Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
-
LOGOUT
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aszi10
tag
válasz
Zé_Mester
üzenetére
Üdv.
Először is köszönöm a válaszod,most már világos a gázégős rész.Másodszor meg megmondom őszintén,hogy én nemértem ezt,kérdezek valamit normálisan itt tőletek,akik szerintem ezt már régóta csinálják és akkor ilyeneket kapok a fejemhez,hogy nagy az arcom?!hát ezt nem tudom hova tenni..miből gondolod te ezt...de ennek ellenére érzem a jóindulatot is a mondataidban.Azt egy mondatommal sem írtam,hogy nekem nagyon nem számítanak az anyagiak...én is halandó,normális ember vagyok mint ti és igen elég nagy az elhatározottság bennem.(Tudod eddig terepjárókat építettünk off-road találkozókra,versenyekre saját zsebből és ez is egy olyan dolog,hogy ha az ember szeret valamit akkor arra áldoz is,hangsúlyozom hogy itt megint nem azt mondom ,hogy én csövön vagyok lóvéval.)De megfogadom a tanácsodat és először valami "melegebbel" kezdek,mert aki a jó tanácsot nem fogadja meg az az igazán buta ember szerintem.Már csak azért is,mert ahogy egy fórumozó kolléga ezt leírta, lehet hogy éppen az szegné kedvem,ha többször nem sikerülne a dolog mondjuk a nitroval,tapasztalatlanságból vagy akármiből eredően.Azért remélem,ha kérdésem adódik vagy akármi,akkor itt találok majd segítő embereket ebben a mókában
Tisztelettel:
Aszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest