Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
Timeola
üzenetére
Ellenőrizést kértem amit ugye nem tettek konkrétan meg, mert akkor fel oldottak volna mert nincsen semmi olyan ami szabályba ütközik, nem nézték meg mit is tettem szerintük, gondolják ennyi ember nem tévedhet sokan ugyanavval jelent akkor úgy is lehet, közben meg egy ostoba bosszú hadjárat volt egy bizonyos csoporttól. Szánalmas.
De ez egy dolog, oké. De könyörgöm nézze már meg rendesen a Facebook hogy mit is tettem amiért ezt kaptam, és jogos ey de nem így történt, valószínűleg az algoritmus nézte át megint és azt látta sokan jelentettek, úgyhogy szia, azt nem lett megnézve hogy mi a konkrét ok, mert akkor már fel lennék oldva, mert semmi nincsen. Gratulálok a nagyszerű algoritmushoz a metának!Csak gondolom ez lehetett, mert mást nem tettem ezen kívül, de ez is semmi volt, semmi sértő vagy bántás, de úgy tűnik egy bizonyos csoportnál bele találtam.
Vagy valami algoritmus hiba, hallottam ilyenről, ok nélkül kitiltják az embert csak úgy, egy hiba miatt. Itt a bajom az hogy véglegesen lett tiltva, jó lenne ha egy hús vér ember átnézné miért kaptam ezt, semmit nem fog találni ami szabályba ütközik.
-
kispx
addikt
válasz
Timeola
üzenetére
Ha a Beállítások -> jelszó és biztonság -> bejelentkezett helyeknél lévő régi bejelentkezéseket kijelentkeztetted, utána engedi?
Nekem ilyenkor a biztonság ellenőrzése menüpontnál kipipálja a a bejelentkezett helyeket, és nem zaklat tovább ismeretlen bejelentkezések miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Napelem
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Yettel topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- iMac Pro 27" 2017, Xeon W-2191B 18 core, 64 GB RAM, 8 GB GPU, 1 TB SSD - 27% Áfás (0441AB)
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- 27% - LG UltraFine 27UQ850V-W 4K IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / FreeSync
- Redmi Note 9 Pro 64GB 12 hó jótállás!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
krizmo_