Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Egy korszak vége
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
- Digitális Állampolgárság Program
- Karácsonyi pofára esés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT.hu
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
naja
aktív tag
Sziasztok! Bocs, ha már megválaszoltátok korábban, de az összefoglalóban és visszakeresve nem találtam erre infót.
Szóval a "Döntés a számodra megjelenő hirdetésekkel kapcsolatban" témáról szeretnék kérdezni. Nyilván nem vagyok nagy FB felhasználó, ha eddig sikerült elhalasztani a válaszadást. De most már érdekelne, hogy tudja-e valaki, hogy egész pontosan miről is kellene döntenem. Engem az a tagmondat zavar, hogy "engedélyezed számunkra a rád vonatkozó adatok hirdetési célú felhasználását." Ez számomra azt jelenti, hogy a FB-on lévő adataimat -- azaz akár fényképek, akár privát levelezések -- átadom nekik, hogy játszanak vele és arra használják amire akarják (ami a hirdetések tág halmazába persze belefér). Eddig azért úgy voltam vele, hogy nyilván látnak mindent, és célzott reklámokra, botokra, megkeresésekre, üzenetekre számíthatok, de ez a tagmondat nekem egész más szintre emeli a dolgot. Lehet, hogy túlparázom, de nem szeretném, ha a nevemben, az adataim alapján vagy a fotóimból manipulálva valahol valakinek reklámoznának valamit. Mert ugye, ha lemondok a jogaimról önként és dalolva, akkor jöhet a bármi, és ki tudja mi minden okosságon jár az agyuk.TL;DR
Pontosan mire is adok engedélyt, amikor jóvá hagyom az "engedélyezed számunkra a rád vonatkozó adatok hirdetési célú felhasználását."? Tényleg csak annyi, hogy hirdetések lesznek a FB-on, vagy azért ennél alattomosabbak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
- EK-Quantum Kinetic FLT 360 D5 PWM D-RGB - Plexi tökéletes állapotban eladó
- Logitech g pro x2 lightspeed wireless headset
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest