- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pala
veterán
válasz
#72042496 #16447 üzenetére
Megvan az a könyv, de nekem az már túl sok. Egyszer nekifutottam, de néhány fejezet után azt éreztem, hogy a gyakorlatban ennek nem sok hasznát veszem, amolyan "jó tudni erről is" típusú magyarázatok vannak benne.
A "kistesója" viszont jó! Legalábbis ha ez a kistesója, sokat tanultam belőle és komolyan úgy gondolom, hogy aki az ebben leírtakat tudja, az bőségesen elég tkp. bármire (annak ellenére, hogy a borító szerint ez "csak" intermediate), a további részletezés helyettt inkább a szókincsre, idiómákra, phrasal verbekre gyúrok.
Érdekes, párom francia, és úgy beszél angolul, mint a vízfolyás, de soha nem tanulta a nyelvet rendszerezett formában, és nyelvtanilag is kb. egy gyenge pre-intermediate szinten állhat. De valahogy úgy darálja a nyelvet, hogy - nem is tudom - mindent el tud mondani, amit akar.
És amikor hallom őt beszélni, akkor szokott eszembe jutni, hogy lehet, megbukna egy B2-n, de előbb vennék fel folyamatos angol kommunikációt igénylő munkahelyre, mint sok más, nyelvvizsgával rendelkezőt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel PC , i7 8700 , RX 6600 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 750GB HDD
- Garanciális! ASUS Zenbook Notebook! 13" OLED / i7-1065G7 / 8GB / 512GB SSD
- Lenovo ThinkPad X13 Gen4 Laptop! Intel i5-1345U / 16GB DDR5 / 13.3" WUXGA
- LG UltraWide 40WP95XP ívelt 5K2K Nano IPS monitor! 72Hz / 5ms / FreeSync
- Lenovo ThinkPad X1 FOLD! Hybrid laptop! Hajlítható OLED kijelzős (2048x1536)! BeszámítOK!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest