- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- Szellem.: WLMouse Strider Gamer Egér
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Megvettem a tervét a mall-ban 200-ért, miután egy másik power box-nál sem tudtam rákötni a dolgaimat, még advanced power cable/connector cuccokkal sem.
Googléztam és ez egy régi bug, bethesda soha nem javította.
Igazából nem csodákozom, más játékuknál is van több éves bug de azt legalább modokkal lehet javítani.
Amúgy egyáltalán nem annyira bugos a játék mint számítottam, néha volt hogy beragadtam de odébb rakott magától a játék, vagy hogy kidobott a szerver, néha van hogy odébblagolnak az ellenfelek de összességében bethesdához képest igencsak jó véleményen vagyok. Nincs crash modokkal sem, gépigény is igen kellemes messze jobb az egész mint a fallout4, skyrim esetében. Külön tetszik hogy itt végre lehet hegyet mászni azaz ugrálni felfelé és nem csúszál össze vissza a karakter, nem akadok el mindenben bár néha be lehet akadni dolgokban.
Grafikával kellene még kezdeni valamit mert textura pakkokal is néhol szörnyen néz ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó MacBook Pro 13 (M1, 2020) Ezüst / 8GB / 256GB Magyar bill. újszerű
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- darkFlash ZR12 Darkstorm
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest