Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
-
LOGOUT
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
VikMorroHun
őstag
Úgy alakult, hogy további modokat "kellett" felraknom a játék mellé.
Enhanced Blood Textures és Automatically Lowered Weapons. Utóbbit megpróbáltam én elkészíteni, mert volt 1-2 hasonló, ami nem felelt meg nekem, de a sajátom nem akart működni. Ez viszont pont azt tudja, amit kell.
Fejlesztettem kicsit Sanctuary védelmi rendszerét is.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AliExpress tapasztalatok
- Trollok komolyan
- Vezetékes FEJhallgatók
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- LEGO klub
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Cyberpunk 2077
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Bezior X500 Pro Összehajtható elektromos összteleszkópos kerékpár
- Asus TUF F15 FX507ZC4 15.6" FHD IPS i5-12500H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium Megkímélt, gyári állapot!
- TUF F17 FX707VU 17.3 FHD IPS i7-13620H RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Apple MacBook Air 15" M2 (2023) 8GB / 256GB asztroszürke
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
- 27% - Sapphire RX 9070 XT NITRO+ 16GB GDDR6 Videokártya! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest