Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- Luck Dragon: Óraátállítás
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Megvettem a tervét a mall-ban 200-ért, miután egy másik power box-nál sem tudtam rákötni a dolgaimat, még advanced power cable/connector cuccokkal sem.
Googléztam és ez egy régi bug, bethesda soha nem javította.
Igazából nem csodákozom, más játékuknál is van több éves bug de azt legalább modokkal lehet javítani.
Amúgy egyáltalán nem annyira bugos a játék mint számítottam, néha volt hogy beragadtam de odébb rakott magától a játék, vagy hogy kidobott a szerver, néha van hogy odébblagolnak az ellenfelek de összességében bethesdához képest igencsak jó véleményen vagyok. Nincs crash modokkal sem, gépigény is igen kellemes messze jobb az egész mint a fallout4, skyrim esetében. Külön tetszik hogy itt végre lehet hegyet mászni azaz ugrálni felfelé és nem csúszál össze vissza a karakter, nem akadok el mindenben bár néha be lehet akadni dolgokban.
Grafikával kellene még kezdeni valamit mert textura pakkokal is néhol szörnyen néz ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- iPhone topik
- Futás, futópályák
- Hálózati / IP kamera
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kingdom Come: Deliverance 2 fordító: "Kirúgtak, és AI-val pótolnak”
- Óvodások homokozója
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- További aktív témák...
- Playstation 5 lemezes 825GB CFI-1216A, újra fém pasztázva, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- PS5 PRO Playstation 5 PRO Új, hibátlan garanciális!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Slim 1TB HDD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Gyári DELL, HP, LENOVO,Asus,Fujitsu laptop töltők, 27% ÁFA
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060 (ELKELT)
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest