Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Szólánc.
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joccc07
addikt
A kezdeti nehézségek után azért csak visszatértem. Főleg, hogy láttam a roadmap-et. Gondoltam egy kicsit belehúzok mert nem voltam/vagyok magas szinten. Most 31-es szinten már kezdem érteni a dolgokat is. Viszont a saját háznak a legjobb helyett még nem találtam meg. Még mindig a kiszáradt tóban tanyázok. Nemrég fejeztem be a Top of the world küldetést. Most Abbie's bunkert fejeztem be ami utána adott mégegyet. Sok van még egyébként? Nem tudjátok?
Várom már az updatet.1 valami nagyon idegesít. Van, hogy ott járt egy magas szintű játékos ahol én és olyan dögök jönnek, hogy instant halok. Na ezzel kezdhetnének valamit. Valamelyik nap például beléptem játszani és egy Schorchbeast volt a vendégem amit még PA-ban sem tudtam kinyírni. A legerősebb fegyverem egy Hunter rifle.
Bár a múltkor kaptam 1 jó fegyvert egy ~300-as playertől de annak is 50-es szint a minimum.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tesla topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Nintendo Switch 2
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Sorozatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hardcore café
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Honor Magic6Pro 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- LG 86QNED913PA / Mini LED / 86" - 217 cm / 4K UHD / 120Hz & 3ms / 900 Nits / HDR Dolby / HDMI 2.1
- Eladó Dell Latitude 7440 Új állapotban i7-1365U 32 GB DDR5 RAM 1TB SSD Dell pro support garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB White-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4604, 100% AKKSI
- Lenovo ThinkBook 14s Yoga 2-in-1 üzleti laptop tollal ÚJ Állapot i7-1165G7 16gb ram 512ssd FHD Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Bár a múltkor kaptam 1 jó fegyvert egy ~300-as playertől de annak is 50-es szint a minimum.