Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kiskokó

veterán

válasz P.Dude #103 üzenetére

Helló. Azok a villogó cuccok elősször tényleg furcsaák de én hamar rájöttem a taktikára... tök raj amikro a box végén lerugja zsákot...
    A másik valmi félreértettél.. mert az a csaj Lucasnál az a volt barátnője és pár régi holmiáért jött... cask aztán lucas nyalizik egy kicsit megérdezi hogy van e most barátja a csajnak azelmosolyodik és mondja hogynincs .. ere Lucas is elmosolydik.. aztán jóra kell kattintani NEM A KISS és akor elmnnek a gitárjoz aztán... és AKSÖN :D .
    A Barakknál az elős részen megvárod mig a két őr elmegy hogy ne lásson meg..elmész az árokban a nagy szikláig ott va negy lyuk a keritásen ott átmászol.. aztán a dobook mögöt megvárod mig jön akamion és befutsz mellé...aztán a félúton kimézs mellőle és befutsz a két Hangát közé... ennyi..

Nah HELP elakadtam.. lentvagyo ka csávóval a rendőrségi alaksorban ... a gépnek csináltam áramot és valmi kazettát kellne megkresenem de már vgay 10 -et kipróbáltam és egyik se jó.. melyik Kazi kell ?? vagy nem is azt kell csinálni ?
    Segitsetek légyszii..
    KÖszi
    Djsaabe

Új hozzászólás Aktív témák