- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- MasterDeeJay: Legújabb retró beszerzésem - 3Dfx Voodoo4 4500 32Mb
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- potyautas: Norvég nyár
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chabe89
addikt
válasz
Bad Pritt
üzenetére
A képek a PS4-es verzióból vannak. Eleve nem egy Crysisnak indult, de speciel én nem is bánom.
Plazmacucci: Miért lenne kötelező bármilyen Companion? Szerintem lesz bőven választási lehetőség és ha az sem tetszik még mindig mehetsz egyedül.
Power Armor olyan lesz, mint egy jármű. Kiszállsz, beszállsz és ott marad ahol hagytad. Nem fog beférni a zsebedbe ezúttal. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Google Pixel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- TCL LCD és LED TV-k
- Serviio
- Pletykák szerint 30 GB memóriával szerelik a PS6-ot
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- MSI Modern 15 Ryzen 7 7730U 16 GB RAM 512 GB SSD FHD IPS
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4487
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Power Armor olyan lesz, mint egy jármű. Kiszállsz, beszállsz és ott marad ahol hagytad. Nem fog beférni a zsebedbe ezúttal.