- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueboi69
őstag
válasz
eattila #97671 üzenetére
Ez sem jobb. Rájöttem mi a baja. Az első bridge gépem, mai napig megvan, Fuji finepix 5600
https://edigital.hu/kompakt-fenykepezogep/fujifilm-finepix-s5600-digitalis-fenykepezogep-p5644
Nem mai darab, akkoriban nagyon jónak számított, egy tükörreflexes gép kb 5x annyiba került, a kompakt gépek pedig elég bénák voltak akkoriban.
Nade akármit is csináltam, a maga kis 5Megapixeljével (most a telefonom előlapi kamerája jobb képet csinál), valahogy sosem volt olyan jó tűéles kép mint a tükörreflexesekkel.
Na és most eszembe jutott ezeket a képeket elnézve, hogy annak idején a fujival csináltam millióegy ilyen képet
No offence, nekem sem jönnek be annyira. Látom benne, amit te, értékelem is, de nem szívesen nézegetem. Valahogy nem olyan részletgazdag a kép és hangulatot sem ad vissza. Mert lehetne ez jó szerintem, de lehet, hogy a téma amit fotózol az pont rossz.
Virágoknál megszoktuk, hogy a szirmok tökéletesen látszódnak. Inkább valami ködös erdei képnél lehet jó az ilyen homályos hatás. Érdemes lenne megpróbálni, vagy nemtudomsry.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen routert?
- Politika
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- alza vélemények - tapasztalatok
- Ingatlanos topic!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest