Új hozzászólás Aktív témák

• Jahno
    veterán

Háááát, a használható is egész olcsó. Mármint a nagyon jókhoz képest. Nálam 1-2szer ilyen szokott lenni, ezt két oldalt övre rakom és zseniális megoldás, mert nem merev a kamera, de nem tud kiakadni, viszont könnyű kézzel kivenni belőle. Ilyen ami nincs, de rendesebb melókhoz szoktam kérni, árfekvése bebassza a bombát rendesen:

Önmagában nem sokat ér, ez teljesen jól bírja az üzemet és kényelmes is. Erre már rá mer lógatni az ember mindenféle értéket. Aztán jó lenne utána nagy számlát írni, általában ez a lépés marad el :-D Ez kell fölé:

Egy része marketing is, de ezek pro és variálható cuccok, rendezvényre nyilván feketében opciós. Egyéb márkák meg bőr mindenfélék nem jöttek be, de kinek mi. És ennél ha amortizálódik, akkor sötétben is látszik ebben is tudjuk segíteni egymást, hogy ne zakózzon róla 1-2 millió.

Peak design is csöppet drága, olyanom nincs de Pgytech / Puluz néven vannak stabilak, jól beváltak. Fentiekhez képest tényleg frutti árfekvésben. Nekem nem áll kézre, de az legyen az én bajom, a cucc attól még jó:

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés