- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jahno
veterán
válasz
ncc1701 #62071 üzenetére
Én tudom, de miképpen jön ide?
Pár éve követem az MRI/CT és egyéb vonalat, ezért is gyúrok erre az
egykét konferenciára. Átfedéssel, mert júniusban is lesz egy, csak az kevésbé célirányos és nincs rendes program, csak homályzóna. Ezt is érinteni fogja, az szinte biztos. De csak mert sokat ér a piacon és titkolóznakMi a kérdés? Ebből marhára nem lesz semmi, meg hát múltkor is megkaptam a magamét, hogy de majd a Teslás arc meg tudja csinálni és lélelegeztető gépet gyárt heteken belül. Aztán sok hét csend, majd megfejtődött, hogy marhára nem tud gyártani, de még a beszerzést is elkúrta :-D Így könnyű.
Vagy mi legyen? Üljünk le egy laptop elé, vitassuk meg élőben. Megpróbálok 2 fő beugrót szerezni... Akkor viszont hozd a sört (:-
Júli 15 meg nov 29 a két dátum, lessük meg az újításokat. Csak sajna online használhatatlan marketinges lesz ez is, valamint nincs kitől visszakérdezni :-/
Elmondtam a negítvot a képfelismerésről, az autós sebkorlátozásról, a nagyüzemi képfeldolgozásról és a hivatalos 20ezer mintáról. Mit tudsz mellé felhozni pozitívumnak?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bezámítás! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2983
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest