Hirdetés
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- moongoose: Hajópadló (nem parketta) felújítása a realitások talaján maradva!
- janacsi: Kasztrendszer?
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- joghurt: frenda dsttöytoi
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueboi69
őstag
válasz
eattila #97671 üzenetére
Ez sem jobb. Rájöttem mi a baja. Az első bridge gépem, mai napig megvan, Fuji finepix 5600
https://edigital.hu/kompakt-fenykepezogep/fujifilm-finepix-s5600-digitalis-fenykepezogep-p5644
Nem mai darab, akkoriban nagyon jónak számított, egy tükörreflexes gép kb 5x annyiba került, a kompakt gépek pedig elég bénák voltak akkoriban.
Nade akármit is csináltam, a maga kis 5Megapixeljével (most a telefonom előlapi kamerája jobb képet csinál), valahogy sosem volt olyan jó tűéles kép mint a tükörreflexesekkel.
Na és most eszembe jutott ezeket a képeket elnézve, hogy annak idején a fujival csináltam millióegy ilyen képet
No offence, nekem sem jönnek be annyira. Látom benne, amit te, értékelem is, de nem szívesen nézegetem. Valahogy nem olyan részletgazdag a kép és hangulatot sem ad vissza. Mert lehetne ez jó szerintem, de lehet, hogy a téma amit fotózol az pont rossz.
Virágoknál megszoktuk, hogy a szirmok tökéletesen látszódnak. Inkább valami ködös erdei képnél lehet jó az ilyen homályos hatás. Érdemes lenne megpróbálni, vagy nemtudomsry.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Samsung Galaxy A25 5G / 8/256 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest