Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
-
LOGOUT
Noha az első részt a Crysis sorozattal foglalatoskodó CryTek készítette, de mivel ők új kiadó és egyben új megbízatások után nézett, így a jogok a UbiSoftnál maradtak, aki természetesen nem hagyta feledésbe merülni a csapat 2004-es blockbuster-ét, a Far Cry második részének elkészítésével pedig a Splinter Cell, a Rainbow Six, az Assassins Creed, és az egyes Prince of Persia címekért felelős UbiSoft Montreal stúdiót bízták meg, hogy azok új erőt adva a sorozatnak újra felélesszék régi kedvencünket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
nem szídom én hanem egyszerűen ez a véleményem. értem a tiédet is és elfogadom.
én akkor sem tudok megbarátkozni azzal, hogy kinyírok mindenkit egy outpost-on, felrobbantom amit lehet és felgyujtok mindent, majd később mikor visszamegyek olyan mintha ott sem jártam volna. a hordók az emberek, visszakerül a helyére minden. pont ez az ami rombolja azt az érzést hogy szabadon mozoghatsz mindenhova és otthagyhatod a "kézjegyedet" a környezeten. ez az ami miatt nekem a crysis pl. tetszett és nem a maximum sztrengt meg maximum szpíd miatt. crysis is csak addig tetszett igazán míg a hülye élienek meg nem jelentek. én sznájperkedni meg osonni szeretek igazán. szeretem ha van időm kiismerni a környezetemet és sajnos ezt a far cry 2-ben jobban is megoldhatták volna.
hidd el nekem próbáltam jópárszor a sznájperkedős, lábonlövős dolgot és ugy hogy ők nem láttak engem. egyszer sem sikerült lefektetni vonaglani a muksót.
neked összejött már az ami a videón látható? vagy bárki másnak itt a topikban?
"Videoban csinált figut meg meglehet csinálni de csak ugy ha nem látnak"
na látod nekem ezzel is bajom van. miért változtat valamit azon hogy valakit én bokánlövök az, hogy közbe esetleg más lát engem? garantálom neked , hogy ha én téged pl. bokánlönélek egyszer úgy hogy senki nem néz másodszor úgy hogy megkérünk pár embert nézzen, te ugyan úgy padlót fognál.
márpedig nekem tiszta célpont volt a figura bokája és láttam, hogy eltalálom, mégis fekvés helyett futkosni kezdett. de nem adom fel! még kisérletezni fogok vele.de mondom! ez szigorúan csak az eddigi személyes benyomásaim a játékkal kapcsolatban és kéretik nem fikázásnak vagy kötekedésnek venni. nem az a célom, hogy itt most nekiálljunk veszekedni. örülök, hogy neked tetszik és így leköt! én nagyot csalódtam benne de még így sem mondanám rá azt hogy rossz! és azért az már valami.
lehet azért van bajom ezekkel mert én az olyan játékokra bukok amikben törekednek a készítők a maximális valósághűségre. semmi fantasy, semmi élienes, zombis, orkos téma. azokat nem szeretem. talán ezért lett a kedvencem a BIA sorozat. de van aki meg azt utálja. -
Đusty
addikt
Szerintem nagyon jó játék, messze a legjobbak közé való, kicsit a mafiára emlékeztet.
Persze vannak benne bugok dehát mibe nincsenek? Az útonállások számát kicsit valóban túlzásba vitték, legtöbbször már inkább meg sem állok.
A grafika nekem tökéletesen megfelel 800*600-ban is a játékélmény a lényeg, és nekem így is gyönyörű a táj, pl. sárkányrepűlőzni a vízesés mellett, nagyon ki van találva. -
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
Szerintem a Crysis-t a hibáival együtt is alázza...
Nekem nincs bajom a Crysisel mert mindkettőt végigvittem de ez fényévekkel jobb...
a Crysis egy bűdületes grafika..semmi más..egy szokványos fps...a maximum sztendzs illetve maximum spiiid sem izgalmas a végéig...
a FC2-be mrtek ujitani..egy merőben uj játékmenetet kaptunk mint amit a szokványos FPS-ektől már megszokhattunk..és ez a nagyszerü benne..
Grafikába meg egyedül a Crysis szebb ami a géped megeszi reggelire szóval azért a top3ba azis benne van így nem értem miért kell szidni...a Videoban csinált figut meg meglehet csinálni de csak ugy ha nem látnak..szóval ha meglövöd az ellen lábát és az vagy egy másik lát téged akkor már baszhatod mert nem a cimbit mentik majd hanem téged akarnak kifingatni...
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Tomi 16
üzenetére
olyan bődületes "hibák" vannak benne amik alapjában rombolják szét nálam az élményt.
ebből az egyik a folyamatosan regenerálodó tájak, épületek és megölt emberek a különböző ellenörzöpontokon. holott éppen az ellenkezője lett beigérve ha jól emlékszem. arról nem is beszélve hogy ez engem nagyon zavar.
azonkívül megjelenés elött láttam egy nagyon igéretes videót a deceiving your enemies címűt ami alapján nagyon vártam a sznájperkedős részeket. hát egyszer sem sikerült reprodukálnom eddig azt amit ott láttam. de ennek ellenére még játszogatok vele, mert azért egy közepest megérdemel. de koránt sem lett belőle az a nagy crysis alázás amire vártam. OK! a gépigény fasza! na de olyan is a grafika. -
Sirandrish
legenda
válasz
Tomi 16
üzenetére
nálam a Zebra a legtöbb..van még ugyanilyen gnu..meg Gazella...meg csirke meg kecske..azthiszem annyi...
De az nagyon szép mikor a sivatagosabb helyen mész és találsz egy kis patakot/tavacskát..van olyan mikor egy egész Gnu csorda ottvan és isznak...szóval ilyenekre is figyeltek..hihetetlen

-
Tomi 16
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Rohadt állatok!!!...
De én mért nem találkozo Zebrával
csak ezek vannak! -
BalaNce87
addikt
Nekem egyszer volt olyan hogy előttem feküdt két zebra, mondom áthajtok rajtuk már úgyis mind1, erre bazz egy kis időre beakadtam a zebrába, nem bírta a jeep

-
Tomi 16
őstag
Viszont ezek nagyon tetszenek a Gamebna.. a ROBBANÁSOK!!!
ui.: hát mondjuk szerezni pár embert és Nyomatni a Gamet

-
Tomi 16
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Látom neked is tetszik a Far Cry 2-ő....
Nem akarsz velem Lanozni??

Jajaj az a Benzinkutas Felling nagyon bejövős nálam is..
nekem nagyon tetszik ez a game,nemtudom mért Fuj-oza le szinte mindenki. -
Sirandrish
legenda
válasz
Hun'reeth
üzenetére
a szinek szerintem jók...
egyvalamivel egyetértek..ahogy uszik azaz lapától a vizben a kezével az tényleg nem világi..meg ugy alapból gondok vannak az uszással szerintem...de nekem rengeteg pozitivumot mutat a játék és olyan hangulatot illetve játékélményt ad amit még soha egy fps játék sem..persze izlések és pofonok

-
twine
veterán
válasz
Hun'reeth
üzenetére
igen még mindig egyet értünk! Fizika multiplayerben: A srác lejjeb rakta a madarakat mint kellet volna...nézem, játék közben vonul a madársereg bele a földbe! Az szép mondom, biztos költöző madarak, és röviditik az utat keresztbe..de nem mert aztán ki is szálnak a föld alól

-
Sirandrish
legenda
-
Hun'reeth
őstag
Az teljesen más.
Úgy tök mindegy hogy néz ki. Majdnem.A fizikával is komoly bajok vannak. Egy üres hordót belőttem a vízbe erre elsülyedt (eltűnt) mint a kő. A víz egyébként is sokkal szarabbul néz ki mint az 1-ben. Meg ahogy lapátolod a vizet a kezeddel....gagyi.
Talán ha lenne valami mod amivel a zöld zöld lenne meg lenne valami ami piros. Mintha 1 színt teljesen kilőttek volna.
A Clear Sky-ról példát vehettek volna hogyan kell a napfényt és árnyékokat valóságszerűen megrajzolni. Az még a Crysis-t is kenterbe veri ebben. -
kavicssli
addikt
Nekem nincs hang a játékban remélem egy patch megoldja!

nem engedi a patchet felrakni!

-
twine
veterán
válasz
Hun'reeth
üzenetére
Ja-ja..osztom a véleményt...Az első rész nekem iszonyat meglepetés volt, mert nem is hallotam róla!Mondtam a srácnak adjon valami jó fps-t! Erre odaadta a Far Cry-t ,hogy ez kurv@ jó csak -tette hozzá kaján vigyorral- legyen hozzá elég a géped! Elég volt, és otthon majdnem magam alá vizeltem a gyönyörtől abban az időben! Na most ez a 2. rész pedig a Multiplayer miatt marad csak fent a gépen, mert a baráti kőr, ebbe "betegedett bele" Lan-on!
És hát elég szar egyedül játszadozni bármi mással, mikor a barátaid hatan, heten ezzel gyakják egymást! Szóval marad...Egyébként a pálya szerkesztője tényleg világi! haveromék már csak privát pályákon nyomják, nálluk láttam ahogy építik őket!
Mega...ha van valakinek ideje meg kedve...besz@rás pályákat lehet épiteni! -
HSM
félisten
Én nem tapasztaltam ilyesmit, pedig 25 fps körül vagyok....
Minden maxon, AA nélkül, konfig az adataimnál, XP-n.
Bár lehet, hogy csak gyorsabban tépem az egeret, ha lassabban megy, de nem hinném....
Elég finnyás vagyok a szar egerekre, szerintem nemhogy feltűnt volna, hanem a hajamat téptem volna...
-
Hun'reeth
őstag
Tegnap megnéztem a játékot.
Az első eszméletlen szép volt a maga idejében az embernek leesett az álla.
Itt is csak épp ellenkezőleg. Ilyen egy elcseszett ocsány grafikát! Hogy a fenébe adhatták ezt így ki. Tiszta plasztikus műanyag minden, nincsenek szinek. Még a növények is mintha fröccsentett műanyagból lennének.
Borzalmasan néz ki. A járművek meg teljesen nem illenek a környezetükbe de sokszor az épületek sem.
Minden maxon van pedig 4x AA, 16x AF de ez siralmas. Meg az a telefon is vicc.
Az 1 túl harsány színű volt itt meg átestek a ló túloldalára. -
Tomi 16
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
ja kb nekem is így
de vmikor 45-60 is szokott lenni,de ált 36-42-44 között mozog
-
JColee
őstag
kurva sz@r , hogy hiába szerzem meg a Scout pontot ha legközelebb arra megyek megint ott vannak
. Már rohadtul unom, hogy mindig csak hentelni kell
Ha megpróbálom kikerülni érdekes gondok jelentkeznek
amúgy észrevettem hogy ha elmentem a játékot, akkor 19-20ra esik az fpsem, de ha átállítom a felbontást akkor visszamegy rendesen
cool13 ha kinyírni akarod akkor próbálj egy gránátot vagy egy molotovot dobni rá/felé

-
Tomi 16
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Neked háy FPS-el megy a Far Cry?... és milyen Grafon nyomod

-
VinoRosso
veterán
Mm hát eddig vegyes érzelmekkel vagyok ezzel a játékkal kapcsolatban. Ami nagyon nem tetszik az a növényzet színe, annyira fakó, hogy a falevelek meg a fű szinte már fémes szükre. Csak nálam ilyen, vagy ez már másnak is feltűnt? Mivel lehet screenshotot csinálni?
-
Embi
csendes tag
próbáltátok már map editort ??!!
nagyon jó kis unaloműűző cucc
nekem nagyon tetszik!!
aki még nem próbálta próbálja ki pofon egyszerű kezelni !! -
fdisk
őstag
Majd 3 óra gamázás közben nem jött elő 1x sem az fps csökkenés.(1280*1024,2x AA,very high)
Viszont 1600*1200 már igen.Ezek szerint lehet,h nagy felbontásban,magas összetettségben kevés az 512?
-
-
Eagl3
veterán
XP-n játszotok?
-
Eagl3
veterán
válasz
gtamate2
üzenetére
Én ha 30-ra fixálom az FPS-t (azaz minél kisebb értékre) annál inkább csúszik a kép mikor fordulok. Lassabban követi az egér a mozgást mint kéne. Baromira idegesítő és jáchatatlan.
Másoknak is volt ilyen problémájuk.
Nekem se szaggat 30fps-el, ezt nem is írtam. Viszont lassú a játék. -
pisti
őstag
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
Azt azért nem kéne elfelejteni megemlíteni, hogy az 1 magos gép egy P4. Legalábbis erre lehet következtetni abból, hogy 3,6Ghz-es tuning nélkül.
Szerintem mindkét gép az első részt futtatja gyorsabban, feltéve persze, hogy épkézláb és ugyanolyan VGA van a rendszerekben.
Vista alatt DX10-et használva elvileg némileg gyorsabb a 2. rész, de biztos nem annyival, hogy akár közelébe legyen az első rész futási sebességének.A 2. gép szerintem bármit jobban visz, mivel a Core2-s procik sokkal jobbak játékok alá, az órajel magában nem sokat jelent főleg pont ezt a két generációt hasonlítva.
-
Osynho
addikt
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
Az első processzor gondolom Pentium4, innentől kezdve nincs is értelme vele foglalkozni, tök mindegy hány magos. A Core cpu-k azonos órajelen nagyon durván elverik, jelen esetben az E4600 még 1 maggal is sokkal gyorsabb. Amúgy meg az új játékok profitálnak a 2.magból. pl FC2
-
gyáliSanyi
őstag
Helló lenne egy kérdésem. Vonatkozik valamilyen szinten a Far Cry-hoz.
Tegyük fel, hogy van két egyforma gépünk.
Annyi a különbség, hogy az egyikben egy 3,6Ghz egymagos 800, 2mb-s processzor van.
A másik gépben egy E4600 (FSB: 800Mhz, CACHE: 2Mb, MAGOK SZÁMA: 2 db )Egyik sincs tuningolva és XP van rajtuk.
A kérdésem az, hogy például a FAR CRY 1-et melyik gép vinné jobban (mivel az első rész nem is hallott 2 magos procikról, 2,4x2 VS. 3,6).
1. Melyik gép vinné jobban?
2. Vista alatt mi lenne a helyzet?
3. A Far Cry 2-őt eggyértelműen jobban vinné a 2. gép(E4600)? -
Dashes
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nem ez a lényeg, azt gyorsan ki is javították, nincs azzal gond. Egy rossz link miatt az összes oldal szerint a legújabb hotfix hoz plusz fps-t, eltűnnek kövek, a valóságban ez a régi hotfix. A friss teszt szerint az új hotfix esetén már láthatóak a kövek , de az fps csökken( AMD szerint növekszik). Az fps növekedést/csökkenést nem tudom letesztelni, mivel az új driver-t a RivaTuner nem ismeri fel, nem engedi húzni a kártyát (az első hotfix esetén a benchmark 700/2200-on futott le).
-
Ősgyík
tag
Nekem is ugyan ez volt a problémám! Nekem akkor jelentkezett, amikor pl szavannáról mentám "át" dzsungelbe, vagy nagyobb városba.Felraktam a Vistát és most nem csinálja ezt, xp-n próbálkoztam 2-3 féle driverrel, teljesen ujraraktam az xp-t de nem oldódott meg.
Nem gondoltam volna, hogy ezt fogom mondani, de isten áldja a Vistát.
-
Sirandrish
legenda
ha jól emlékszem ugyanezt csinálta az nvidia a crysis idején..napi szinte dobták ki a Crysisre "optimalizált" drivereket holott annyit csináltak hogy driveresen lebutitották a grafikát..mindenki örült a naponta történő fps növekedésnek aztán kiderült a bibi..ugyanezt csinálja az ATI ha jól értem..kivesz egy picit innen onnan aztán lazáskodik hogy szerzett a híveinek +2fps-t
-
Dashes
őstag
Ebben a cikben található egy link ami a legújabb hotfixhez vezet, a cikkben azt írják, hogy eltűnnek a kövek, de fps növekedés figyelhető meg.
[Ebben a cikkben már azt írják, hogy az új hotfix(71310) visszahozza az eltűnt köveket..., az fps pedig csökkent.
Közben az AMD mindkét hotfix esetén csak teljesítmény javulást említ.
Szvsz az első cikkben az első hotfixet tesztelték, kicsit későn( a második hotfix megjelenésekor), rossz liket szúrtak be, a többi oldal pedig sikeresen lemásolta az egészet. -
Sirandrish
legenda
első végigjátszásra csak a főszálat vittem végig most pedig csak az hiányzik...összes melléküldi...kész

ha most mindennel kész leszek...ma meg holnap meglesz..ha nem lesz ma cod4 war akkor még ma...akkor belinkelek egy részletes statisztikát mindenről amiről lehet...
tényleges 100%
-
Eagl3
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
megcsinálltad az összes mellék küldetést is?
-
Sirandrish
legenda
hát bakker ez hatalmas game
így 40óra eltöltött játék után is
szerintem végignyomom harmadszor is..már végigtoltam gépfegyoval...nemsoká vége sniperrel..ezután jön a shoti
-
netkoo
senior tag
-
törölt tag
válasz
LordAxwell
üzenetére
Csak be kell menned a fegyverboltba és megvenni. Idegesítő ellenőrzőpontoknál jó érzés mind az öttel aláaknázni.

-
$p@rr0w
őstag
Akinél leesik az FPS az állítsa dx9-re, és ne ultra hanem very high-ra az árnyékokat akkor megszűnik. Amúgy nálam dx10-ben jön elő ez a szaggatás, és ott még AA-t sem enged beállítani, akkor elsőtétül a kép...
Pedig egy helyben állva dx10-ben több az FPS. -
fdisk
őstag
No,sajnos még mindig előjön ez a hiba.
Ha elkezdi,elég gyorsan leesik a szabad vid.mem 0.00-ra.
Úh mégsem hinném,h driver gond van.
De jó a rosszba,h annyival van több fps-em az új hotfixel.h ha kifogy a mem,akkor is van kb.30-32 fps ami elég,h ne lassuljon be a játék.
(#3738) $p@rr0w:én xp alatt tolom,ott nincs dx 10,ennek ellenére nálam is előjön ez a dolog!
-
Tomi 16
őstag
Egy kis alkonyat!....
-
törölt tag
Az említett akadás nálam is előjön, de nekem nem kell 1 óra.
Szépen megy kb. 40 percet, majd szétesik, újratöltök és jöhet újabb 40 perc. Nálam DX10, 2XAA, Very High, 1280, ATI. Stabil 30-40 FPS után leeseik 5-10-re. -
Tomi 16
őstag
Nem is tudtam hogy Esik is Benne az eső...

-
marcus.fenix
aktív tag
válasz
DerStauner
üzenetére
Neki az eleje...
Én nem kezdtem volna újra 32%-nál, annyira azért nem jó...fdisk
Nem tudok rá jobb módot, csak a korábbi mentés betöltését...
Ha nincs neked (bár valaminek lennie kellene), akkor kezdd el újra, azt a részt 30 perc alatt eléred. ÉS azután ments rendszeresen vagy 4 slotba váltogatva, hogy ne járj így többet. -
fdisk
őstag
Nekem nem szaggatott,mert annyir azért nem esett le az fps szám,(kb 18-20-ra esett),de kb másfél órája tettem fel ezt a legújabb hotfixet,és azóta még nem jött elő a probléma.(kopp...kopp...kopp)
Szóval bizakodó vok.
Most feltoltam 1600*1200,4x AA,very high,így van 42-52 fps,ami nem rossz szvsz.
És így is van bő 100 mega szabad videómemória.
Azt gondolom,h driver hiba lesz ez.(#3724) marcus.fenix : ott Te sem tudtál tovább menni?Én azt hiszem h vhol 8%-nál járok.Semmi módon sem, lehet utat nyitni a házba akkor?
-
DerStauner
senior tag
válasz
marcus.fenix
üzenetére
32% még nagyon az eleje??

én a hajamat tépném, ha ez történt volna, és újra kellene kezdeni

hát egy 15 óra biztos volt az a 32% nálam
-
Sirandrish
legenda
alakul a 100%

-
fdisk
őstag
Erre vki?
Ja és,befalazott épület vmi a nyavaja de hiába lövöm,granyózom nem tok sehogy sem bejutni.
Eagl3 :Én megzéztem (az att-vel ki lehet íratni sok mindent a képernyőre,többek között a szabad memória értékét is),és 1280*1028 2x AA,very high beállítás,xp sp3 32 bit,a legújabb hotfixes kata, bő 50+ fps-em van,és a szabad memória úgy 90-130 között változik.(gondolom MB)
1ébként több fps-t kapok a legújabb hotfixel.kb +5-7. -
Eagl3
veterán
válasz
marcus.fenix
üzenetére
nemtudom, de így élvezhetetlen a játék szerintem, állandóan kilépni, visszalépni...
-
Sirandrish
legenda
válasz
LordAxwell
üzenetére
ezt a Spidermanes kérdést te biztos itt akartad feltenni?

-
Eagl3
veterán
válasz
LordAxwell
üzenetére
Consolle hívd le 0 -val.
Majd írd be, hogy gfx_maxfps x --->X helyére a kívánt értéket állítsd. Javaslom éődd be úgy a configod, h. minimum 45 FPS állandó legyen mert azalatt csúszik a kép, elég durván érezni, h. lassú.Jah, hogy limitálni...
akkor nemszóltam. -
marcus.fenix
aktív tag
válasz
LordAxwell
üzenetére
VSYNC: ON
Ha a játékban nincs ilyen, akkor erőltesd driverből (függőleges szinkronizálás, vagy vertical synchronizing) Ez mondjuk a monitorod képfrissítési gyakoriságára limitálja a játékot, vagy 60-ra...
Eagl3
Nálam ráadásul 4 giga van... és nem is úgy tűnik mintha memóriából akadna, hanem minthe a kártya nem bírná... betelik az 512 VRAM, és nem pucolja ki rendesen... vagy ilyesmi... -
Eagl3
veterán
válasz
marcus.fenix
üzenetére
Csak arra tudok gondolni, hogy megtelik a memória.
Viszont azt kétlem, h. ne legyen elég 2giga ram, ezért a játéknak lesz valami memóriakezelése gondja. -
Sirandrish
legenda
válasz
marcus.fenix
üzenetére
88GT-n tolom ugyhogy ez már lehetséges probléma

amugy olyan 30-40FPS-re van belőve...vagyis mikor mértem akkor a két érték között mozgott..aztán ugyhagytam..azóta nem akadt nem lassult szoval lakakilom hogy ténylegesen hány fps-em van

-
LordAxwell
senior tag
Helló.
Egy játékban hol kell limitálni az fps-t?OFF
Nem tudja valaki véletlenül hogy a spider man 3-ban hogy lehetne kivenni az fps limitet? -
McCartman
őstag
válasz
heihachi
üzenetére
nekem ez nem jön be..
pl. assassin's creedben amikor háztetőkön menekülve kis zászlócskákba fut az ember , melyekért jól vállon vereget a játék és nyugodt szivvel konstatálhatom hogy már 342 van hátra és jó leszek. számomra az ilyenek rombolják a játékélményt , nem tudom annyira beleélni magam.. -
marcus.fenix
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Akkor a másik tippem, hogy ATI probléma...
Ha most beírod hogy ATI-n játszod, akkor beszarok...Vagy a tiéd úgy van beállítva hogy megy alapból nyolcvan framet, és ha belassul akkor se megy nálad 30 alá, tehát nem veszed észre, de nekem feltűnik ez az 55-ről 20-30-ra esés... (főleg hogy mindíg megy a Tray Tool SD-je
) mindamellett ha visszatöltöm ugyanazt az állást, akkor megint 55... tehát van vmi gebasz... -
Eagl3
veterán
válasz
marcus.fenix
üzenetére
Én DX10-ben játszom.
-
heihachi
addikt
válasz
McCartman
üzenetére
a konzolos játékok szintjére butitják már a pc-s programokat.
Ez azért nem pont igaz
Inkább azt mondanám, hogy végre PC-n is kihasználnak olyan lehetőségeket (amik abszolút nem kötelezőek senki számára, a játék enélkül is végig játszható), amelyeket konzolon már réges-régen kihasználnak, a felhasználók nagy megelégedésére. Tehát inkább úgy lenne helyes, hogy
a konzolos játékok szintjére okosítják már a pc-s programokat is -
McCartman
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
tiszteletben tartom a véleményed ,
ebből is látszik hogy nem vagyunk egyformák.
-
marcus.fenix
aktív tag
Már reflexből mentek és kilépek egy óra után, benézek ide, majd újraindítom, és játszok tovább... egy idő után rohamosan romlik a teljesítmény...
Mondjuk most párhuzamban megindítottam a Fallout 3-mat és a Dead Space-t, így a szünetekben is van mit tolni...
Sirandrish
Te DX10-es vagy nem? A fennt írt probléma DX9-es... szerintem -
Sirandrish
legenda
válasz
McCartman
üzenetére
hát azt azért elmondom hogy ez nem így van

mindenféle gyüjtögetés illetve melléküldetés nélkül is megkapod a 100%-ot...ez csak plussz amit beletettek azoknak akiknek tetszik annyira hogy bebarangolják mind az 50négyzetkm-rt..
szóval míg konzolon az ilyen %os játékoka főszállal max 50%ra tudsz kijátszani ezt a főszállal is kilehet 100%ra...
egyébként én meg kifejezetten örülök hogy végre nem csak a Konzolosok élvezhetik teljes egészében a játékokat..ugyanis boxon is vannak pl a achievementek és ps3ra is bevezetik mostmár a trófaákat...így van lehetőség azoknak akiknek nagfyon bejön a game ténylegesen megismerni az egész játékot és nem csak véggiszaladnak a főszálon mondjuk 5ször...én ezt egy nagyon jó dolognak tartom..
Eagle: nekem még egyszer nem volt ilyen pedig 2.jára nyomom

-
Eagl3
veterán
De kurvára unom már, hogy nem tudok leülni játsztani egy normálisat mert egy idő után (kb. egy óra) úgy leugrik az FPS, h. kettőt nem lehet mozdulni semerre.
Midnenkinek ilyen elcseszettül megy?
-
McCartman
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
bennem nagyon gagyi benyomást kelt ez a GTA (~Assasins' Creed) utánérzéses 'gyüjtögetősdi rendszer' meg a 'facsarjuk ki a legjobb kijátszási százalékszám'ot szemlélet.. szomorunak tartom h a konzolok után már a pc-s játékokat is utolérte ez a hullám. (bár ők biztos nagyon élvezik)
és úgy általában , h a konzolos játékok szintjére butitják már a pc-s programokat.tisztelet a kivételnek..
csak a Mafia 2-t ne b@sszák így el könyörgöm.
-
Sirandrish
legenda
hát már most nem azért....de nah..azért
khm-khm -
fdisk
őstag
A gama elején tartok,és megakadtam.Ki kellene a szabadítanom egy foglyot egy olyan helyről ahol kakasviadalokat szerveznek,de ha odamegyek annak a háznak az ajtajához ami jelölve van a térképen,nem tok csinálni semmit.Nem jelenik meg a kéz,és nem tok bemenni.
Kinyírtam mindenki akit csak lehetett.
Akkor most mi van?
-
Sirandrish
legenda
válasz
marcus.fenix
üzenetére
hát mondom..én sose próbáltam..vagy talán egyszer mikor felvettem lőttem egyet..de nem biztso így nem is emlékszem hogy mit csinált..azt tudom hogy az ellen is olyannal lő és a füst után durván 5-10seccel jöna becsapodás..elkerülni sem tudja a figyelmedet mert fütyöl mint a hülye...nem értem mi van..de majd megveszem és megnézem nektek...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Házimozi belépő szinten
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Házimozi haladó szinten
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Július 9-én jön az Assassin’s Creed: Black Flag Resynced
- Gyúrósok ide!
- Bittorrent topik
- Crimson Desert
- Óra topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4457
- Honor Magic7 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4409
- 27% PNY GeForce RTX 5070 EPIC-X RGB OC 12GB GDDR7 192bit (VCG507012TFXXPB1-O) Videokártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
márpedig nekem tiszta célpont volt a figura bokája és láttam, hogy eltalálom, mégis fekvés helyett futkosni kezdett. de nem adom fel! még kisérletezni fogok vele.

nem próbáltam még a multit...
igen még mindig egyet értünk! Fizika multiplayerben: A srác lejjeb rakta a madarakat mint kellet volna...nézem, játék közben vonul a madársereg bele a földbe! Az szép mondom, biztos költöző madarak, és röviditik az utat keresztbe..de nem mert aztán ki is szálnak a föld alól 

Borzalmasan néz ki. A járművek meg teljesen nem illenek a környezetükbe de sokszor az épületek sem.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)