- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Oldman2: Magyar feliratos/szinkronos játékok PS4/PS5 konzolokra
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- thesound: Segítőkészség
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
sagajr78
üzenetére
Nagyjából 15-20-as szinttől olyan irgalmatlanul erős lesz a karaktered az ellenfelekhez képest, hogy elveszi a játék élvezetének nem kis részét a dolog.
Ez komoly? Most lépek majd 11-es szintre, és hát a Fallout 3-nak is ez volt a gyengesége. Egy bizonyos szint fölött már egy szupermutáns sem volt kihívás, mondhatni félvállról lehetett őket leszedni. Az én karakterfejlődésem azért lassú, mert a kezdő küldetéseken kívül még semmit nem csináltam, bevállaltam egy halom feladatot, de inkább csavargok Codsworth-tel és felfedezem a térképet. Már csak a bal alsó és jobb felső sarok van hátra. Így meg jóformán csak a harcokból és a felfedezésekből jönnek az XP-k, nem gondozok közösséget sem, nem termeltetek meg semmi ilyesmi. Elég sok harcba belekeveredek, a végén még az lesz, hogy a küldetéseknél csupa üres hely fog fogadni.
De jó ez így is - egyelőre.Bár most már kicsit nyomasztó, komolyan megkönnyebbültem, amikor kiléptem a játékból, hihetetlen, milyen elborult hangulata van egy-két helynek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Oldman2: Magyar feliratos/szinkronos játékok PS4/PS5 konzolokra
- BMW topik
- Napelem
- AliExpress tapasztalatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Házimozi belépő szinten
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4400, 100% Akkumulá
- szinteÚJ Nubia REDMAGIC 11 Air (NX799J) 1év gar
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De jó ez így is - egyelőre.