Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Syl: UPS - te áldott!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
-
LOGOUT
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zé_Mester
őstag
a videóban (nem tudom melyiket láttad) nagy valószínűséggel azért van gázégős rész, amikor fűtik fel a potot mint az állat, mert túlhűtötték a rendszert és eldobta magát. ez a coldbug. van egy bizonyos hőmérséklet, ami alatt a proci szó szerint megfagy, általában kékhalállal elköszön és lekapcsol. utána meg ki-be-ki-be, amíg vissza nem melegszik olyan hőmérsékletre amit éppen szeret. ez minden procinál más, AMD-nél nem igazán jellemző ez a jelenség, ott addig hűtöd amíg bírod. Intelnél más tészta, ott van olyan összeállítás, ami már -5-10 fokon csütörtököt mond, na az ilyen cuccra még a szárazjég is felesleges (ha jól emlékszek volt itt valaki a 2x00K megjelenésekor, aki belefutott egy ilyen csodába)
szóval, visszatérve a gázégős részre : az azért kell, hogy hamarabb "visszamelegítsd" a potot és a procit, hogy legyen esélyed újra bekapcsolni. nitrónál elég tisztességesen le tud hűlni egy rendes pot, amit legyezgetéssel egy fél nap alatt se melegítenél vissza....ekkor jön a gázégő.amúgy, mondjak valamit én is a többi hsz-hez:
nem kívánok én neked semmi rosszat, sőt, sok sikert hozzá, de ebben a szórakozásban ismegvannak az írott és íratlan szabályok, amit be KELL tartani !!!
(...függetlenül attól, hogy téged XY-nak vagy az Atya Úr Istennek hívnak...)
nekifuthatsz te itt egy kamionnyi folyékony héliummal meg a 0 tapasztalatoddal a rendszernek, de azt már most előre le merem írni és szerintem bárki az itteniek közül, hogy vagy kukára vágod a cuccot, vagy neked lesz valami bajod.
ha már így állsz hozzá, akkor az előbbi le van b@szva, lehet hogy van gari, vagy tele vagy lével mint az állat, ezt nem tudom, viszont a második esetben elgondolkoznék kicsit és vissza vennék a lendületből. értem én hogy nagy a lelkesedés, meg ahogy látom van egy kis arc is mellette (semmi személyes, lehet, hogy csak én látok némi plusz mondanivalót a sorok között) de kis lépések. én ezt javasolnám inkább.
ha az anyagiak ennyire nem jelentenek gondot, akkor inkább építs valami állat vizes rendszert csak a procira, radi mehet a jeges vízbe és azzal próbálkozz. vagy ha ez túl snassz, akkor kezd mondjuk egy kis szárazgéggel. azzal is lehet szépeket alakítani, meg persze a gépet is ki lehet vele nyírni egész határozottan (intelhez meg nagyjából elég is lesz elsőre), tanuld meg a szigetelést, mit, hogy, merre, miért....aztán ha ez már magabiztosan csinálod, akkor jöhet a nitrós móka, ami megint egy teljesen más világ, de az alapjai egyeznek a szárazjeges dologgal. a héliumot meg tedd parkolópályára egy darabig, a saját érdekedben.

bocs, hogy ilyen hosszú lett, de erről oldalakon keresztül lehetne beszélni, így is rövidre fogtam.
Peace és sok sikert.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 8gb(1660ti,2060 szint) Kérlek olvasd végig a hirdetést
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
- Bomba ár! HP ProBook 430 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gar
- Honor X5c Plus 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest