Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

Teljesen magába szippantott a Wasteland :DDD Nagy mázlimra van most időm a játékot tolni, úgyhogy egész jól haladok / átélem a dolgot :DDD 30+ óra már benne van, de nem értem el Diamond Citybe :D Valahogy annyira nem sürget h megtaláljak egy csecsemőt ;]
    Viszont merő véletlenből már megtaláltam mind 3 DLC story belépési pontját :U
    NukaWorld király, tiszta Saw feeling, aztán miután kijutottam már nem mentem tovább. Lehetnék raider vezető, meg ki is takaríthatnám őket :F lehet az lesz a vége, szerintem a vidámparkozást majd a fő szál utánra tartogatom.
    Elkövettem azt a hibát, hogy az Ada nevű robotot a fő telephelyemre küldtem és most folyton pofázik :Y Kiiktatni meg nem lehet, mert egyből újraindul..... :U :W
    Viszont a FarHarbor / Lost Island valami elképesztően jó.... hatalmas respekt jár a játék készítőknek, amiért ennyi contentet összehoztak! Ennyi játékidő alatt már 3x végigvittem volna Doomot meg a TombRaidert, amik a maguk nemében jó játékok, de story 0 Fallouthoz képest. Folyton képest meglepni a játék. Ma pl találtam egy lakóbuszt, mondom megnézem mi van benne, erre megyek közelebb és elkezd valami izé kijönni belőle, egyre nagyobb és a végén egy kamion méretű rák bámult rám :Y Akkorát néztem! :D

Meg szerintem a kiscsaj nem Synth, viszont nem akarom mondani neki h "mennyé haza" mert akkor tuti nem fog! :D Egyelőre várok mi lesz a fő synth megbízásának a vége.... mondjuk elhozni az emlékeit baromi kockázatonak tűnik, sőt nagyon rossz ötletnek! :D De ki fogom deríteni :))

Speaking of rossz ötletek: eddig egyik chemet sem próbáltam ki, de volt egy szörny, ami egy fáról bábozódott ki :F sehogy nem akart meghalni (velem ellentétben :DDD), na mondom nézzük mim van még a hátizsákban ;] Psycho: +damage +resistance, ez kell ide :DDD beadtam erre ilyen halálhörgéssel betolja: "Leeet's killl 'em arggghh" :C beszarok :))

Új hozzászólás Aktív témák