Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Syl: UPS - te áldott!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- tordaitibi: Timeshift használata, és amit nem tudtál, klónozás Timeshift backup szoftverrel
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joccc07
addikt
A kezdeti nehézségek után azért csak visszatértem. Főleg, hogy láttam a roadmap-et. Gondoltam egy kicsit belehúzok mert nem voltam/vagyok magas szinten. Most 31-es szinten már kezdem érteni a dolgokat is. Viszont a saját háznak a legjobb helyett még nem találtam meg. Még mindig a kiszáradt tóban tanyázok. Nemrég fejeztem be a Top of the world küldetést. Most Abbie's bunkert fejeztem be ami utána adott mégegyet. Sok van még egyébként? Nem tudjátok?
Várom már az updatet.1 valami nagyon idegesít. Van, hogy ott járt egy magas szintű játékos ahol én és olyan dögök jönnek, hogy instant halok. Na ezzel kezdhetnének valamit. Valamelyik nap például beléptem játszani és egy Schorchbeast volt a vendégem amit még PA-ban sem tudtam kinyírni. A legerősebb fegyverem egy Hunter rifle.
Bár a múltkor kaptam 1 jó fegyvert egy ~300-as playertől de annak is 50-es szint a minimum.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5420 - i7 1185G7 ,16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- OnePlus 12 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- Honor 200 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Bár a múltkor kaptam 1 jó fegyvert egy ~300-as playertől de annak is 50-es szint a minimum.