Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gerner1
-
LOGOUT
Noha az első részt a Crysis sorozattal foglalatoskodó CryTek készítette, de mivel ők új kiadó és egyben új megbízatások után nézett, így a jogok a UbiSoftnál maradtak, aki természetesen nem hagyta feledésbe merülni a csapat 2004-es blockbuster-ét, a Far Cry második részének elkészítésével pedig a Splinter Cell, a Rainbow Six, az Assassins Creed, és az egyes Prince of Persia címekért felelős UbiSoft Montreal stúdiót bízták meg, hogy azok új erőt adva a sorozatnak újra felélesszék régi kedvencünket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mad1
veterán
Olvass vissza.Pont az utolso 2 hsz ben volt rolla szo.
-
Tompo92
senior tag
Hali dzsungel örültek....
Lehet hülyeséget kérdezek..de valahogy nem lehet FC2-ben 60 fps fölé menni?
mármint valami parancsal.. hogy engedéjezze.
????
Üdv:Tompo92 -
agemate
addikt
Hali!
Hát igen, dx10 alatt elértem néha az 50 fps-t is, de néha úgy beszaggatott, hogy kénytelen voltam dx9-re átrakni.
Minden beállítás a lehető legmagasabb értéken van, 1280x1024 és 4x élsimítás és bloom meg hdr vagy mi is be van kapcsolva.
Így, ezekkel a beállításokkal, dx9ben 22-40 fps között mozog a játék. Én keveslem egy kicsit. A 30 körüli fps a domináns, de néha tartósan alacsonyabb pl lövöldözés közben..
A konfigommal nem kéne magasabb értékeket produkálnia?

Ja és Win7 32bit Ultimate-et használok.
-
mad1
veterán
Ha egy bizonyos fegyvert megveszel a szamitogepen,az onnantol kezdve elerheto a bodeban is.Viszont ha elveszel valakitol pl ak47-et akkor az nem lesz elerheto csak ha azt is megveszed kesobb mikor lehet.Elvileg spec fegyvereket el lehet tarolni a nagy ladaban,ami majd kesobb lesz elerheto mas helyeken is.Ha elveszel valakitol hasznalt fegyvert,az hamarossan be is fog dogleni,de el lehet tarolni a nagy ladaban is.
-
Vladi
nagyúr
De kihalt a topik, senki se játszik már vele?

Sikerült olcsó pénzen lecsapni rá. Pár órát játszottam vele, s nagyon bejön.
Bár a fegyver rendszert nem igazán értem.
Vettem egy fegyót, amit meguntam és valahol elszórtam. Na azt nem lehet még egyszer megvenni?
Meg úgy van, hogyha végképp elhasználódik, akkor eldobja magától? Mert nekem egyszer csak eltűnt az rpg. Höhh... haver! Még használnám...
Szóval nem értek még mindent.
-
piadex2
senior tag
Sziasztok!
Hogyan lehet megoldani, hogyha 3-an vagyunk, akkor együtt legyünk egy csapatban, és az összes ellenfelet a gép adja?
Kösz:piadex2
-
Digital
addikt
Hali!
Van valakinek 60%-os mentése? -
idiot
tag
Mindig csak a party

-
piadex2
senior tag
-
spyduck
nagyúr
válasz
Kareszovics
üzenetére
Tényleg
Köszönöm szépen, így már sikerül 
-
spyduck
nagyúr
Sziasztok!
Játék tesztet csinálok notikról de a FarCry 2-ről nem tudok screenshot-ot csinálni. Mi a magyarázat, hogy tudnék csinálni?
-
törölt tag
Problémám van a játékkal, eredeti Windows 7 Pro 64bit, és a játék el se indul, egyből kidob az asztalra, nincs valami megoldás rá? Pedig 32 bites Vista Ultimate SP2 alatt még szuperül ment. 1.00 sem megy, 1.03 sem megy. Proci, VGA húzva, de Eseménynaplóban nézve dll problémája van. Néha a Dunia.dll-re problémázik, van amikor a winsxs mappában egy dll-re...
-
t.kristof
senior tag
sziasztok. nemtudjátok hogy merre van a repül? tudtommal nem is egyvan hanem v 5 de még egyiket sem találtam meg
[link] itt egy térképnek a linkje, ha vki tudja holvan akkor légyszi karikázzátok márbe, vagy tegyetek egy X-et!Köszi szépen!
-
rup1u5
nagyúr
válasz
szasanyi
üzenetére
"~" -t vagy "shift+~"-t kell nyomni játék közben és megjelenik a konzol.
Oda kell beírni. Igen. Megszűnik tőle a lag-olás DX10 alatt. Nálam ATI-val én NV-vel is laggolt. Én ezért inkább dx9-ben toltam. Úgy még a fű is szebb legalább. Kipróbálhatod "maxfps_40" parancsal is, ha a 30 fps-t kevesled. -
mad1
veterán
Akkor sajna marad a dx9

-
szasanyi
félisten
E tesztek szerint szerint nagyon nem arról van szó.
Pityeszka: én is arra tippeltem csak biztos akartam lenni abban, hogy nem ATI driver/GPU miatt jelentkezik, mert mondjuk erősen NV optimalizált. De ugye nálad is jelentkezett NV kártyával, e szerint nem erről van szó.
-
szasanyi
félisten
Lehet volt róla szó, csak nincs türelmem végig olvasni a rengeted hsz-t úgyhogy bocsi...
Szóval most lendültem bele, mert ugyan korábban is kipróbáltam már, de nem nagyon értettem az angolt, így nem nem kínlódtam vele sokáig. Viszont, hogy van már magyarítás pofonegyszerű a dolog.
Na most a gondom: DX10 alatt a nagy, 45-105 FPS ellenére is akadozik a játék. Másnál is van ilyen? Esetleg vmi megoldás rá? Vagy csak ATIVGA-val jelentkezne ilyen? DX9 módban nincs gond, még ultra magas beállításokkal is hibátlanul fut. A konfigom az adataimnál, + Vista 32bit, Catalyast 9.9 + ATT -
fpeter07
veterán
amúgy sztem a fallout3 horrorabb jellegűbb, amikor be kellett menni a rákkezűek barlangjába dobogott a szivem, pedig tökre buták voltak, nem tudtad egy korláton átmenni és futottak egyhelybe
meg egyszer találkoztam egy minotaurusz szerű lénnyel, belelőttem mindenemet és lefogyott kb 10% élete
atombombától sztem simán meghalt volna... majd egyszer végigviszem (de sztem úgyse
) -
Rica
senior tag
válasz
Narancs
üzenetére
Én csak most toltam végig, pedig már majdnem egy éve meg van. A "lazítós" helyes kifejezés. Az első résszel nem lehet összehasonlítani, azt nem tudtam abbahagyni. Ez csak passziánsz a nagy elődhöz képest. Ami számomra a legnagyobb visszalépés, az a sniperkedés. Csak kis távolságok és pálcika figurák a távcsőben. A Desert Eagle viszont telitalálat.
Tud valaki FC3-ról vagy hasonló újdonságról híreket?
A Crysis-szal mi a baj? Warheadet toltad már? Nálam most (pontosabban fél éve, mert semmi újdonság ezen a téren) az a #1. -
Narancs
őstag
Cső!
Már kétszer végigvittem a gémet, nem jött ki valami kiegészítő vagy plusz pályák? Esetleg három nem lesz?
Vagy tudnátok mondani olyan játékot ami nagyon hasonló? Crysis és az ilyen horror játékok nem jönnek be, Far Cry2-ben tetszett a nagy bejárható pálya meg a változatos küldik, szal hogy nem volt kötött a játékmenet, ha akartam mindig volt valami jó kis lazítós konvoj eltérítés. -
Kareszovics
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére
Sőt! mondok erre egy rejtőzködőbb módszert is: elég csak a távcsővel ránézni az őrposzt jellemzőjére (lőszer, gyógycsomag, robbanóanyag), kizöldül a cucc, lefényképezed és már meg is van.

-
Rusher
őstag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Ott asszem azt kellett csinálni, hogy ahol ilyen nyitott sátor van ott vannak ilyen ládák vagy mik rajta fegyverek...ott kellett "Use"-t nyomni és kiírta, hogy x/57 akármi felszabadítva....ha jól emlékszem.
-
TazLeacher
nagyúr
UP?

-
TazLeacher
nagyúr
Nem tudom valaki olvassa-e még a topicot...
Mitől függ, hogy egy őrposztot felszabadítok-e vagy sem? Legyilkolok mindenkit, felveszek mindent, és eddig összesen 2-nél írta ki, hogy felszabadítva 2/57. Van valami technika?
-
Majonéz
csendes tag
Sziasztok
Nemrég kaptam meg a Far cry 2-őt de nem kaptam hozzá cd kulcsot tudna nekem valaki segíteni előre is köszönöm !!!
-
Buresz
csendes tag
válasz
üzenetére
hali
nekem egy olyan problémám lenne hogy az egyik küldetést nem tudom megcsinálni...a 2. térképen vagyok már és arról az UFLL küldiről van szó, amikor ki kell szabadítani egy csávót Dogon Sediko-ból... miután kinyirtam mindenkit, fel is megyek a 2. emeletre ahol fogva tartják, csak sose jelenik meg a "kéz ikon" a bezárt ajtónál
már kkiprobáltam mindent, többször előhívtam, de semmi....és ezt a küldit mindenképp meg kell csinálni, hogy továbbmehessek.
Nem tudom találkozott-e már más is ilyen buggal...?Semmi ötletem nincs, szal ha valaki megdobna egy 60% körüli mentéssel, ami ezen a küldin túl van azt nagyon megköszönném

ja ez nem "válasz" akart lenni..

-
törölt tag
Nyilván neked komolyabb igényeid vannak a megjelenítés terén, drága kártyával érthető is. Megnéztem én is amit mondasz, észrevettem, hogy egykét objektumnál tényleg látható a jelenség (pl zsákokkal elbarikádozott őrhelyeken vagy a városban a zsákok textúrái hamar váltanak felbontást), viszont az árnyék ha maximálison van akkor már nagyon messze kezd részletesedni. Vonatkoztass el kicsit ezektől a dolgoktól, és élvezd inkább a játékélményt
Azt még nem említetted, hogy milyen API-n tolod? (DX9/DX10) Szerintem jobb ha így van megírva, legalább nem olyan mint a Crysis pl, hogy csúcskártyával is éppenhogy csak játszható. Pl a Clear Sky-ról meg ne is beszéljünk. Egyszerűen nem tudom beállítani úgy, hogy elérje értelmes minőségben mindenhol a 30 minimum FPS-t -
Csokibácsi
tag
Nah jó akkor nekem fölösleges

Így megvan a folytonos ~50 fps ami nekem kell.
Sokat fps multizom és ilyen ártalom hogy szeretem ha sok az fps
Az esteleges kérdések elkerülése végett az fps kiíratása az fc2ben
Konzolt megnyitod (0 gomb a tab feletti nem a numerikus
)
Beírod hogy showfps 1
Sajnos vmi oknál fogva mindegy egyes alkalommal be kell írnom nem tudom miért ez van
UI: szedjétek le a Furtunes Packot van benne robbanófejes nyílpuska,hangtompítós soti,quad, stb stb
Ha vkinek van vmi ötije kilépés ellen szívesen várjuk

-
Baboon
senior tag
válasz
Csokibácsi
üzenetére
nem felesleges. Megnéztem nélküle azon a felbotáson és a dőlöngélő fű tiszte darabos/recés lesz nagyobb távolságból nézve,
-
törölt tag
válasz
Csokibácsi
üzenetére
Nekem is átvált csak nekem 720*576-ra vagy valami ilyen gyökér felbontásra...

-
-
Csokibácsi
tag
Nah mivel nem tudtam hogy te magyarul tolod ezért feltöltöttem a képet. Én az utófeldolgozásra gondolnék vagy talán a háttér esetleg a geometria.
De ahogy elnézem a konfigod jobb mint az enyém és nekem full grafikon megy majdnem aszóval akkor neked tuti hogy maxon kellene mennie.
Remélem tudtam segíteni.
Üdv: Csoki -
Baboon
senior tag
Sziastok!
Mit lehet tenni hogy a játék ne az orrom előtt váltson nagyobb felbontású textúrára? Nagyon idegesítő. Az árnyékot is 2 lépéssel előttem rajzolgatja szebbre...
-
Csokibácsi
tag
jah igen azt hallottam hogy dx10 miatt fagyogat de amúgy már én is megszoktam csak néha felb*sz amikor elfelejtek menteni
kellene bele vmi automentés
-
törölt tag
válasz
mz.x523
üzenetére
Már csak azért is lenne célszerűbb dx10-es oprendszeren játszani, mert dx10 alatt kb 20-25%-al gyorsabban fut ez a játék. Én win 7 RC alatt vittem végig, Vistát nem ajánlom, bár a játék ugyanolyan gyorsan megy rajta, maga az oprendszer sebessége idegesítően lassú lehet egy XP/win7-hez képest.
-
törölt tag
válasz
Csokibácsi
üzenetére
Nem is fog javulni, nekem is kilép 9.5-től 9.8-ig mindegyik driverrel. Kicsit zavaró, de én már hozzászoktam, sűrűn mentegetek...
-
Csokibácsi
tag
nem javult a helyzet ugyanúgy kilép
de uncsitesóm ugyanígy felrakta kivéve a magyarítást és neki nem lép ki
meg neki nvidia karija van -
törölt tag
válasz
Csokibácsi
üzenetére
Első probléma nálam is fennáll, nagyjából óránként kivág az asztalra, de van mikor tovább bírja. Oprendszertől, tuningtól függetlenül.
Másodikra passz. -
Csokibácsi
tag
Üdv all!
Lenne egy kis problémám kilépeget a játék mindig más időtartamonként olyan mintha lenne egy kis grafikai bug a tájjal és utána kidob az asztalra. Semmi hibaüzi csak kilép.
Lenne még egy kérdésem valaki nem e tudja véletlenül hogy vmi trükkel nem e lehet karaktert váltani játék közben?
Köszi!
Hali! -
törölt tag
Én is végigvittem, furcsa befejezés volt

-
mz.x523
tag
Senki sem tudja mibaj lehet?Már nagyon kipróbálnám,és egyszerűen nem,és nem jó.

-
redXIII
senior tag
Hali
Feltettem ujra a játékot.1.3as patchel,és egy csomó grafikai bug lett...
csak én jártam igy,vagy másnak is van ilyen gondja? -
mz.x523
tag
Hello
Nekem volna egy problémám.Az emlitett Far Cry 2 játék nem indul nekem.Azt irja az xp,hogy az explorer.exe hibát észlelt,ezért leállt.Nem tudjátok,mibaj lehet??
-
törölt tag
válasz
Kareszovics
üzenetére
Eléggé siettél vele akkor
Én most vagyok 6x %-nál, és 151 gyémántnál, még 1db alküldetés hiányzik amit még nem tudok, hogy hol van, haver küldetések mind megvannak. Fő küldetésben most vagyok a 26-ban a 33-ból. Megszöktem a börtönből, és kiírta a játék, hogy új fegyverek váltak elérhetővé, de semmi pluszt nem kaptam mégse, már mind unlockolva volt, azok mellé nem jött új. Most indulok kinyírni Tambossát, de abból is valami svéd csavar lesz már látom 
-
Kareszovics
addikt
válasz
Dark KillerX
üzenetére
Elvileg ez válasz a kérdésedre.

Amúgy pont perce sikerült végigjátszanom.
133/221 gyémánt mindenféle "segédanyag" nélkül.Szerintem nem volt rossz játék, adott durván 35 óra játékélményt, ami szerintem nem rossz manapság.

-
Dark KillerX
addikt
A játék milyen módon fut Dx10.1-es beállításokkal,mert én úgy tudom ezt a Catalyst-on keresztül aktiválták,vagy esetleg valamelyik patch kell hozzá?Válaszokat köszi.

-
törölt tag
válasz
Kareszovics
üzenetére
Sejtettem, hogy repülő lesz, hát most nem ugrik be melyik, de körülnézek. Muszáj, mert a mögötte lévő sziklán is van egy táska (csak az még magasabb), szóval itt a környéken kapásból 2 ilyen szép táska van már. Köszi

-
Kareszovics
addikt
válasz
üzenetére
Ha jobban körülnézel a környéken van egy sárkány repülő, és azzal gondtalanul át tudsz jutni.
(ha jól emlékszem a hozzád második legközelebb "save house"ponton van a "gép")Hasonló problémám van nekem is. Tudom, hogy jutok át, de nem sikerül, ugyanis:
De a képen jól látható sziklákba feszt "pofára esek" akárhogy kormányzok.

Mit csinálok rosszul?

-
törölt tag
Sziasztok! Egy rövid kérdésem lenne, ha nem bánnátok. Ezen a helyszínen a szemben látható sziklán a ládán látható gyémántos táskához hogyan lehet feljutni? Én körbejártam már többször is az egész sziklát, de nem találtam feljáratot. Köszi

-
Rusher
őstag
Igen multizni
Belép a szerverre és kb 5 másodperc múlva kidob azzal a hibaüzenettel.....más gépen nem próbáltam, de a neten keresgélve elég sok embernél előfordul ez a probléma akár másik PB-s játéknál is tehát nem kifejezetten FC2-nél jön elő. Mindent kipróbáltam amit csak lehetett, de ugyanaz...? Nincs valami ötleted? -
dangerzone
addikt
válasz
dangerzone
üzenetére
Megoldódott.
Valami baja volt az Ati Tray Tools-sal, azért nem indult.
Új hozzászólás Aktív témák

- ZBook Power 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- Lenovo ThinkPad P15 G1 i7-10875H / 32GB RAM / 512GB SSD / RTX 3000 / 15.6" FHD 12 hó garancia
- Honor X5c Plus 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 pro max - 256GB - Desert titan - 95% - 2024 október
- Samsung Galaxy A34 5GB 128GB/6GB/Számlával!
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Köszönöm szépen, így már sikerül 

az atom lovedekbol 3,es csoportosan halnak ki kb 10 is egyszerre,csak a hatso bejaraton kell bemeni,kergetozni veluk,aztan amikor osszegyultek,BUMM. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
meg egyszer találkoztam egy minotaurusz szerű lénnyel, belelőttem mindenemet és lefogyott kb 10% élete
)

már kkiprobáltam mindent, többször előhívtam, de semmi....és ezt a küldit mindenképp meg kell csinálni, hogy továbbmehessek.