Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Őskoczka
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sokáig ez a sniper is a kedvencem volt:

Bullettime nagyon adja sniper modban. Sajnos a játék végére már kevés volt a sebzése, viszont mivel ez volt az egyetlen éjjellátó puskám, ezért megtartottam

Robotok ellen tökéletes, illetve ha hamuvá akarja porlasztani az ember az ellenfelet:![[link] [link]](//cdn.rios.hu/dl/upc/2017-03/22/635143_whrr5bbxraw4pn6f_screenshot30.thumb.jpg/800)
Korábban az egylövetű verziót használtam, de automataként is ugyanolyan jó: tiszta StarWars feeling
Ez volt az első számú sniper puskám:

Ez volt a legerősebb egylövetű karabély amit találtam. A dupla critical shot különösen jól jött egy küldetésnél, ahogy pont csak 1 lövés leadására volt időm .....Végül pedig a heat-seeking missle:

Hatalmas poén, ahogy rá-lock-ol az ellenfélre és onnantól kezdve annak nincs menekvése
4-es tár pedig tökéletessé teszi a Bossok leírtásához 
Végül egy extra kép a statokról:

FarHarbor, Dima utolsó küldetésében szedtem össze ezt a páncél szettet, azóta se találtam jobbat.[ Módosította: lezso6 ]
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 3
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Napelem
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Trollok komolyan
- Formula-1
- Eredeti játékok OFF topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia - több színben!
- Új Acer Nitro V15 FHD IPS 144Hz Ryzen7 7735HS 16GB DDR5 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy S21 független 8/128 akku:96% ÚJSZERŰ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest