Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• naja

aktív tag

Sziasztok! Bocs, ha már megválaszoltátok korábban, de az összefoglalóban és visszakeresve nem találtam erre infót.
    Szóval a "Döntés a számodra megjelenő hirdetésekkel kapcsolatban" témáról szeretnék kérdezni. Nyilván nem vagyok nagy FB felhasználó, ha eddig sikerült elhalasztani a válaszadást. De most már érdekelne, hogy tudja-e valaki, hogy egész pontosan miről is kellene döntenem. Engem az a tagmondat zavar, hogy "engedélyezed számunkra a rád vonatkozó adatok hirdetési célú felhasználását." Ez számomra azt jelenti, hogy a FB-on lévő adataimat -- azaz akár fényképek, akár privát levelezések -- átadom nekik, hogy játszanak vele és arra használják amire akarják (ami a hirdetések tág halmazába persze belefér). Eddig azért úgy voltam vele, hogy nyilván látnak mindent, és célzott reklámokra, botokra, megkeresésekre, üzenetekre számíthatok, de ez a tagmondat nekem egész más szintre emeli a dolgot. Lehet, hogy túlparázom, de nem szeretném, ha a nevemben, az adataim alapján vagy a fotóimból manipulálva valahol valakinek reklámoznának valamit. Mert ugye, ha lemondok a jogaimról önként és dalolva, akkor jöhet a bármi, és ki tudja mi minden okosságon jár az agyuk.

TL;DR
    Pontosan mire is adok engedélyt, amikor jóvá hagyom az "engedélyezed számunkra a rád vonatkozó adatok hirdetési célú felhasználását."? Tényleg csak annyi, hogy hirdetések lesznek a FB-on, vagy azért ennél alattomosabbak?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés