Hirdetés
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
-
LOGOUT
Noha az első részt a Crysis sorozattal foglalatoskodó CryTek készítette, de mivel ők új kiadó és egyben új megbízatások után nézett, így a jogok a UbiSoftnál maradtak, aki természetesen nem hagyta feledésbe merülni a csapat 2004-es blockbuster-ét, a Far Cry második részének elkészítésével pedig a Splinter Cell, a Rainbow Six, az Assassins Creed, és az egyes Prince of Persia címekért felelős UbiSoft Montreal stúdiót bízták meg, hogy azok új erőt adva a sorozatnak újra felélesszék régi kedvencünket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
marcus.fenix
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Na nekem ez odáig működik hogy megjelenik a füst.... aztán kész, vége. Ha csak nem kéne a rakétára több mint 5 percet várni... Szerintem az enyémek föld körüli pályára álltak, mert sosem estek le.... Vagy csak a fegyver minősége miatt a rakéták is "vakok" és nem robbannak... Nem tudom, de így hogy merjem megvenni azt a fegyvert??
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
A temető-égetős durván jó kép
-
-
celeron
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Azt nem mondtam hogy 120 FPS-el
ÁÁÁ Ultra Highon fog menni ezaz
ez most kellett

-
Eagl3
veterán
Kipróbáltam az új ATI hotfixet.
Véleményem: [link] -
luw2win
őstag
ATI Catalyst gyorsjavítás
ez sztetek javit vmit?
tapasztalat? -
celeron
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Tegnap gortuk fel haverom gépére a játékot, 8600 GT-vel olyan Highon ment bekapcsolva minden asszem 1400x1050-ben TFT-n. Bár először mindent Mediumra állított a játék, és valahogy eléggé csúnyácska volt...
De hát ugy a szívemhez nőtt az X1800 Kérek egy kis biztatást
-
celeron
senior tag
Nah jó meggyőztetek...jöhet a gépfejlesztés, mert ez egy állat game ahogy látom
A videokarim X1800GTO2 512 MB..szerintetek egy jó proci és elegendő RAM mellett ezzel hogy fog menni? -
fpeter07
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
4. vmi nagyon jó

-
fpeter07
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
ja és mikor megy a raketyir? én is próbáltam, de csak füst jött belőle

-
Sirandrish
legenda
válasz
marcus.fenix
üzenetére
ezt nem vágom..az ugy müködik hogy előbb lemegy a füst..oda megy a rakéta is...szóval a füst jelzi hogy hova mgy a raketyir...
-
marcus.fenix
aktív tag
A sakállal való 2. emlékezetes találkozás után a házikóban van egy rozsdás mortar. Tök örültem neki hogy a következő küldetést majd jó messziről bevégzem vele, aztán mire nagynehezen rájöttem hogy milyen rovásokhoz milyen távolság tartozik, szomorúan tapasztaltam, hogy egy nagy lófasz az egész... a kis bombák nem robbannak, csak valami rozsdaszínű füst jön belőlük, először azt hittem mérgező, de még az se....
Most akkor a rakétáim is hibásak, vagy ez csak ilyen fos, és sose lesz jobb???
-
rup1u5
nagyúr
válasz
changbácsi
üzenetére
-
dokee78
félisten
válasz
Sirandrish
üzenetére
Hy,légyszi egy térképlinket,hogy hol van ez az arany AK
-
changbácsi
tag
sziasztok!
Nagyon teccik a gamma...
De, a very high beállításomon dx 10 ben 4x FSAA alatt a benchmark 50 átlag fps produkálása dacára is röcögve megy a kép. SZóval a frame jó, de mégis röcörög. Miért van ez?csá.
ja 1280 x 1024 a felbontásom.
-
Nem tudom, hogy Ti hogy vagytok ezzel, de az "újratermelőldő" ellenségek egy pöttynyit idegesítőek... Elhagyom az egyik posztot, a fegyverkereskedőhöz, bizniszelünk megyek vissza és a poszt megint benépesült, röpke 5 perc alatt... Megint csihipuhi!
Így könnyű 40 órás játékmenetet csinálni...
-
feka007
veterán
Ez a map editor egy rakás szar... Akarok csinálni egy változatos multis mapet, erre nem lehet egy alagutat csinálni, de még füvet se lehet akármennyit lerakni... Hát tényleg egyszerűen kezelhető, de használhatatlan is...
-
Sirandrish
legenda
válasz
BloodyEddie
üzenetére
első térképen az összes megvan..a másodikon meg olyan 40van eddig de ott még nem kezdtem neki a gyüjtögetésnek

szóval szvsz az megvan
-
BloodyEddie
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Bennem ez az egy nagyon megmaradt
Vagy fél órát szenvedtem mire feljutottam oda. A fennsík elég kicsi, egy összetákolt tető van ott, és a fennsík tövében egyik oldalt széfháuz a folyóparton, másik oldalán híd, guárdposzttal. Holnap már csakazértis megkeresem 
-
polar
tag
Üdv!
Akadt egy kis gondom, és nemtudom, hogy ez a játékmenet része-e. Gyémántot szagoltam meg egyik kunyhóban, és összeakaszkodtam az ott álldogáló fekákkal. Leszedtem őket, de azóta akármerre megyek, mindenhol szó nélkül lőnek. Ki lehet valahogy "békülni" velük?
Kösz!
-
whitezo88
nagyúr
kicsit beragadt a csávó
[link] -
Sirandrish
legenda
válasz
BloodyEddie
üzenetére
221 gyémánt van a játékban..mármint 221 táska..szerinted ennyiből tudjuk hogy melyik?

Amugy én nem igazán a sárkányt fényképeztem hanem az Arany AK-t..én sárkánnyal már sokkal taliztam...arany AK-ból az a 3.

-
BloodyEddie
őstag
Megvan, tényleg lementi a shotokat, készülnek a naplementék
Az AA-t illetően tévedtem, veryhigh shadowson nincs vele gond, csak pár fps-t eszik, és sokkal szebb (8x) 
Sárkányt én is találtam, ha megint arra járok, lefotózom. Egy pici fennsíkra lehetett átrepülni vele, ahol 3 gyémántos táska volt, és sehogy sem lehetett feljumpolni. Ti megtaláltátok ezt?
mod: kb hány sárkánnyal lehet összefutni a játékban?
-
Ma vicces dolog történt; settenkedek a préri közepén lévő bádogviskókoz, hogy felmérjem hányan vannak. Erre a zene átvált "eksönbe" nézek is mert tuti nem vehettek észre, éppen megfordulok, erre a SEMMIBŐL (értsd: mintha odateleportált volna) megjelenik egy kék terepjáró és elütött még mielőtt köpni-nyelni tudtam volna.
Az ilyen bugok tudják elvenni az ember kedvét. -
Sirandrish
legenda
amugy már megvan 150gyémánt és 47Guard Post...valamelyiket (ha mázlim van mindkettőt) (ha nincs egyiket se) kifullolom és meglátom hogy unlockol-e valamit

nagyon kiváncsi vagyok már
-
Sirandrish
legenda
válasz
BloodyEddie
üzenetére
a C meghajtóra alapba elment minden PS-es képet..
Dashes: és az ér valamit?
-
bim
veterán
-
Dashes
őstag
-
Sonja
nagyúr
válasz
BloodyEddie
üzenetére
Mibe mented? PNG-be ments, nekem úgy tökéletes lesz a kép.
Utána már át tudod konvertálgatni Irfanview, Xnview, stb. progival. 
-
JColee
őstag
válasz
BloodyEddie
üzenetére
simán print screen utána megnyitod a paintet és ctrl+v (jpg ként mentsd el mert alapból bmpként akarja)

-
netkoo
senior tag
Én Gnukkal taliztam elé álltam és nekem jötta dög

-
BloodyEddie
őstag
Little help pls, ti mivel loptok képet? Én frepszezek mindig, de homályos képeket csinál. Vagy jobban bele kéne mélyednem a controlsba?

Am egy kis bug: nem tudom elengedni a rögzített géppuskát. Átvariáltam az irányítást, az alap kiosztás nagyon nem volt nekem jó, és először nem engedett beszállni semmibe. Megnézem, az F 2 cselekvésre volt bindelve, különszedtem, működött. Viszont az exit csak az X-en van, és mégse engedi el a géppuskát
(de csak azt nem) ötlet?Egy kis grafika: szerencsére minden rendben megy ultrahájon
de valamiért néha leesett az fps 10 alá. menü, diszpléj, árnyékok le ultrahighról veryhighra, és láss csodát , nem ugrált az fps, 30 körül maradt. AA-t is próbáltam, még a 2x is kettétöri a frémperszekondot, de aa nélkül is szép, és gyors is. Remélem segít ez valakinek 
-
JColee
őstag
vadászat zebrákra és őzszerűségekre
[link]
ez a kicsi képezés nekem nem megy még
-
Etzel
aktív tag
-
maflame
aktív tag
Próbáljátok már ki, komolyan beszarás! Lehet, hogy biztosítási csaló mind.
..bár akkor az antilop/zerge/őz miért nem? ..talán a zebrák okosabbak! ..mondjuk nekem mindíg is gyanúsak voltak
[link] -
maflame
aktív tag
Láttott már valaki ilyet?? Megyek dzsippel a szavannán, meglátom "életem első zebráját", kiszállok, hogy megnézzem. Mikor észrevesz, viszonylag közelről, elkezd rohangálni föl-alá mint aki megriadt, majd odamegy az álló kocsi elejéhez, lefekszik elé és megdöglik. (???) ..majd 5percen belül másik kettő ugyan így tesz. Ez egy bug? ..nyilván, de csak nálam? Amúgy nagyon vicces... elmebeteg zebrák

-
Sirandrish
legenda
nekem semmiféle bajom nincs a grafikával...egyszerüen ugy rabul ejt a game hogy gyakran nem is nézek csak megyek..csinálom amit kell vagy csak kocsikázom

brownus: "xp directx9 vs vista directx10, melyik ad szebb képet? az egyik vga topikban azt olvastam, hogy alig van különbség. itt biztos vagytok páran akik ezt is azt is használtok"
errefel mondtam

-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Így van, viszont a játékélményen kb. 1-2%-ot dob.
-
brownus
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
nem azt tettem? nálam a hangulatos szó arra utal

-
JColee
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
kösz
persze, ilyenkor néz ki legjobban (szerintem)
-
Sirandrish
legenda
Látom te "napfüggő" vagy

amugy a képek Thumb-ját rakjuk be képként..és azt az egészet huzzuk át linkbe...
Brownus: szvsz a képen lévő adott momentumot kéne dicsérni/szidni mivelhogy nem mondenki játszhat full grafikán..ennyi erővel csak az vehetne részt a "játékon" akinek fullos a gépe..érted hogy mire gondolok?

-
-
keIdor
titán
4x%
most voltam a homokviharban. -
Tibiajax
nagyúr
Akkor ezennel ki is hirdetném, Sirandrish és a mélyen tisztelt többi Topiclakó és FC2-szerelmes remélt engedélyével aNagy PH's Far Cry2 fotóverseny -t
melyre várjuk minden képvadásztól a jobbnál jobb, szebbnél szebb alkotásokat, elcsípett pillanatokat!

Figyelem képvadászok! Mindenképpen figyeljünk azért arra oda, lehetőleg olyan képekkel nevezzünk, melyek valóban az átlagosnál valóban úgymond többet mutatnak, látszódjon, h picit oda lett figyelve a készítésre, gyakorlatilag, mintha valóban fotó szemmel néznénk

Javaslatokat várunk mindenkitől folyamatosan term., értéklés bizonyos idő elteltével.
Szép képeket mindenkinek, este én is jövök nevezett shoot-okkal.
-
Sann81
csendes tag
sziasztok!!
Help!! hogy lehet 2 db elsődleges v. másodlagos fegyvered egyszerre?? Pl: Dragunov + AK mert ha ezt szeretném akkor at AK leváltja a Dragunovot és fordítva
Előre is köszi!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 5 Intel Ultra 5 135u,16 gb DDR5 6400,garancia 2028.03.
- Lenovo Thinkpad L490,HD,14",i5-8365U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest