- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueboi69
őstag
válasz
A. Crowley #94730 üzenetére
Ezt én kb fél éve fedeztem fel, eléggé pislogtam én is!
-
NauTiLUS_HUN
tag
válasz
A. Crowley #94578 üzenetére
Én ma kaptam meg az első adagot. Jahn Ferencben. 2 éve nem voltam ennyi emberrel egy légtérben, mint amennyit oda betereltek az aulába. 27én második kör.
-
Sipi-
őstag
válasz
Sógoromat ma hívták, hogy mehet holnap Astráért. El is fogadta... Én nem merném, nem is kértem amikor felajánlották múlt héten.
-
zetor2000
őstag
válasz
A. Crowley #94582 üzenetére
Tulképp ahogy mondják a hírekben, bármilyen vakcina jó vakcina.
Azt nem tudom, meg szerintem senki, hogy a készülő EUs oltási igazolást erre is vajh' kiadják-e, vagy csak EUban elfogadottra / engedélyezettre?
És ha nem, de mennél X EUs országba, de ott az XY vakcina nem érvényes, akkor mivan?
A hazait megkapod 2-3 hétre az első oltásra, de arról még nincs hír, hogy azzal mire jutsz, és mennyi ideig... -
npera
addikt
válasz
Itt????? Amikor én online vagyok????? Hát mennyire voltál naív?????
-
Jahno
veterán
válasz
Akkor lesz nagy meglepetés, ha EU jóváhagyja és Vittore kihúzhatja magát, többieknek meg kuss. Bár azt sem értem, hogy ha oroszok a nagy haverjaink, miért abból jön ilyen kevés, Kínából meg sok. Valami lesz, majd követem (:-
-
zetor2000
őstag
válasz
Egy YT videóból kiderült, hogy nem azért kell belőle 2, mert eggyel jön a "chip", a másikkal meg az "akku"...
Én mindenesetre olyan Boss MetalZone félét szeretnék... Legalább lenne valami rocker hangom -
Jahno
veterán
válasz
Az jó, néha csipog párat, majd 90 nap múlva megsemmisül. Jó cucc, múzeumban láttam makettjét és prototípusait.
-
hobizoli
nagyúr
válasz
A. Crowley #93166 üzenetére
kint volt a FB-n a Hadhazy oldalan is
-
Grillo
őstag
válasz
A. Crowley #92475 üzenetére
2 évadot megnéztünk, jó volt. De most tovább nem érdekelt valahogy.
-
Jahno
veterán
válasz
A. Crowley #92480 üzenetére
Ha APk akkor most is így vannak, nem? Mondjuk ha van DHCP ha nincs, alap routert/AP-t egyéb kisipari cuccot pont nem érdemes egy SSIDre rakni, ha nem szeretnél végtelen szopolást.
-
blueboi69
őstag
válasz
A. Crowley #92476 üzenetére
És ezt nem lehet 2AP-val lefedni? Ház két végében 1-1, de más emeleten. Függ persze attól is milyen a betonfödém és mennyi fal van egy emeleten. Vagy padlás közepére is jó és akkor felső emeletet lefedheti, de csak hangosan ötletelek.
3routert egyébként úgy tudod 1db SSID-re alakítani, hogy mindhármon beállítod ugyanazt az ssid-t, majd kikapcsolod a dhcp-t a 3ból 2 routeren. A beallitot cimuket jegyezd fel, hogy késöbb lehessen konfigolni. Majd összedugod őket úgy, hogy azon a 2 routeren amin nincs dhcp azoknak a Lan portjába dugod a kábelt.
-
eattila
őstag
válasz
A. Crowley #92475 üzenetére
Mi a brave new world-öt nyúzzuk. Eleje még érdekes, utána olyan meh.
-
blueboi69
őstag
válasz
A. Crowley #92461 üzenetére
Ubiquiti lesz a nekedvaló, ami ezt megoldja.
De ha a 3db router egyébként kábelen össze van kötve, akkor megoldható a dolog a mostani eszközökkel is, csak nem biztos, hogy mindig jó helyre fog kapcsolódni a kliensed. Ha még rálát a gyengébbre, nem fogja elereszteni a teljes szakadásig.
Szerk: most látom, hogy össze is vannak kötve. Mekora területen vannak amúgy?
-
-igu-
veterán
válasz
A. Crowley #92467 üzenetére
Nincs valami app, ami monitorozza az elérhető hálózatokat, és automatikusan mindig a legerősebb jelre kapaszkodik fel?
-
Jahno
veterán
válasz
Mesh az wifi kapcsolat a dobozok közt. Szerencsére van kábeled. Ezzel még Dudu szórakozott olaszban, meg azért akadt róla szó. Kontrolleres megoldásokkal néha megy az, amire igényed lenne, hogy egy darab SSID és kész, többit megoldja a doboz. Már amikor :-D
Vezérlő nélkül nem sokat láttam, tapasztalat meg zűrös, mert általában már akkor kerül elém minden, mikor valami kulafost bevásároltak, szoptak vele és akkor meg kellene oldani és inkább nem nyúlok hozzá. Ezt meg Guga írta le itt 2 LinkSyssel valami panzióban, oszt elküldött a picsába, hogy hülye vagyok ez olcsón és gyorsan működött, bekaphatom. Egy hét múlva mikor használni akarták, akkor már jött sírni, hogy oldjam meg mert már hisztis a tulaj. Én is hisztis voltam
Milyen falak vannak, vagy mekkora az a kecó, hogy 3 AP kell? Egy emeletes házban is optimálisan el lehet tenni úgy, hogy egy legyen, meg max. a hátsó kerthez még valamit, mert ha azt mondom, hogy az Ubikutya APnek 30ezer darabja, akkor meg szoktak lepődni és még sehol nem tartunk. Erről meg lesli is írt egész jókat.
Hasraütve TPLink OC200 + EAP225 AC1350 kombinációkkal nekilátnék, de hónapok óta halasztjuk a dolgot, akkor tapasztalat is lesz.
Esetleg nem kell annyit mozogni
-
-igu-
veterán
válasz
Nekem 110nm-t simán betakart egy TP-Link Archer, úgy, hogy a lakás közepére volt pozícionálva.
-
válasz
A. Crowley #92459 üzenetére
a mesh eredetileg azt jelentette, hogy egymáshoz kapcsolódnak az eszközök vezeték nélkül. neked viszont már össze vannak kábelezve, ami a jobbik megoldás.
legtöbben a unifi cuccokra esküsznek, nekem két helyen bevált a tp-link eap (van egy kontroller a hálóban, és így van rendes roaming az ap-k között). állítóalg openwrt cuccokkal is meg lehet csinálni, ilyennel még nem volt dolgom. -
Jahno
veterán
válasz
A. Crowley #92459 üzenetére
Mit szeretnél? Ubikutya már talán működni is fog. Egyéb otthoni cuccokat ki sem mernék próbálni, de aztán úgyis mindenki mást mond, akad aki szerint a wifi ismétlők is működnek
-
Jahno
veterán
válasz
A. Crowley #92457 üzenetére
Ez lassan kb. olyan kifejezés lesz, mint a smart. Vagy fotós körökben a bokeh monster
-
Bujdy81
aktív tag
válasz
A. Crowley #92231 üzenetére
Nálunk ezt itt a faluban Házaspár körnek hívják és tök ingyen van évek óta. Nagyon hasznos!
(Bocs, nem a piacot akarom letörni!)
-
blueboi69
őstag
válasz
2óra? Mi lesz addig a gyerekekkel?
Sok sebből vérzik ez. Legalább vmi szegszvideó készül? -
-igu-
veterán
válasz
Más emberekkel találkozni? Kösz, de kösz nem.
-
Jahno
veterán
válasz
Most rólunk szól, vagy másokról is :think:
És még Gömbibáékkal is van egy városjárós kuponunk, lassan el lehetne fogyasztani. És vehetjük a következőt.
-
Samott
addikt
válasz
A. Crowley #92228 üzenetére
Ja, vegulis nalam is sokaig huzzak. Lehet beprobalom.
-
Samott
addikt
válasz
A. Crowley #92223 üzenetére
Nem vagyok nagy pias, de ebbol 17e huf egy uveggel?
-
eattila
őstag
válasz
A. Crowley #91567 üzenetére
Ezt én sem értem. Apám audiján is valami drl van, mert van auto módja, akkor mintha valami világítana, de éppencsak. Nem is értem.
-
npera
addikt
válasz
A. Crowley #91567 üzenetére
Hyundai asszem világít hátul is. Volvo és Toyota nem. Iszonyatos baromság, hogy lehet így menni. Mindenkit vakít, ő meg semmit nem lát és hátulról sem látszik. Ilyeneknek én feltolom a refit és úgy megyek mögötte.
Ha jön szembe valaki ködlámpával, akkor bekapcsolom az enyémet is, hogy nekem is van!!!!
-
eattila
őstag
válasz
A. Crowley #91559 üzenetére
Mert f_s? Mostanság sok olyat látok, hogy ködlámpával együtt megy a tompított is, simán nappal is. Meg este is. Nem 1-2 néha, hanem sok, főleg új autóknál.
Múltkor fékezett előttem egy új toyota, a féklámpa beleégette a retinámat a koponyámba... Nem győztem fékezni, reflexből majdnem rávillantottam.
-
hobizoli
nagyúr
válasz
A. Crowley #91559 üzenetére
mert igy van beallitva
ami amugy faszsag... -
-igu-
veterán
válasz
A. Crowley #90652 üzenetére
elektromos bringa szerintem biztonságosabb, bár drágább
-
eattila
őstag
válasz
Nyilván Te tudod mit akarsz, de én óckodok ezektől. Mondjuk ez kis város, fene tudja nagyobb helyen hogy gondolnám.
De bringa esetleg? Sima, analóg. Mert amit hajt valami motor, az lehet gyorsabb, de nagyobbat is csattan.
-
blueboi69
őstag
válasz
Volt kollégámnak volt/van segway ninebot. Engem is elbírt, elég pacek egy járgány. Ő rendszeresen átment vele fél Bp-en. Én félnék rajta az utak minősége miatt, de amúgy elég ász. Van rajta limiter is, hogy öld meg magad rögtön, hanem lassabban menjen.
-
zetor2000
őstag
válasz
A. Crowley #90605 üzenetére
Kollegámnak van, valami csoda kínai. Boltban vette, idehaza, de valami 3-400E Ftért. Megy ~70el. Azaz ~70km/h-val. Szerintem nem csemetének való.
Olyasmi, amit a Youtubén látni, valami szélesebb, terepgumival. Elvileg limitálni kéne 25 köré ezeket, de a boltos megoldotta, mert így kollega félóra alatt hazaér a másfélórával szemben.
Gyereknek valami Xiaomi-t kéne, ha már, vagy a haverját, a Ninebot félét. Ezek se épp olcsók, dulván 100-200 közt vannak.Nekem lábbal taposós van, Oxelo Town 7 asszem. Vagy Town 5.
-
Jahno
veterán
válasz
Nincs, de kellene. Duduéknak is van, de itt meg Ő nincs. Főleg Xiaot vennék, de van csomó jóféle a piacon. Edzésre menjen lábbal hajtóssal, az legalább bemelegíti. Xiaon kívül tetszik a Kugoo,bár hosszabb tapasztalata csak ismerősnek van, akitől eltarháltam egy tesztre, de ha nem panaszkodnak, akkor az is jó.
-
eattila
őstag
válasz
Vegyél lábbal hajtóst. Legalább fárad.
-
-igu-
veterán
válasz
A. Crowley #89128 üzenetére
De ne is nézd meg, ez csak sztereó,
-
WiZARD
addikt
válasz
Nekem Denon házimozi erősítő bekapcsol.
-
Sipi-
őstag
válasz
Yamaha házimozierősítőm van. Spotifyről be is tud kapcsolni, X perc inaktivitás után kikapcsol (ezt a funkciót ki lehet kapcsolni). Spotify-t elindítani szerintem csak azonos hálózatból lehet, de utána ha a telefon elmegy más hálózatba, akkor még tudhatja vezérelni. Tapasztalat, asszony a waze hangja helyett az erősítő hangját nyomta fel, elég gyorsan futottam az erősítőhöz, hogy kikapcsoljam.
-
eattila
őstag
válasz
A. Crowley #88448 üzenetére
Nálam hbogo böngészőben sem hajlandó felismerni, hogy itt vagyok. Szóval....
-
FőDudu
veterán
válasz
A. Crowley #87326 üzenetére
Alap dologra Google Sketchup.
Terem berendezest megmutatni boven eleg.Nem latvanyterv ahogy a lakasoknal szokas - inkabb egy rendezveny ultetesi rendjet es egyebeket megtervezni.
-
eattila
őstag
válasz
Azért a blender sem az egyszerűség mintaképe. Bár nem tudom most milyen, 15+ éve akartam piszkálni, de feladtam.
-
zetor2000
őstag
válasz
Jahogyja...
Ilyen esetekben szerintem nem biztos, hogy baj, ha van egy szabadkézi rajz. Szép, színes...
Picit macerásabb, meg nem annyira szerkeszthető, de néha pont megfelel a célnak.Vannak mindenféle 3D Home planner-ek, amik ilyen belső látványtervezők, némelyikben csomó előre definiált cucc van, pl. Ikea termékek. De ehhez nem értek, csak kollegám párja is ilyesmiben utazott egy időben, akkor keresett rá a kolegám, meg mesélt ilyenekről, de az nem ma volt.
-
BobaHWSW
aktív tag
válasz
A. Crowley #87288 üzenetére
Urgh... kisebb projectet nem talaltal?:)
Blender? Ingyenes, sok tutorial van hozza es ha nagyon megakadsz kerdezhetsz. De ez kicsit agyuval verebre, de nincs jobb tippem.
-
zetor2000
őstag
válasz
A. Crowley #87288 üzenetére
Ha értenék hozzá, talán 3DSMax / Maya / Archicad / AutoCad, vagy valami ezekhez hasonló.
A 3DS/Maya tud mindenféle csilivili dolgot, persze lehet, hogy nem ez az ideális rá, de ezek mellé lehet valami CAD, ami képes rendes látványtervet generálni valami építészeti rajzból.Ezek alapján a Unity engine asszem képes bejárható "dungeon"-t generálni, valami olyan helyszínt, amit mint egy 3D játékban.
-
Sipi-
őstag
válasz
A. Crowley #86964 üzenetére
Kissebb ház kell
Boldogot nektek is! -
Grillo
őstag
válasz
Hú, egy ilyen nekem nagyon nem hiányzik. A mostani létszám is sok néha.
-
zetor2000
őstag
válasz
Uhh... az kemény.
Jobbulást... -
válasz
A. Crowley #83499 üzenetére
edigitalnál volt pont ugyanez múlt pénteken, hogy utána meg lehessen nézni a 10%-os akcióikat.
-
Jahno
veterán
válasz
A. Crowley #83499 üzenetére
Gyökér marketing fogás?
-
FőDudu
veterán
válasz
A. Crowley #83467 üzenetére
Szerencsere nalunk senki nem erzekeny ilyesmire.
Evi kb 1 doboz rozsaszin (Algoflex Forte) fogy el a csaladban.Iden a herpesz/ovsomor miatt ugyan maximum dozisban szedtem - hogy tudjak aludni is - de az agyhalalon kivul masra nem vagyunk hajlamosak.
'agyhalal' : ha nagyobb mennyisegu fagyit nyelunk le rovid idon belul, akkor valami durva fejfajas jon kb fel percig... Nem tudom ennek van-e barmilyen megnevezese. Van akinek soha nincs, nekem es a fiamnak van. Azaz fagyival ovatosan kell banni, akkor nincs agyhalal.
-
válasz
A. Crowley #83467 üzenetére
tudom, sajnos van a környezetemben is.
-
válasz
A. Crowley #83443 üzenetére
két pohár víz.
általában akkor fáj a fejem, ha nem iszom eleget. ilyen szempontból szerencsés vagyok. -
-igu-
veterán
válasz
A. Crowley #83443 üzenetére
Pár évig jó ölt az is, de aztán
a, változtattak rajta,
b, hozzászokott a szervezetem,
c, mutálódott a migrénem.Bármi is történt, egy idő után már nem volt elég a Cataflam.
-
eattila
őstag
válasz
A. Crowley #83367 üzenetére
Köszi, rendes vagy. De ha úgy van, akkor elküldi GLS-el. Vírus helyzetben meg amúgy sem kérnék ilyet senkitől.
-
FőDudu
veterán
válasz
A. Crowley #83268 üzenetére
Ezek szerint az oktatas nem jo amire jelentkeztetek.
Van egy ismerosom aki ilyesmivel foglalkozik, ha erdekel osszekotlek vele.Budapesti srac. NLP trener, coach, stb..
-
FőDudu
veterán
válasz
A. Crowley #83268 üzenetére
Akkor van baj, amikor ugy hirdetik, hogy mindenre IS jo.
Nem jo ha atverik az embereket - kicsit olyan ez, mint a hitetlenek adoja.A hivok a templomba jarnak, a hitetlenek meg coach-hoz.
-
blueboi69
őstag
válasz
A. Crowley #83248 üzenetére
Az mi?
-
FőDudu
veterán
válasz
A. Crowley #83251 üzenetére
Divatos szakma mostanaban...
-
Samott
addikt
válasz
S. Toth Márta? Mekkora bullshit... kit kentek meg ezert a cegnel?
-
FőDudu
veterán
válasz
Edes f..szom..
Mar csak az NLP-s tanacsadas kell -
FőDudu
veterán
válasz
A. Crowley #83231 üzenetére
Milyen tanfolyas ez?
Nyelvtanfolyam/ingatlanos/barista/stb? -
A. Crowley
tag
válasz
A. Crowley #83229 üzenetére
Ja, nem is hiszem, hogy lesz vizsga, teljesen irreális feltételeket támaszt a vizsgázáshoz.
-
válasz
A. Crowley #83185 üzenetére
tor nem jó?
-
eattila
őstag
válasz
Nord?
-
Jahno
veterán
válasz
Wizard kávézójában van wifi, nem?
-
FőDudu
veterán
válasz
Levizsgaztal?
-
FőDudu
veterán
válasz
A. Crowley #82856 üzenetére
Akkor allits a Netflix playback opciokon.
[link]Legalabb meglatod eszreveszik-e a minoseg romlast
Ha nem, akkor felesleges volt nagy bitrataval nezni a 'kontentot'... -
eattila
őstag
válasz
A. Crowley #82828 üzenetére
Nem értem a problémát. Nekem a gyerek ha netflixezik, akkor is simán fut a YT és tudok dolgozni. Igaz nem VPN-en.
Vagy ha én netflixezek, gyerek tud YT-on mesét nézni. 60 megás nettel. -
eattila
őstag
válasz
A. Crowley #82748 üzenetére
ha van magyar ügyfélkapud, akkor össze kéne legyen.
-
eattila
őstag
válasz
A. Crowley #82736 üzenetére
Akkor valakit tessék megdádázni, hogy ilyen nem kéne.
-
-igu-
veterán
válasz
A. Crowley #82699 üzenetére
Akkor te már megúsztad az öreg Detert.
-
hobizoli
nagyúr
válasz
A. Crowley #82686 üzenetére
3. osztalyban kb decembertol hasznaltuk, amikor celzott ra tanar, hogy o sejti van vmi okossag itt, az februarban volt a felevi temazaroknal
4. felevtol elengedtek a temat, onnantol latvanyosan mar nem is probaltak semmit
de az erettsegin nem mertuk hasznalni
aztan a banketten amikor meg volt a kaja is meg atadtuk az ajikat is nekik, akkor egyszercsak elojott az öfő ezzel a temaval, hogy na most mar megmondhatjatok mi volt ez a vmi, amit ilyen sokaig tudtatok ennyire jol hasznalni, hogy az egesz tanari kar ratok vadaszott, meg volt 4-5 gyules is a tanariban miattunk...
ott volt csomo embernel a farmeren a radios walkman-e, a digitalisokban benne a FM96.0MHz-l az egyik memoria allasban
akkoriban volt a 89.5-n a Juventus, meg 102.1-n a Bridge FM, szoval a ketto koze kozepre belottuk a rezgokort (egy csavart lehetett befele tekerni egy tekercs kozepebe, es azzal hangolta el az adofrekit)
na azokat az arcokat le kellett volna fenykepezni
a matek tanar csak annyit mondott erre -o csak 4.-ben vitt minket-, hogy ebben csak azt tartja furanak, hogy egy ilyennel nem az elektromuszersz osztaly jott elo -
Tim82
félisten
válasz
A. Crowley #82560 üzenetére
Az EESZT-n elvileg igen (Ellátások menü -> Egészségügyi és betegdokumentumok menüpontban kérdezheted le, a PCR teszteredmény is onnan érhető el), de ez nem "az Ügyfélkapu", bár azzal lehet ide is bejelentkezni (+ TAJ számmal - nem tudom, nem fog-e problémát jelenteni az, hogy a te esetedben a magyarországi TAJ passzív).
Ez egy remek, közkeletű tévedés/félreértés amúgy, hogy az "Ügyfélkapun" elérhető valami.
Az Ügyfélkapu egy azonosítási mód, amivel kismilliónyi elektronikus közigazgatási szolgáltatás érhető el (értsd, ez a fajta azonosítás van bedrótozva egy rakat ilyen oldalhoz).
Hacsak az EESZT-n nem állítottad be, hogy kapj e-mail értesítést (Önrendelkezés menüben van rá mód, ha jól emlékszem), azt sem fogsz külön kapni.
-
Grillo
őstag
válasz
A. Crowley #82372 üzenetére
Ja, kolléganő is mondta a tipikus tüneteket a háziorvosnak telefonon. Nem kell teszt. Elment magánba, ma jött az eredmény, hogy pozitív.
Kistarcsán a 120-as Covid osztályt egy frissen szakvizsgázott viszi valami másik részlegről, mert az ottaniak kidőltek. Kapott egy telefonszámot vész esetére, onnan kaphat segítséget. Telefonost. Eh.
Másik munkatárs ma jött vissza, másfél hónapja lett pozitív, ő még pont akkor került be a kórházba tüdőgyulladással, amikor ráértek vele foglalkozni, 60 feletti. Már jól van, de mondjuk még nem bír egyszerre menni, meg beszélni, nem bírja szuflával.
Férje dettó, annyi küldönbséggel, hogy nála nem vették észre a tüdőgyulladást, aztán a kezeléstől meg cukros lett, ami talán elmúlik idővel. Vagy nem.És akkor végül a koliból ki kellett ma költözni a kolléganő hugának, aki 99%, hogy covidos (nincs szaglás és ízlelés), most épp utazik haza kb. 5-6 órán keresztül tömegközlekedéssel, mert az apja is karanténban van.
Szar ez mindenhogy.
-
FőDudu
veterán
válasz
A. Crowley #82426 üzenetére
Mi a bevalt izt keressuk, de kapszulaban eddig nem talaltuk.
Igy napi 1-2 kotyogos fozes lemegy...(automata gepet nem tudom melyiket lehetne megvenni - akit kerdeztem az mind panaszkodott, hogy 2-3 havonta szervizelni kell oket).
-
FőDudu
veterán
válasz
A. Crowley #82430 üzenetére
Magyar ismeros szerint 6e Ft egy teszt a gyogyszertarban - vett is parat ha hirtelen menni kene szulokhoz vagy egyeb okbol es tudni kell nem fertozo-e ...
-
eattila
őstag
válasz
A. Crowley #82425 üzenetére
Külföldön sincs?
-
eattila
őstag
válasz
Az komoly! Amúgy menj dokihoz. Az elrendeli hivatalból.
-
WiZARD
addikt
válasz
Nekem szlovákiai postázáshoz kellett volna teszt múlthéten.
Kedd reggel szétnézve 3 lehetőséget találtam:
-synlab - bejelentkezni emailben lehet, 5 munkanap mire eredmény van - ez késő lett volna
-medicover - csütörtökre van időpont, eredmény 2 munkanap, ami hétfő. Talán pénteken/szombaton van már eredmény, de nem ígéri - ez is késő
-kardirex - pcr tesztet csak úgy csinálnak hogy a helyszínen vesznek mintát, 20ezer ft a kiszállási díj. (gyorstesztet a rendelőben csinálnak, kiszállási díj nélkül)
Így maradt a magyar posta lehúzása és a magyarázkodó mail az összes vevőnek hogy a balkáni posta mellé nincs tracking, sorry.
-
-NoVa-
veterán
válasz
Van logikája, általában ha valamit akarsz csinálni, amihez egészséges kell legyél, és ezt bizonyítanod kell, akkor tesztelnek. Ha bármi bajod van, maradj otthon és heverd ki.
Attól még szopás, hogy mennyire magadra vagy hagyva.
-
Bujdy81
aktív tag
válasz
Waberer Medical Center, MOM Parknál. Webes bejelntkezés, nem kérdeznek!
-
Sipi-
őstag
válasz
A. Crowley #82195 üzenetére
Köszi. PC-m nincs, nemrég adtam el a videókártyákat, esély sincs rá, hogy pc-n játszak :)
Nem tudom, még ötletelünk, mert igazából túl sok szabadidejük nincs a gyerekeknek. Ha van, akkor meg társasjátékozunk vagy telefonon játszanak. Az utóbbit váltaná ki esetleg a konzol részben. Azt nem tudom, hogy én játszanék-e vele az esti sorozatnézés helyett...Juteszembe, a TV-nk csak HD (1366x768), ezzel is megy az Xbox? A tv-re az erősítő van kötve hdmi-n, az szedi le a hangot és küldi a képet tovább a tv-re hdmi-n. Még van szabad input hdmi az erősítőn.
-
Samott
addikt
válasz
A. Crowley #81997 üzenetére
Amig nincs vege jegeld a temat. Mert ha ugyanaz vizsgaztat aki oktat akkor igenis vissza tud elni vele. Ha megvagytok ird meg rediten. VPN-rol.
-
cyberde
tag
válasz
"...a titoktartás keretein belül és ezt megerősítve semmilyen módon nem nyilvánítanak véleményt"
Nem vagyok jogász, de nyilván a tanulmányi szerződés mellett van egy titoktartási szerződés is. Vagy a tanulmányi szerződés egyik pontja kitér a titoktartás részleteire. Ha nincs, akkor nincs titok Ha van, akkor is csak az abban meghatározott tények/adatok minősülhetnek titoknak, de az ahhoz nem kapcsolódó információkról közzétett véleményt nem tilthatja/korlátozhatja.
A "sérthetetlen és elidegeníthetetlen" alapvető emberi/állampolgári jogok egyike a szabad véleménynyilvánítás. Nehogymá' egy magánintézmény ezt -akármilyen fokon- korlátozza!!!
Ma véleményed nem lehet, holnap a szabadsághoz, holnapután pedig az élethez való jogaidat is korlátozni fogja? -
eattila
őstag
válasz
Én ezt jogásszal nézetném meg, ha aggaszt.
-
cyberde
tag
válasz
A. Crowley #81979 üzenetére
"...érvényes lehet a szerződés adott pontja?"
A jogszabályba, illetve a nyilvánvalóan jó erkölcsbe ütköző szerződések vagy más jogágak szabályait sértő szerződések az érvénytelenség jogkövetkezményével járnak.
-
cyberde
tag
válasz
A. Crowley #81965 üzenetére
Pereljenek be!
Akkor a saját költségükön marasztalja el őket a bíróság.
-
FőDudu
veterán
válasz
A. Crowley #81970 üzenetére
Szurj mar be egy linket errol a cegtudatos intezmenyrol....
-
FőDudu
veterán
válasz
A. Crowley #81970 üzenetére
Lehet ez a profit maximalizalas mikentje.
Online oktatas, de nem oszthatod meg masokkal a tananyagot.Nem valalmi ilyesmirol szol a tortenet?
A masik verzio kicsit durva lenne... -
Jahno
veterán
válasz
Waldorfkeresztényvalami? Jó lesz az
-
FőDudu
veterán
válasz
Allami iskola, vagy ennyire kenyesek a hirnevukre?
Es termeszetesen nem okes... -
Jahno
veterán
válasz
A. Crowley #80844 üzenetére
Én egész jól kezdek belejönni ezekbe a korai kelésekbe, aztán míg beérek melóba, addig kómázok fél órát. Nem gondoltam volna, hogy sikerül.
-
FőDudu
veterán
válasz
A. Crowley #80780 üzenetére
Az a 204 milliardos stadion 1M embernek 204e Ft tamogatas.
-
cyberde
tag
válasz
Nyilván az is egy ok. Az infrastrúktura teljes hiánya pedig egy másik ok. A koncepció és szervezés teljes hiánya pedig egy harmadik ok.
-
Samott
addikt
válasz
Egy egyetemistaval, kozepiskolassal es talan egy felsotagozatossal se kell otthon ulni. Azok mar reg tanulhatnanak tavoktatassal. Az nem kerulne semmibe. De nem engedik mert csak.
-
Jahno
veterán
válasz
A. Crowley #80654 üzenetére
Meccs lehet, külön vették a szórakozóhelyektől, elvégre előzőleg ráugrottunk az ilyen kicsit átverősen hangzó megoldásokra...
-
zetor2000
őstag
válasz
A. Crowley #80474 üzenetére
Asszem keddet mondta, hogy CEO meg tulaj fejmosást rendezne. Vagy csak előléptetik CTOvá, mert jól dolgozik. Még nem lehet tudni.
-
Gabibácsi
őstag
válasz
Én is voltam már ott, még felújítás előtt, szép helyen van nagyon.
-
eattila
őstag
válasz
A titánokat én is néztem. Felemás érzelmekkel. Dawn azért ott van
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Filmvilág
- E-roller topik
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sony Xperia 5 IV - házon belüli siker
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari