Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
npera
őstag
válasz zetor2000 #22000 üzenetére
Egy keskeny DP-port van, amihez nekem nincsen kábel.
És van D-SUB rajta. HDMI nincs.Most megint szétszedtem és picit gondolkodtam. Ami kábelt a srác 5:30 körül leszed az a hangszórókhoz megy alul. A sárga lapos kis dolog a BIOS eleme, azt is lehúztam pár másodpercre és vártam.
A hűtést leszedtem, mert biztosra akartam menni. A venti teljesen szabadon forog, nincs akadálya a forgásának. Beszerelt állapotban is gyönyörűen fut, ha megforgatom csavarhúzóval és kiszedve sem akad. A kis csatlakozója rendesen be van dugva. Leszedtem azt is, aztán visszaraktam.
Amikor bekapcsolom, akkor a vinyó zaját hallani, de nem érzem a levegő mozgását a kifújó nyílásnál. Amikor vinyó nélkül indítottam el a gépet akkor teljesen néma volt, tehát a venti szerintem nem megy.
Még egy dolgot tudok csinálni. A régi panelt visszarakom, hogy azzal mit muzsikál. Ha azzal is teljesen néma marad, akkor szerintem hazavágtam az alaplapot és vége az egésznek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest