Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
-
LOGOUT
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
GypsFulvus2
üzenetére
Igazán köszönöm, de a videojáték-ipart inkább azok tartják életben, akik 0.day vásárolják meg a soron következő COD részt.
Én ritkán borulok el, de akkor nagyon – utoljára talán a Bioshock Infinite-nél voltam ennyire besózva, de az örök szerelem mindig a Fallout marad.(#272) csabsz13:
És akkor a számtalan Bethesda store-ból rendelt Fallout-os pólót meg limited lithograph-ot, meg az official game guide-okat nem is említettem. (Ahogy a Fallout 4 Loot Crate-et sem.) Megszállottságomat nem tagadom. 
(#274) Ryder62: Nekem a hardcore mód elég, ezt már kicsit overkillnek tartom.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magisk
- Milyen autót vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- E-book olvasók
- Path of Exile (ARPG)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Megkímélt X1 Carbon 14,1"",FullHD IPS,Core i5 ,Vil.bill.,8/256-512,Új 10+órás akku
- Számítógép - Gamer PC! Csere-Beszámítás! R5 5600G / RTX 4060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Zowie EC2-DW
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 16GB 500GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 1000GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
- 201 - Lenovo Yoga Slim 7 (15ILL9) - Intel Core U7 258V, no GPU (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én ritkán borulok el, de akkor nagyon – utoljára talán a Bioshock Infinite-nél voltam ennyire besózva, de az örök szerelem mindig a Fallout marad.