Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
-
LOGOUT
Noha az első részt a Crysis sorozattal foglalatoskodó CryTek készítette, de mivel ők új kiadó és egyben új megbízatások után nézett, így a jogok a UbiSoftnál maradtak, aki természetesen nem hagyta feledésbe merülni a csapat 2004-es blockbuster-ét, a Far Cry második részének elkészítésével pedig a Splinter Cell, a Rainbow Six, az Assassins Creed, és az egyes Prince of Persia címekért felelős UbiSoft Montreal stúdiót bízták meg, hogy azok új erőt adva a sorozatnak újra felélesszék régi kedvencünket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tgulyas
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
THX

-
tgulyas
senior tag
Hali egy kérdés menyire jó a konfigom a játékhoz? E6850 HD 4870 4 GB ram Vista ulimated 64bit.
-
OnSeT
őstag
Multiba hogy lehet nevet változtatni?
-
Sirandrish
legenda
válasz
killer76
üzenetére
nem értem azokat akiknek a grafikával van bajuk...egy teljesen más megközelités mint a Crysis...az dzsungel ez meg kiszáradt afrikai szavanna...ami szvsz néhol bőven szebb mint a Crysis...minden összevéve persze az szebb de könyörgöm...az ezüstérem is kevés már?
a Crysis után a legszebb játék akárhonnan is nézzük...nemtudom abba mi a kevés...ráadásul fele olyan gépen elfut mint a Crysis...nah de mindegy..
-
Grifid
aktív tag
válasz
csutkaa
üzenetére
Mindig nézd meg hogy a szikla legalacsonyabb részénél, vannak-e "bukkanók" arra álj rá a verdával, úgy hogy a kocsi hátulja legyen megemelve.
Eddig egyetlen helyen kellett a sárkány a gyémánthoz, de ott a szemben lévő hegyen be is volt készítve. A többi megoldható autóval, illetve kimatekolt futok-ugrok kombóval, más sziklákról, vannak mókás helyek... -
Grifid
aktív tag
válasz
marinea2
üzenetére
Kicsit tedd feljebb a nehézségi szintet...rögtön lesz részed pörgösebb, izgalmasabb tűzharcokban.

A játékmenettel szerintem nincs baj, valaki régebben hiányolta a civileket a játékból. Neki ajánlom a [Véres gyémánt] című film megnézését, szerintem nagy hatással volt a játék készítőire mert igencsak visszaköszön a játékból.
-
marinea2
addikt
megvettem végre a játékot, feltettem, elkeztem jáccani vele de sokkal többet vártam töle
játékmenetében pörgösebb izgalmasabb részeket. grafika sem az igazi
(nem rossz de jobb nak harangozták be) -
csutkaa
senior tag
válasz
Pancsermeste
üzenetére
köszi sikerült

-
csutkaa
senior tag
válasz
Pancsermeste
üzenetére
hol sikerült? melyik oldalán a sziklának
ahol a kép van? -
Pancsermeste
őstag
válasz
sHafiii
üzenetére
Természetesen!

csutkaa : Én megszereztem! Jeepről ugrottam fel.
bbchris : Egy helyen át lehet törni a falat.
-
bbchris
senior tag
Hogyan kell kijutnom a börtönből ? Ez ott van kb a 3. szinten ahol el kell vinni egy levelet majd a gyémántokat felszedni , ekkor jön Sakál és a torkomhoz fogja a kést majd leüt aztán egy börtönben térek magamhoz , kilövök mindenkit és ki is szabadítom az embert ott lenn . Aztán semmi nem történik , látom hogy van egy kapu ahol ki kellene menni de zárva van . Merre kellene menni ?
-
-
Pancsermeste
őstag
Sziasztok!
Találkoznom kellene Reubennel Marina-ban, de nem tudok bemenni a bárba, pedig a térkép alapján oda kellene bemennem. (kb. 88%-nál van) Már visszatöltöttem egy előző mentést, de akkor is ez van. Mit kellene csinálnom? -
sHafiii
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nem... Bár én még csak 12%-nál járok, de ha nem lövök senkire, illetve ha bemegyek stoptáblás helyekre akkor sem ölnek meg... Mondjuk eddig UFLL feladatokat csináltam csak, lehet azért, hogy még nem jöttek rá az APR-es srácok...

-
Zsubi
őstag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy hogy lehet elrakni a fegyvert, mert ha a városba megyek akkor sajna csak térképpel tudok hogy ne lőjjenek le de ez így elég ratyi

-
VIBO
őstag
ha akarok gyógyszert szerezni,de nincs ott a pap akkor honan szerzek?
kicsit kellemetlen ez a malária
verek is egy kis c vitamint
-
mad1
veterán
Hogyan lehet a jeepben fegyverre valtani?mar az elejen irta de megsem vagom.

-
VIBO
őstag
sőt amiko kocsit vezetek akkor is

-
VIBO
őstag
üüdv
nektek az elején amikor a taxis szállít akad kicsit a kép?
nekem igen nem tom mé van ez....meg kilépet egy ora játszás után...
esse tom mévan -
Malklar
tag
Sziasztok. Szeretnék Online játszani ezzel a remek játékkal és kérdezném hogy játszik-e valaki hamachin? És ha igen tudna-e segíteni hogy tudok kapcsolódni hozzájuk. Köszike előre is!

-
Skizz
addikt
Köszi mindenkinek, az alt+enter bevált.

-
Skizz
addikt
Próbáltam teljes méretben és normál ablakban, elindul, egy fél másodpercig teljes képernyő és rögtön leteszi kicsire. Megvolt már a reinstall is, patch is fent van, de egyszerűen semmi se segít.

Sőt, mondok cifrábbat is. Feladatkezelőben jobb katt->teljes méret futtatás közben, átvált teljesre és utána rögtön leteszi kicsire. Mint valami idegbeteg fsz.
-
Skizz
addikt
A qrva életbe már... próbálnám ki az új monitoromon a fc2-őt, de játék közben véletlen lenyomtam a start billentyűt, ugyebár kidobott a winbe és amikor visszamennék akkor csak kis képernyőn jelenik már meg. Indíthatom újra csinálhatok bármit akkor is kis képernyős marad.
Szombádí heeeeelp!!!
-
sHafiii
tag
Én most voltam PS3-al online egy kicsit lövöldözni. Nem ranked meccs volt. Attól még jó volt egy kicsit megismerni milyen az online. Természetesen csipával mentem.
Dragunov powaaaaaa.
Ahhoz képest, hogy először játszottam 15 kill-t szedtem össze. Jó az online. 
-
OnSeT
őstag
válasz
Mozso26
üzenetére
Ranglista alapján sokan játsszák, pl. DM-be 29000 környékén vagyok.
Szerverlista szerint viszont csak pár 100-an.
Most vagy le van korlátozva, hogy mennyit jelenít meg vagy tényleg így lecsökkent a játékosok száma.Szervert mindig találni , én a gyors csatlakozást használom, ezzel berak oda ahol a legtöbben vannak a kiválasztott játékmódban.
Ha több ezer szeróból akarsz válogatni akkor inkább COD4 vagy TF2.
-
OnSeT
őstag
válasz
Mozso26
üzenetére
Üdv!
Multiban a szerverek két részre vannak osztva rangsorolt ill. játékos meccsek.
Én a rangsoroltba szoktam játszani, ott ált. 10-15 szervert mutat nekem a kereső, de ez ezért van mert ezekre csak mapváltáskor lehet csatlakozni.
Másik csoportban van magyar szerver is, valamint ott menet közben is be lehet lépni és a szerverek száma is több.
Viszont itt ha kilépsz elveszik az elért rang és az unlockolt fegyverek is.
(Igaz itt jóval kevesebb xp kell a szintlépéshez.)Az alap fegyverek nagyon gyengék, de pár kör lejátszása után már eléred a 3. szintet, ekkor már faxa fegyvereket lehet feloldani. Minden szintlépéskor 1 gyémántot kapsz, ezekért meg új fegyvert.
Párszor előfordult hogy levágott szeró, mert megszakadt a kapcsolat ubi-val, ill. hogy nem engedett bejelentkezni online profilba. Azt nem tom hogy a hiba az én netemben vagy központilag volt, de 5percel később már ment minden.
Összességében a multi része kegyetlen jó lett, ellentétben az egyjátékos résszel, ami számomra elég monoton, ott 12% nál vagyok épp.
-
Rica
senior tag
-
sHafiii
tag
Amit a térkép - a feladat elfogadása után - pirossal jelöl, az fő feladatnak számít?
Most csináltam a fegyverkereskedőnek két küldit... Azt ígérte, hogy lesz mire visszaérek AK, Micro-Gun, meg RPG. Ebből csak AK volt. Az miért lehet? Nem volt elég jó a színvonal ahogy csináltam? Pedig vicces volt, mert jött a teherautó a kísérettel, és eldobtam a granyót, a 3ból, pont a középsőnél, a teherautónál robbant fel. Egyből összejött
. -
Mozso26
senior tag
Üdv!
Szokott itt valaki multizni? A véleményére lennék kiváncsi, mert a hamachis félét már ismerem jobb idökben voltunk akár 5-en is, de engem az igazi multi érdekelne,pl hogy sokan vannak, vannak magyar szerok?

-
sHafiii
tag
Na, most járok 8%-nál. Mostmár kezd nagyon bejönni a game. De az nagyon nagy buziság, hogy megkapod a feladatot, és a küldetést a map másik csücskébe kell véghez vinni. Ez nagyon nagy köcsögség. Ezért kell végigverekedni magad az őrökön, Safehouseokon, városokon. Amúgy írja, hogy vannak sniper helyek. Én még ahogy mentem eggyel sem találkoztam. Lehetséges ez?
Ja és 2. kérdés: Hogy meglehet azt csinálni, mint a GTA IV-ben? Hogy bejelölöm a GPS-en hova karok menni, és az kijelöli az útvonalat, így tudom, hogy melyik úton, meddig kell menni?!
Ja, meg hogy ezeket az őrpozíciókat el lehet foglalni. Kinyírom a csávókat ott. Jólvan. Legközelebb arra megyek, áá de jó, itt már nem kell küzdeni, vennék fel egy health-et erre elkezdenek lőni vagy 10-en. Az hogy lehet?
-
Đusty
addikt
Ha játék közben nyomsz egy escape-t jobb oldalon mindig kiírja mi a teendő.
Piros jel főküldetés, kék mellékküldetés, sárga gyógyszerküldetés, hogy ne halj meg maláriában, ha nincs semmi akkor a felkiáltójeles Afrika-ház ahol kapsz új feladatot.
A térképen a fenti színekkel vannak jelölve a küldetések. -
Zsubi
őstag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni, már az elején elakadtam
Amikor megtaláltam a nőt vissza mentem ahhoz a két hapsihoz akik közül az egyik pofázik a házban, csak hogy utána a gps nem mutat új feladatot, ilyenkor mi a teendő
Valami rejtett gyémántot kell keresni gps nélkül vagy tévedek
jah és ha igen akkor hol találom

-
OnSeT
őstag
FC2 rangtáblázat: [link]
-
Đusty
addikt
Na nálam sincs hiba, csak kijöttem a játékból, nem kellet volna félbehagyni lehet :-)
Dehát direkt karácsonyra spóroltam vele. Szóval tényleg csak azért nem tudtam kinyitni a mentődobozt mert tele voltam. Beadni viszont a h-val kell mint a gyógyszert és ha fogy akkor lehet nyitni másikat. Az zavart meg, hogy ha nem adom be akkor autómatikusan nem töltődik az életerő őés hiába van még 4 injekcióm a csík elfogytával kimúlok.
Szóval mindjárt végzek és számomra a mafia mögött ez minden idők legjobb ilyen jellegű játéka. -
oz82
senior tag
Sziasztok
Hova menti az az állásokat a game? Sehol sem találom...
-
sHafiii
tag
Igen, igen csomó bug van benne. Én is találkoztam olyannal, hogy meglövöm azt csak megrángatja magát, de smmi más. Ez a nagy tér miatt van. Inkább lett volna fel, vagy harmada ekkora tér, de a sebzés, meg ilyenek jók lettek volna.

-
mad1
veterán
Az miert van hogy 2ot lovok a nigger fejebe azt is tuleli.?
Ez is valami bug? -
-
sHafiii
tag
Na, már egyre jobban megy a játék. Hát rohadt jó a grafika (PS3). Már az irányítást is megszoktam... Csak egy buziság van benne: Snipernél ki kell venni a zoomot, hogy betöltse a következő golyót... Miért is?
De amúgy semmi kifogás. -
killer76
csendes tag
Én most játszom vele. 75%-nál tartok. Sokkal jobb minden téren,mint az 1.
Ezek a szörnyesdik már nem nagyon jönnek be. Unalmas. -
pedrő
aktív tag
Gigabyte MA770-DS3 AMD770
AMD Phenom 9600 Black Edition
ASUS EAH4830/HTDP/512MD3 512MB DDR3
2GB/1066MHz DDR-II Kingmax PC2-8500 2db
Egy ilyen gépen kb milyen beállítások mellett szalad tökéletes a játék? Per pill fullos beállításokkal használom de látom rajta hogy nem tökéletes. -
sHafiii
tag
Hello!
Még elején járok a játéknak, és PS3-ra van meg. De PS3 totyikban nem nagyon válaszolnak. Szóval végigvittem a "training" részt. Most ott vagyok, hogy egy városban vagyok, és van egy Afrika jel és mellette egy felkiáltójel. Beakarnék menni, de elkezdenek lőni. Mit lehet tenni? Próbáltam őket elölni, de marha sokan vannak... Meg joyyal nehéz. Közben Easy-n van.
-
OnSeT
őstag
Rakjad újra a gémet, ha van több partíció a vinyódon akkor telepítési helyül most másikat válassz, tehát "C" helyet pl. "D".
Felhasználói adatokat is töröld, mentett állások stb. (meglehet hogy bug után mentettél és ez okozza a gondot), de előtte készíts róluk másolatot, hogy amennyiben nem szükséges ne kelljen már elölről kezdened a gémet.
Esetleg megpróbálhatsz visszatölteni korábbi mentet állást, amikor még nem jelentkezett a hiba.
Ha tényleg a patch okozza nálad a gondot akkor reinstalnál figyelj arra hogy ne települjenek.
Legegyszerűbb mód hogy kinyomod netet a gém indításakor. -
Đusty
addikt
"Azóta a mentődoboznál nem jelenik meg a kéz, hanem üvegeket kell keresnem az ellenőrzési pontokon, az van helyette (de abból jóval kevesebb van és nem is olyan feltűnő)
Az az igazi gáz, hogy az újratelepítés sem oldotta meg a problémát."Továbbra sincs megoldás.
Valaki esetleg? -
Đusty
addikt
Kijöhetett valami új patch mert játék indításnál letöltötte és telepítettem, na azóta nem tudom kinyitni a mentős dobozt, hogy beinjekciózzam magam.
Találkozott valaki ilyennel? -
OnSeT
őstag
Nah sikerült megtalálnom, alapból a NUM 8-ason van az inditó gomb.
A felvétel ide kerül:
C:\Documents and Settings\Dokumentumok\My Games\Far Cry 2\Benchmarks\PlaybacksVisszajátszani meg úgy tudod, hogy bemész a C:\Program Files\Ubisoft\Far Cry 2\bin -be
és itt elindítod a FC2BenchmarkTool-t.
Beálításoknál megkeresed a sajátodat, aztán run. Dátum szerint vannak lementve a felvételek így ki tudod keresni melyik kell.Nálam viszont hibásan jelenített meg visszajátszáskor, nem mutatta a kocsit amivel felvételkor mentem.
-
Pitbullos
aktív tag
sok ertelme nincs a rejtet gyemantok kutatasanak csak ha turelmed van es unod magad
en a missziokbol annyi gyemantot kaptam hogy amit meg akartam megvehettem es meg maradt is -
zsolt1129
addikt
Én is kipróbálom a játékot. Csak kell egy újrainsall neki,mert azt irja ki hogy nem eredeti lemez van a meghajtóban. Pedig a VGA-hoz kaptam a játékot. Remélem sikerül

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 7700K / RTX 2080 / 16GB DDR4 / 480GB SSD
- iPhone 15 128GB - fekete 2 év garancia (felbontott)
- Apple iPhone 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó EDIFIER ES prémium hangszórók ES300 / ES60 / ES20
- Dell Optiplex MT/SFF 7020, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060, 5090/ 4.-7.-8.-9.gen/ SZÁMLA- GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Bitfenix Neos acél DeepCool 450W
- Oppo A14 4/64GB / 12 hó jótállás
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

játékmenetében pörgösebb izgalmasabb részeket. grafika sem az igazi
Pancsermeste

Dragunov powaaaaaa.