Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• prolad

addikt

Na kezdett már hiányozni a Fallout, úgyhogy ismét nekiálltam. Egy ideig mindent ment ahogy szokott, aztán találtam két érdekességet. Az egyik a Ballistic weave, ami eddig valahogy teljesen elkerülte a figyelmem, pedig a megfelelő elemekkel nagyon erős páncélt (500+ DR, az már egy gyengébb power armor szint) lehet összerakni. Na de ez még semmi, utána vettem találtam rá a Far Harboros perkre/perkékre, amik annyit tudnak, hogy minél több radioaktivitást szedsz össze, annál jobban nő a fegyverek sebzése. Innen pedig adta magát, hogy kipróbálom, meddig tudok elmenni és összehoztam egy ilyet, nincs amit ne intézne el egy lövésből (és akkor a sneak criticalt még hozzá se vettem). Igaz szükség is van a tűzerőre meg a sok páncélra, kb a teljes HP 5%-át tudom így használni :D

Egy másik érdekes bug, ha van egy Bloodied típusú fegyver, amit a kedvencek közé veszek, akkor az inventoryban a többi fegyverre is átmegy a bónusza. Nem tudom, hogy csak a kijelzésnél, vagy ténylegesen a játék során is (ha megvizsgálom a fegyvert, akkor a rendes értéket mutatja).

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés