Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
-
LOGOUT
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chabe89
addikt
válasz
Bad Pritt
üzenetére
A képek a PS4-es verzióból vannak. Eleve nem egy Crysisnak indult, de speciel én nem is bánom.
Plazmacucci: Miért lenne kötelező bármilyen Companion? Szerintem lesz bőven választási lehetőség és ha az sem tetszik még mindig mehetsz egyedül.
Power Armor olyan lesz, mint egy jármű. Kiszállsz, beszállsz és ott marad ahol hagytad. Nem fog beférni a zsebedbe ezúttal. 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series S 512Gb Digital Edition, 24 hónap Garancia, Fehér Színben, Dobozában
- Nintendo Switch OLED, 12 hónap Garancia, Fekete Színben, Dobozában
- Bomba ár! MacBook PRO 16 M1 CHIP magyar 16GB/1024GB SSD!! Alig használt! Akkumlator 97%!
- Benq ZOWIE XL2746K TN 240Hz DyAc 27 Inch Gaming Monitor for Esports
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060 12GB / 16GB D4 / 256+512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Power Armor olyan lesz, mint egy jármű. Kiszállsz, beszállsz és ott marad ahol hagytad. Nem fog beférni a zsebedbe ezúttal.