Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Rák
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
A minap aktiváltam ez a timeline-t mielőtt váratlanul beállítják úgyis.. Körülbelül két órámba telt kigyomlálni tavaly januárig (akkor regeltem, és sosem voltam olyan húde aktív fészbukker) az egészet hogy ne legyen kellemetlen. Sajna muszáj volt, mert exbarátnő posztjai pár kattintással elérhetőek voltak, ráadásul időre lebontva ugyebár.
A következők az észrevételek: 2010-ből sikerült mindent kitörölni. Továbbá 2011-ből is töröltem minden posztot, tevékenységet, egészen december elejéig visszamenőleg.
2010-ből semmi nem látszik, még a regelésem idejét is kitöröltem. Viszont 2011-es évben a likeolt oldalak, és az adott hónapban összesen szerzett ismerősök csoportosított buborékjait nem lehet kitörölni, az ottmarad. A posztokat mindet lehet törölni, szóval csak a likeolások és a szerzett ismerősök nyomai maradnak meg, de csak csoportosítva.Ezt valamennyire kompenzálja hogy legalább a recent activity-ket nem foglalja timelineba, csak az utolsó 2-3 dolgot jeleníti meg a lap tetején. Tehát azt hogy hová kommenteltem és kinek, nem lehet nyomon követni, visszamenőleg meg teljesen eltűnt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
krizmo_