- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
-
LOGOUT
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem a swappolással van gebasz néha. A 12 gb ram se számít

(#3166) cr33p : én a középkategóriába tenném az r9 270-t, és annak az aljára. Nekem szempont volt a kevés hang, így 150W-ban maximáltam. Ez tökéletes ilyen szempontból. Max majd lesz még egy mellé.
(#3167) brumi1024: ok, olvasom. Ugyanakkor a Minuteman csak és kizárólag ide oda küldözget de nem lép előre a törénetben. Már 11 settlementem van és akkor sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- eBay
- LEGO klub
- PlayStation 5
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Opel topik
- Leleplezte az új Xbox generáció érkezését az AMD vezére
- Elégedetlen lenne az NVIDIA AI gyorsítóinak tempójával az OpenAI?
- További aktív témák...
- LG 55QNED813RE / QNED / 55" - 140 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / FreeSync + HDMI 2.1
- Samsung Galaxy A17 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / Akku:87%
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 256GB WiFi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest