Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Jahno

veterán

válasz ncc1701 #62071 üzenetére

Én tudom, de miképpen jön ide?

Pár éve követem az MRI/CT és egyéb vonalat, ezért is gyúrok erre az egy két konferenciára. Átfedéssel, mert júniusban is lesz egy, csak az kevésbé célirányos és nincs rendes program, csak homályzóna. Ezt is érinteni fogja, az szinte biztos. De csak mert sokat ér a piacon és titkolóznak :W

Mi a kérdés? Ebből marhára nem lesz semmi, meg hát múltkor is megkaptam a magamét, hogy de majd a Teslás arc meg tudja csinálni és lélelegeztető gépet gyárt heteken belül. Aztán sok hét csend, majd megfejtődött, hogy marhára nem tud gyártani, de még a beszerzést is elkúrta :-D Így könnyű.

Vagy mi legyen? Üljünk le egy laptop elé, vitassuk meg élőben. Megpróbálok 2 fő beugrót szerezni... Akkor viszont hozd a sört (:-

Júli 15 meg nov 29 a két dátum, lessük meg az újításokat. Csak sajna online használhatatlan marketinges lesz ez is, valamint nincs kitől visszakérdezni :-/

Elmondtam a negítvot a képfelismerésről, az autós sebkorlátozásról, a nagyüzemi képfeldolgozásról és a hivatalos 20ezer mintáról. Mit tudsz mellé felhozni pozitívumnak?

Új hozzászólás Aktív témák