Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
FőDudu
veterán
Nem aggodok tulsagosan, jol alszom, alapbol nem vagyok egy aggodos tipus.
ismerek aggodost aki mar napok ota nem alszik rendesen, stb.
Mert jajj mi lesz. Mi lenne, tuleljuk.Inkabb 1-2 hettel elobb lepek a dolgok beszerzeset illetoen, eddig ugyis bejott minden amit vartam. A lista alakul, mindig van valami ami kimaradt - de ettol meg nem megyunk feleslegesen sehova. Amikor majd mindenkeppen szukseges, akkor megyunk.
Sajnos az olaszok kozelsege miatt van mar halott Isztrian - horvat oldalon egyik vendeglos.
Nem lehet tudni hogyan kapta el, vendeglatosnal sokan megfordulnak.
Hetfon jeleztek a doktornak, hogy eros kohogese van, pentekre meg is halt.
Korhazba sem szallitottak. Horvatoknal is megy a nem ide tartozik stb. mentlitas a korhazakban. Azaz majdnem biztosra veheto, hogy a virus a kornyekunkon van.
Persze nem biztos, hogy a koronavirus fertozes okozta a halalat.
Igy az igazolt fertozottek szama kb 10 a 10 kilometeres korzetunkben (Szloven szamokat tudok, horvatokrol nincs megbizhato info).Kornyezo varosokban mar fertotlenitik az utakat, tereket, stb... Azaz amit a kinaiaknal lattunk lassan ide is eljut.
Felkeszulni egy par hetes komlyabb karantenra (nem etel es wc papir tekinteteben) szerintem nem felelsleges lepes. Fejben dol el. Panikolni felesleges - legtobben tul fogjak elni, azert a halalozasi rata eleg alacsony.
Ha panikolasnak tunne amit irok, akkor nem a panik keltes a celom.
Amit leirok az kb. elore jelzese annak ami Magyarorszagon kovetkezik.
Ahogy mar mondtam, kb 3-4 nap elteres van a 2 orszag lepesei kozott (szerintem) - azaz nem lepne meg, ha meg ezen a hetvegen ugyanezen lepeseket megtennek.FőDudu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest