- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
TayRol
nagyúr
nekem rég óta a Rolex volt a célom, de ugye ez érdekes, mivel még sosem birtokoltam, ezért az elmondások, cikkek, és biztosan a hype is közrejátszott benne.
és egy szóval sem mondom, hogy a régi, 12 éves nodate-et az omega mellé rakva, és észérveket felvonultatva nem az utóbbi jobb. de. sőt.ennek ellenére szerettem volna kipróbálni, birtokolni egy rolex sub-ot. részemről egyszerű és nagyszerű. a célom egy új modell, de most pár márka néhány modelljét kipróbálva azt mondom, hogy az omega szorosan követi a listámon, és ha az OP-nél vékonyabb tokban lenne egy in-house werk, sima 3 mutatóval, nagyon elgondolkoznék rajta (valószínű az új smp-re illik a leírás - 210.30.42.20.01.001 -, de ha jól sejtem horror ára lesz).
nem vagyon elvakult fan egyik márkát tekitve sem, de ugyan annyira furcsa (vagy fogalmazzak bárhogy) ha valaki egy adott márkát elfogultan utál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Exkluzív órák topikja, elsősorban mechanikus svájci órák számára, de szívesen látunk német/japán/egyéb közép- és felsőkategóriás órákat is.
Az ide nem illő órák a következő topikok valamelyikébe tartoznak:
Óra topik
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest