Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Amúgy mi a terv?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- arabus: Sokkal rosszabb mint gondoltam,készletes 256Gb memória ára az 10400euró jelenleg
Új hozzászólás Aktív témák
-
Semin
őstag
Üdv újra itt

Szerintem az otthon helye egyéni preferencia.
Én a "The Whitespring Resort" környékét választottam, mert sok a Black Titanium (BWM mole minerek),
ott a Golf Club (68-as Ghoulok + remek loot) és van 3 árus a közelben.Sokan Watoga környékén tanyáznak, a Suli illetve a Blast Zone közelsége miatt.
"Most Abbie's bunkert fejeztem be ami utána adott mégegyet. Sok van még egyébként? Nem tudjátok?"
Azért akad ott még tennivaló, de már kb 70%-nál vagy. Most kezd majd küldözgetni a térkép széle-hosszában... remek móka
Magas szintű playerek nélkül is kapsz 50-es SB-t a nyakadba, egyszerűen ott kell hagyni.(ha máshogy nem megy válts szervert.)
A "minden olyan erősnek tűnik" probléma tipikus 25-30 környékén. Ez az állapot csak addig tart, amíg nem kezdesz el egy jó Buildet építeni, és találsz hozzá egy elfogadható fegyvert.
30 környékén sztem a legjobb fegyver választás a Combat shotgun vagy a Combat rifle.Van egy alagút Lewisburg mellett(tele scorched-okkal,[kép]) ahol tonnaszámra lehet szedni ezeket a fegyókat és betörni a recikért.
Később érdemes "golfozni" egy kicsit, vagy a Uranium Fever eventet csinálni, Black Water mine-ban.
(itt relatív könnyen lehet szerezni bármilyen fegyót.)
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4151, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- Új FULL HD webkamera + Számla
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest