Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Jahno

veterán

Ma megint jó helyen jártam fotózni. Bár többnyire autós témában volt szó különféle gyártástechnológiáról, márkákról, jövőről, marketingről meg konkurenciákról a különböző piacokon, azért ez a cég is főleg ilyen vackokban nyomul. Nyilvános anyagból mutathatok egy fél kockát, a többi a szokásos, még az is titkos, hogy mi titkos :-D

Reméltem, hogy Will Smith valahol a sarkon túl bújkál és ha gond lenne akkor seperc rendet tesz, de nem volt semmi nyűg :DD Én elég hamar végeztem, most csak úgy szép csendben meghallgattam volna a teljes tárgyalást, az biztos.

Itt gyárban meg itt-ott úgysem hallok rendes angol szöveget, beszélni meg abszolút nem kell beszélnem évek óta, legalább ez is segít fenntartani, ha ilyen környezetben mozgolódom. Legfeljebb meginterjúvolom Novát is, mert egyik kedvenc vidéki városába pont keresnek embereket gombokat nyomkodni :-P

Most meg koncert lesz a főtéren, arról akármit is mondhatnék és rakhatok be képet, csak nem túlzottan érdekes.

Új hozzászólás Aktív témák