véres gyémánt című filmet!!!
A grafika tényleg szebb a Crysis-ban és a Warhead-ben, de a gépigény is sokkal nagyobb, a 8800GT karim itt jó very high-ra 1280x1024-ben

A történetből még nem sokat ismertem meg, de eddig az is rendben van...nem kell hozzá nagy angol tudás, de magyar felirattal mégis jobb lenne, valaki nem tud hozzá magyarítást???
Szerk.:laggolás nálam egyáltalán nincs!
-
eddie17
addikt
Kicsit jobban belemélyedtem, egyre jobban tetszik
Gyűjtöm a gyémántokat ezerrel. Nekem nem fagyott ki, ha buszoztam, és elég sok szegletet bejártam már.
Találkoztam bölénnyel is(azt hiszem ez az
Éjszaka sokkal több állat van kint. A homokjáró meg a legjobb jármű eddig, mindenhol elmegy tűrhető sebességgel(még a sivatagos részen is).
Nem laggol folyamatosan megy ezzel a beállítással: DX9, minden VH, nincs élsimítás, 1280x1024, gépem a profilomban. Így is nagyon szép. Csak déli órákban kiégeti az ember szemét a sok homok
-
feka007
veterán
válasz
Bluegene
üzenetére
Én már mondtam, hogy nem a DX10 optimalizálás olyan jó, hanem XP-re van elrontva vmi...
Egyébként valóban a Crysis a szebb, ez tény... Itt is megvan az effektek jórésze, de míg a Crysis már-már fotorealisztikus, addig ez inkább rajzfilmszerű. Highon jól skálázódik a game, de ultrán szerintem indokolatlanul nagy a gépigénye. -
DerStauner
senior tag
ebben a játékban vannak már dx10.1-es elemek??
-
tzsolesz
nagyúr
Héy You. A kocsit lehet lökdösni, fel is lehet borítani, ki is lehet tolni a sárból , mocsárból stb....
Az E betűt kell nyomkodni a közelében. ha gyorsan nyomkodod, akkor elkezdi megemelni, és ha fejjel lefelé is volt, visszaborul a kerekeire. Nagyon sirály a game....

Dashes: Bakker. Sajnálom a widescreen monitorral rendelkezőket.

-
Dashes
őstag
-
slett27
addikt
Valaki találkozott olyan problémával, hogy fent van a játék, indítom, felugrik a Far Cry 2 ablak a képernyő közepén aztán semmi, vissza desktop.
Majd egy log file amiben ez áll :
Log (NuContext): Setup
Log (NuContext): Setup
Error (NuCore): Unsupported function called from 03BE23F6: IDXGIAdapter_CheckInterfaceSupportMi lehet a gond ? Külföldi oldalon sem lehetett találni semmi infot.
Driver legfrissebb, hotfix fent van. ATI Catalyst 8.10, más játék tökéletesen fut (Crysis, UT3, COD4).

-
HSM
félisten
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Nekem csak akkor volt ilyen, hogy egy játék 10-20 másodpercig nem ment, mikor az NFS-Most Wanted demóját próbáltam egy Dual Core P3 1Ghz-el, 128MB-os 9100-as radeonnal, és 256MB rammal... Bár ott is csak 5-10 másodperc volt, közben pedig 1000-rel seek-elt a winyó.... Mikor betettem még 256-ot, megszűnt a dolog..... Persze, attól még nem biztos, hogy nálad is ez a gond...
Szerk.: Jut eszembe, túlzottan tuningolt proci is tud hasonlókat csinálni....

-
luw2win
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Az...gyűlölöm
legjobb 12 napsütés.
Akk olyan szépek az árnyékok -
tzsolesz
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Akkor a legjobb, amikor kilövik mindkét fényszóródat, és mehetsz tovább a vaksötétségben neki a dzsungelnek...
-
Sirandrish
legenda
éjszaka kocsikázva szakadó eső...legkirályabb

-
csutkaa
senior tag
ez az alvás dolog hogy működik??

-
Bluegene
addikt
nem egészen, ha gyengén fut adott hardveren, az igazi biznisz a crysis volt, százmilliókat keresett ezáltal Nv, később az ati, a cryteknek is csurrant cseppent pár milla hidd el, talán még az inteltől is
már lassan nem is kell h megvegyék az emberek(beletörődnek h ez ellen sokat nem tehetnek), inkább eltartja őket az ati+nvidia, mert azt megveszik az emberek, mármint a kártyátegyetértek palával, h lassabban fut az XP-n kábé 25%-kal ez abnormális, eddig a Vistán futott 25%-kal lassabban
, még ha egyenlő lenne, de nem, szal több mint gyanús, ráadásul nem DX10 mert ugyanúgy néz kiaz M$ havonta dollármilliárdokat kasszíroz, a hardvergyártók száz milliókat, a crytek crysis költségvetése 20 millió dolcsi volt szted 4-5 millióért ezek a programozók bármit megtesznek, pláne h sokan úgyis csak letöltik

-
csutkaa
senior tag
-
HSM
félisten
Na ez az... a pénz diktál... A fejlesztőnek pedig az hoz pénzt, ha minél több ember veszi meg. Márpedig minél gyengébb gépen minél szebben/gyorsabban fut, annál inkább többen fogják megvenni....
Nem hiszem, hogy ezt az MS-nek megérte volna kompenzálni kis extra marketingért...
Én inkább abban látom a marketingérdeket, hogy rágyúrtak a dx10.1 verzióra, hogy akinek újabb gépe van, azokon még gyorsabban futhasson.... (A dx9-re pedig a konzolok miatt muszáj volt rágyúrni...)(#2521) ProEvoFan Nem fogyott el véletlen a RAM a játék alól?

-
ProEvoFan
nagyúr
akkor most hogyan lehet azt a laggot (10-20másodpercre megáll a játék) kompenzálni?
visszaolvastam, de egy kicsit zavaros ez nekem -
Pala
veterán
válasz
tzsolesz
üzenetére
Én meg most uninstalláltam.. így már tényleg egyre jobb!

Viccet félretéve, nekem ez abszolút nem jött be. Nem csalódtam igazándiból, mert nem voltak különösebb elvárásaim. De hát mégiscsak kár érte.
Ilyenkor örülök igazán annak, hogy nem rohantam a boltba megvenni.
HSM: amíg a pénz diktál, addig minden csak másodlagos, hidd el.
-
-
tzsolesz
nagyúr
Érdekes hogy az árnyékok, és textúrák mennyire hasonlítanak a COJ-éhoz. Na az még egy szép játék.
Most ott tartok, hogy nem tudom egyébként, de nagyon fasza. Egy mocsárban nyomom egy mocsárjáróval, éjszaka. tiszta horror. Nagyon megvan csinálva. A bagjok ahogy huhognak, meg éjszaka a dzsungel hangjai. Én meg egyedül egy mocsár közepén az éjszakában... Egyre jobb......

-
Tomate
veterán
Az mondjuk gáz, hogy minden safe house ugyan úgy néz ki..
-
luw2win
őstag
Ez mit jelent? ott irja ki a Save house-ba
-
Bluegene
addikt
nah, nekem lett igazam
, nincs semmilyen DX10-es effect, dettó ugyanaz DX9-ben, és ha XP alól futtatod ott szándékosan le lett rontva a teljesítmény hogy a vistát és a DX10-et promotálják, nagyon átlátszó 
nem kell mindennek bedőlni 
-
Tomate
veterán
Én most már komolyan nem értem. Felraktam a gammát elindítottam, játszottam vele VH-on 8xos simítással 30-40FPS-el egy órát. Kilépek majd vissza erre ugyan ezekkel a beállításokkal nem megy 20 fölé. nem értem....
-
Bluegene
addikt
-
putti
aktív tag
Teljesen osztom a véleményedet, én amennyire vártam annyira csalódtam benne, de persze ez az én véleményem. Ha csak a grafikáját nézzük összehasonlításképpen a crysis-sel, szerintem utol sem éri a crysist. Én naív azt hittem hogy egy crysis után sokkal szebb grafkót kap. Persze ez is szép, le a kalappal a fejlesztők előtt, de nekem valahogy nem gyere be. Olyan stalker-es, de akkor inkább a stalkertt választom. Unalmas a folytonos kocsikázás, a telefonfelvétel, valahogy az irányítása sem tetszik. Áldoztam rá kb másfél órát, de többet nem. A fűszálakra nézve a cod4 jut eszembe, a Far Cry első része még mindíg jobban tetszik mind grafikailag mind hangulatilag.
Akinek meg bejön a játék kívánok neki örömteli perceket és jó játékot.
Üdv.
-
athomi
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
ehhh, nekem a vagonba volt
Új hozzászólás Aktív témák

- Kingston A2000 250GB NVMe SSD
- GIGABYTE RX 6800 XT 16GB GDDR6 GAMING OC - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 500GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- Samsung Galaxy S24 / 8/128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 100%
- LG SMART 32SR50F-W IPS Monitor! 1920x1080 / 8ms / 60hz
- Bontott 0perces MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év
- BESZÁMÍTÁS! Lian Li Galahad II 360ARGB white bontattlan vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS DUAL MINI RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

lehet ,hoyg még nem melegedtem bele eléggé vagy meglátszik ,hoyg nem vagyok 1 FPS fan pláne nem az 1edül a világ ellen
Azt hittem, később majd lesz ilyen cuccos, de még senki sem jelezte, hogy lenne a játékban.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)