Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
- R5 5600 -> 7600X, kis kitérővel
- eBay-es kütyük kis pénzért
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jahno
veterán
válasz ncc1701 #44797 üzenetére
Én mondjuk azt nem értem, hogy miért nem volt infója a gariról, miközben nem csak én sírok 10 éve az ilyen MACes nyűgökről, hanem a fél világ. Mindig volt valami. Brekegős MAC, G4-5, után oltári nagy bajok voltak mindegyik szériával. Ez még a kisebb és kezelhetőbb nyűg.
-
-
npera
addikt
Mechanical problems compilation [Part 2] 10 Minutes Mechanical Fails
-
FőDudu
veterán
Hazi ganyolas rovatunk kovetkezik:
Ugyebar az utobbi par evben eleg sok Macbook Pro termeknek foszlik a tukrozodes csokkento laminalasa a keprenyo feluleten. Staingate. Ha garis a gep, akkor gariban cserelik.
En erre csak a gari lejarta utan jottem ra, zavarni meg nem zavart, mert ha a kepernyo be van kapcsolva akkor nem latni. Egyedul verofenyben latszik, de akkor meg a kijelzo fenyerejevel ellensulyozhato volt.
Youtube videok alapjan szajvizzel (Listerine Zero ) le lehet mosni a tukrozodes csokkento bevonatot. Hogy jobb lesz-e majd kiderul. En megtettem. Ha szarabb lesz, akkor kap valami uj tukrozodes csokkento foliat, kijelzot nem cserelek ezert. Nekem nem Listerine szajviz volt, de nem tudom megmondani mi, mert gyerek leszedte a cimkejet. Nejem szerint sima DM-es sajat markas termek lehet.
Elotte:
Nem koszos, ilyen darabosan 'foszlik' a ralaminalt bevonat.Itt mar a kamera kornyeken kiprobaltam, lathato, hogy valoban leoldja a feluletre felvitt bevonatot.
Lassan ment, szoval inkabb a dorzsoles helyett 2-3 percre tocsogosra beaztattam.
A kijelzo korul van egy kb 1mm-el magasabb gumi keret, az megakadalyozza a szajviz lefolyasat.Es a vegeredmeny:
Az also sarokban nem nagyon akar lejonni, de ott ugye kb 1 centis keret van a kepernyo korul, igy se dorzsolni nem akartam se beaztatni (hatha ott a kijelzo invertere ahogy mas gepeknel lattam).
A vegeredmennyel maximalisan elegedett vagyok, megerte nekiallni. Latvanyos a javulas.
Ez kb 15-20 perc volt.Sarkokban nehez leszedni, ott meg maradt egy kicsi a bevonatbol. Majd ha lesz Listerine akkor megnezem azzal.
(Ha par honappal elobb futok ra a Youtube videora, akkor lehet Apple is kicserelte volna ingyen. Igy kifutottam a visszahivasra jogosult idobol (2015 Novemberi gep, Novemberben meg kicsereltek volna ingyen)).
[ Szerkesztve ]
FőDudu
-
MrSealRD
veterán
válasz Samott #44604 üzenetére
Kicsit megkésve érkezem...lehet már közben írta valaki. Jelenleg minden kúton a 95-ös E10 lett. Még a prémium 95-ös is. Egyedül az Auchan 98 maradt E5 az adalékmentesek közül. De az valójában egy adalékmentes Mol 100-as. Amúgy rendszeresen beméretik jó anyag. Érdemes azt venni. Amúgy csak az prémium 100-as benzinek maradtak E5 plecsnivel. Legalábbis azt mondják egyelőre ez a felállás lesz. Később vizsgálják még, valamilyen E5 prémium 95 forgalmazását...
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
Jahno
veterán
válasz eattila #44788 üzenetére
Én is 10 óra felé. Úgy látszik nagyon front van, ha így mindenkinek megártott. Ráadásul kitaláltam, hogy reggel 7 felé kinézek ide a tavakhoz és az erdőbe, hátha van valami téma amit le lehet kattintani. Ezt hamar fel is adtam, még az ágyban :-D De nagyon nyomós indok nélkül szombaton még sosem keltem ilyen korán.
-
veterán
válasz FőDudu #44785 üzenetére
szép lenne, ha 30-40 gigákat töltögetne kezdés előtt
asszem a kodit be lehet úgy állítani, hogy ugyan elkezdi a lejátszást, de a háttérben letölti az egészet, és helyből folytatja, de az én gépemben összesen 16 gb háttértár van, úgy nem igazán lenne jó.hanyas vagy, te disznó?
-
npera
addikt
Ez a mai nap valami kivételesen lassan indult. A család felkelt 8-kor, de állítólag már fél nyolc körül odajött a kissrác az ágyba. Én picit felébredtem rá és utána visszaaludtam. Aztán 9-kor arra ébredtem, hogy a gyerekek egymást űzik indiánost játszva.
Utána reggeli és kis háztartás, majd rögtön negyed 11 lett. Ilyen későn már régóta nem "keltem fel".
Most kicsit zavarodott fejjel nézek ki magamból. Ez egy jó nap lesz....
-
FőDudu
veterán
Igen, de a zold verziot. Az tan nem kemenyedik ki, azaz ujra felhasznalhato ha valamiert ki kell szedni. Mosogepet azert idonkent kihuzza az ember a lefolyobol, mar csak takaritas erejeig is.
Kikemenyedett verziot nem lenne egyszeru kiszedni.Mondjuk a tiedre is rairja, hogy nem kemenyedik ki.
[ Szerkesztve ]
FőDudu
-
zetor2000
őstag
Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
Samott
addikt
Ok, ez mar tenyleg vicces: Tesla is now the most valuable US automaker ever
"Tesla shares, which are up more than 160% since hitting a 52-week low last June, now have a market value of $86.5 billion. That gives the electric car-maker the distinction of being the most valuable US automaker in history.This achievement easily tops the previous record high of $76.1 billion for shares of Ford in 1999"
"GM valued at $50.7 billion, and Ford worth $36.9 billion, together are worth only about 1% more than Tesla alone."(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.
-
Sipi-
őstag
Van két málnapc. Az elsőre van dugva USB-n egy notivinyó. A második a TV-re van dugva. A két málnapc között UTP van, 100 MBit-en szépen mennek (csak 100-as a málnapc-k portja).
A problémám az, hogy ha a másodikon kodi-ban elindítok egy filmet az elsőre dugott notivinyóról (megosztott könyvtáron), akkor a lejátszás jól megy, viszont beletekerni nem érdemes a filmbe, mert nagyon lassú. Ahogy látom kitömi a teljes 100 mbitet beletekeréskor.
Mivel lehetne ezt megoldani? Próbáltam samba-n és nfs-en is megosztani, de mindkettővel ilyen eredményt értem el.https://www.ferfiakonyhaban.hu
-
Sipi-
őstag
Dudu, ezt a pasztát javasoltad a szellőző konnektorok csövébe belerakni?
https://www.ferfiakonyhaban.hu
-
-NoVa-
addikt
válasz FőDudu #44770 üzenetére
Felénk bizonyított technológia, arra épül az emeletünk infrastruktúrája. Stabil alapok. Most is ott áll a WC mellett, kicsit vízköves a múltkori csőtörés óta, de már megvan a rutin, és ha dugul a WC és indul a vízesés, valaki áramtalanítja az egész szekrényt, és megy a hősugárzó kiszárítani egy napot. Finest IT solutions.
-
npera
addikt
válasz Gabibácsi #44689 üzenetére
Ezeket mind felismerem a dashcam videókból. Patent vasak. A legelsővel idős szétmeszesedett fószerok szoktak kihajtani 30-al a főútra, aztán pörögve-gőzölögve csapódnak a susnyásba.
Az utolsóval pedig mindig 45-fokban oldalra-felfelé szokták hajtani a géptetőt, aztán szukáblijáty!!!
-
veterán
válasz eattila #44763 üzenetére
a nyolcadikról szebb volt a kilátás (mondjuk ott a hatodikról is szép lett vón'), és amikor pont felettünk árultak egy lakást a tizediken, elgondolkodtam. és egyébként eszembe nem jutna békásmegyerre költözni, de a tizensokemeletes ház azért tetszik
hanyas vagy, te disznó?
-
Jahno
veterán
válasz blueboi69 #44746 üzenetére
Telefonszámokkal és nevekkel is elég jól állok, de ha megnézed a képet, akkor nem a teljes szám, hanem csak töredéke van.
Esélyek nálam ilyenekben amúgy is nagyobbak, most az új céges SIM pin kódjának a karakterei is elég jól egyeznek a privát SIMem és a bankkártyáim kódjaival. Céges telszámom egy karakterrel tér el az előző városi számomtól meg ilyesmik. 462 helyett 463, többi ugyanaz. Amelyik itteni pénzügyes csajjal kell sokat beszélnem, annak egy karakterben a száma az egyik videójátékok havertól . 199 helyett 299es kezdés. Szomszénak is csak a 3. karaktere tér el az itteni recepciós számtól. Egyik sokat hívott haver 412-576. 414-576 volt egy győri BBS, bár az már a múlt.
De ha a számodat 30assal hívod, akkor egyik hülyezenekarom veszi fel, bár 5 éve mentettem el, lehet most törlöm is, mert nem aktuális és utalni meg végképp nem fogok egyikre sem, de áldd itt sok minden.
Egyéb téren még kb. annyi véletlenbe futok bele, hogy lassan templomba is járhatok. Vagy lottóznom kellene.
-
FőDudu
veterán
OAhh, de szep szivas lesz ez....
Tolem meg azt kerte ismeros fotozzam mar le a HP notimbol mennyire log ki az SD kartya.
Kiderult, hogy nem SD olvaso, hanem SIM kartya hely van benne.Meg persze a HP fele teljes meretu smartcard...
De ettol meg lefotoztam, mennyire log ki
[ Szerkesztve ]
FőDudu
-
Jahno
veterán
Idegennek meg csak úgy persze nem is, viszont most nagyon menő a Revolut, haverom szerintem naponta többször utal tök idegeneknek, mert be kell rendeznie egy komplett albérletet. Eddig nagyon durva. Hűtő, szárítós mosógép, kanapé, bárszékek már vannak és még bőven 100ezer alatt jár a kiadás.
" Főleg, ha Molnár János (bármelyik)."
Na, ezzel eddig pont nem volt sok bajom, ma meg többször is. Azért egy darabig elbeszélgettem valamilyen Andival Budáról, mire nagy nehezen megfejtettük, hogy ez és ez vagyok, innen meg innen jöttem. Velem beszélt utoljára még valamikor októberben, aztán a mostani főnökét is így hívják, most Vele akart beszélni és előre sorsolt a telefon.
-
-
-igu-
addikt
ha a szolgáltatás ingyenes, akkor bizony az ügyfeleké a tesztelés egy része
és a nagy többség az ingyenes csomagot használja, ebben biztos vagyok
és igen, elb.szták, de foglalkoznak a dologgal, oszt mindenki nyugodjon le a p.csábaNálam mondjuk nehezen fordula elő hasonló, mert ritkán utalok magánembernek, de ha mégis, akkor én kérdezek rá, hogy revolut mehet-e. Ha csak pislog némán, akkor kérek bankos számlaszámot. Eszembe nem jutna a telefonomban lévő kontaktok bármelyikére csak úgy pénzt küldeni. Főleg, ha Molnár János (bármelyik).
[ Szerkesztve ]
A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
-igu-
addikt
"tudnak a problémáról, és dolgoznak azon, hogy kijavítsák. Azt javasolják, hogy amíg a bug nincs kijavítva, mindenki kérdezzen rá előre a kedvezményezettől, utalásnál hogy van-e Revolutja."
Hol a gond? Bele is sz.rhatnának a közepébe, meg arcoskodhatnának, hogy az ügyfél volt a segg.
A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
Jahno
veterán
Ha a T-s BKK-s húzást leamatőrözhettük, akkor ezt is:
https://index.hu/techtud/2020/01/10/revolut_bug_biztonsagi_res_utalas/
-
blueboi69
senior tag
válasz ncc1701 #44732 üzenetére
Domboldal kell. Ja mi véletlenül pont domboldalban vagyunk. Mondjuk nem a közepén, de már az oldala, erősen. A dombtetőn meg van egy kurvanagy kilátó és egy mégnagyobb adótorony, abba csapatjuk a villámtot. Meg van itt egy kb 32km kerületű gödör, abba folyatjuk a vizet.
-
Jahno
veterán
-
-
blueboi69
senior tag
Gabibácsinak:
https://www.youtube.com/watch?v=2dtWBdeM4o8 -
törölt tag
Sorozatajánló: "You" - első évad letudva. 8/10
[ Szerkesztve ]
-
Jahno
veterán
-
Jahno
veterán
válasz ncc1701 #44717 üzenetére
De baze, nem akkora vizet magyarázok, ami itt volt, hanem olyanokat amivel szívtunk, hogy valami csak kicsit folyik, aztán klíma szétveri, feltellik szép lassan, ésatöbbi. Nálam elpukkant egy cső és a kábel PVC köpenye alatt benyomta a vizet. Vagy feltelt a klíma, aztán mikor rendesen nekiindult akkor bezuhanyozta az egészet, de voltam így rendesebb légkezelővel is, ami elúsztatott 2 emeletet, aztán jött ami ment. Kisebb csőtörésnél az álmenyó tartószerkezetében folyt végig, az is elég törpös szopásra sikeredett. És még egy csomó más.
VKP is mindig mondta, hogy nem az a lényeg, mennyire kültéri a cucc, hanem az, hogy legyen luk az alján. Aztán mikor az egyik elosztószekrényemen nem volt, akkor az nagyot szólt.
-
Jahno
veterán
válasz FőDudu #44711 üzenetére
Ezt értem, de ezért kell vigyázni a szerverre, mert fél centis lukon tele lesz egy fél éjszaka alatt. Auditorok nem nyöszörögtek rá :-O Nálunk még a partnerek is bekérik a papírokat és mindenfélét, hogy miképpen van megoldva, hogy működik, satöbbi, napi mentés, hőmérsékletek, páraérzékelők...
-
FőDudu
veterán
Nyilvan a szerverek nem a foldon vannak es a tuzjelzo melle viz erzekelo is tartozik.
De amikor a szerver szobahoz vezeto folyoson all a viz, akkor jobb nem kinyitni az egyebkent kifele nyilo es tuz/vizzaro ajtot
Volt mar csotores, folyoson terdig ero vizzel, semmi gond nem volt. Viz nem jutott be.
[ Szerkesztve ]
FőDudu
-
-
-
Jahno
veterán
válasz FőDudu #44703 üzenetére
Ja, csak Ti fel vagytok készülve rá. Bár nem értem miért ez a legkisebb baj, ha ez működteti a gyárat. Én legtöbb helyen álpadló alá is bevertem az érzékelőket, ahol meg felmerült az alagsor, ott felvetettem a szívattyút is, ízlés/árfekvés kérdésében. Arra nem mindig van értelme készülni, hogy a komplett tűzivíz ráborul a tetőről, de egy átlagos csőtörés vagy egyéb kreténség azért mindenfelé elő bírt fordulni.
-
ncc1701
veterán
válasz halapidori #44697 üzenetére
Síkosítót azért nyomj a kezébe, biztos, ami biztos.
-
blueboi69
senior tag
válasz halapidori #44697 üzenetére
Munkamegosztás a javából
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Teljesítményvesztést okoz az új NVIDIA App
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- World of Tanks - MMO
- Nők, nőügyek (18+)
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Jövő év végén jön a Crimson Desert
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest