Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sszemtelen
őstag
Hogy-hogy még nem kezdtük el a "mutasd a karaktered, mutasd a házad" c. játékot?

-
sszemtelen
őstag
A crosshairt kikapcsolva másnak is eltűnik a célkereszt?
-
sszemtelen
őstag
válasz
sszemtelen
üzenetére
Valaki erre esetleg valami kis megoldást? :/
-
sszemtelen
őstag
Srácok, valakinek tűnt már el a célkeresztje? (meg a kicsi kis pont építéskor..) :/
-
sszemtelen
őstag
válasz
sszemtelen
üzenetére
God rays-t kikapcsolva +10-12fps indoor..
-
sszemtelen
őstag
Na, nekem túlságosan is akad... kevés neki az R7 250X, hiába mellette a 8 giga ram, meg a 965-ös Phenom..

Akkor marad a gyűjtögetés új vga-ra..:/
-
sszemtelen
őstag
-
sszemtelen
őstag
-
sszemtelen
őstag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Annyit olvastam a többi Vaultról hogy igen, már fájna

-
sszemtelen
őstag
Srácok, valaki a 111-es Vault legendáját tudná linkelni/röviden leírni? (ha már van ez a szép spoiler gomb
)
Neten amiket találtam össze-vissza írnak mindent (vagy én kerestem rossz helyen..)
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Parfüm topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Torrent meghívó kunyeráló
- Tesla topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Túllépne a DRAM limitjein a Neo Semiconductor-féle 3D X-DRAM
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Posta, csomagküldés
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5410 - 14" FHD touch, Core i5 10310U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Acer Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4050 16GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- Vivobook S 16 S5606MA 16" 3K OLED Ultra 7 155H 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Be Quiet! venti bazár
- IdeaPad Flex 5 14ALC05 2-in-1 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 5500U 8GB 256GB NVMe magyar bill gar
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- AKCIÓ! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év gar, LTE OPCIÓ
- 27% - MSI RX 6650 XT GAMING X 8GB GDDR6 Videokártya!
- GAMING PC! Ryzen 7600X / RX 7800 XT / 32GB DDR5 / 512GB NVMe / 700w! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest