Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: My Art II.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Achill3uS
üzenetére
Nem kötözködni akarok, csak nagyon félreolvastad, amit írtam!

Pontosan tudom, hogy X48 bench=2x1, bele is írtam az üzenetembe, hogy szigorúan 2x1-et keresek, nem figyelted? Azt is, hogy akkoriban nem volt 2x2 2000 CL7.
Azt csak leírtam, hogy 2x2-vel próbáltam. Nem volt más kéznél, így megnéztem, tényleg nagyon rossz-e. Igen, az volt.
Azzal sem értek egyet, hogy ez a téma ddr3 tuning topikba való. Az apróba kellene beírnom egy hirdetést, hogy ilyet keresek, de gondoltam itt több sikerrel járok, hátha valamelyik tuner megválna egy ilyen kittől.
Amit viszont köszönök, hogy megmondtad, a ram chipeket és gyártókat illetően merrefelé keresgéljek!
A privire megy válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autóhifi
- Arc Raiders
- Gyúrósok ide!
- Motoros topic
- Formula-1
- Villanyszerelés
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Huawei FreeBuds Pro 5 – független alternatíva
- Táncolni még nem tud, de stabilan áll az Android 17 a lábán
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte H610M S2H DDR5 alaplap, LGA1700 foglalat, Intel Core I5-13400f 2.5GHz, Arctic proci hűtő.
- Intel I7-8700 / BESZÁMÍTÁS OK! / Akciós Ár
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900KS 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel I5-8500 / Akciós Ár!
- 27% - Acer CBA272H VA Monitor! 1920 1080 / 100Hz / 4ms / FreeSync
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue használt, újszerű 100% akku (0 ciklus) 12 hónap gar
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange Újszerű állapot 100% akku (2 ciklus)
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest