- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grillo
őstag
Nagy a pangás, úgyhogy kis blogbejegyzés. Ablakok megvannak, működik, holnap kis glett, de a csiszolás-festés majd később. Vasárnap jön apám, és megépítjük az elválasztófalat a gyerekszobába. 7,5 centi széles profilok, valami "hangszigetelt" csirkegyapot, gipszlapok szintén "hangszigetelt és tűzálló" kivitelben. Itt jegyezném meg, hogy a sima 1200x2000x12,5-es gipszkarton 8,3 kg, ezek meg majdnem 30. Fáj egyedül cipelni, nem is hoztam fel, csak a lépcsőházba, mert éjjelre mond elszórt esőt, és azért fájna, ha szétázna.
IKEA. Ma elmentünk ajtót nézni az ajtótlan szobarészre a kiscsajjal, 3. kerület, ajtogyar.hu, csak kilincsre is el lehetne szórni egy vagyont. A vége az lesz lehet, hogy jön bauhausból egy 20k alatti darab, kiscsaj meg szétfesti, amilyenre akarja, mert a meglévő ajtók színe kifutott, asztalos ismerős képről meg is mondta. De azt javasolta, hogy cseréljük le az összeset, és akkor nem gond... Szóval után megcéloztuk az IKEÁt az Örsön, de a körút úgy be volt állva, hogy inkább hazajöttünk (hálistennek).Az izgalom igazából hétfőn lesz, amikor ki kéne vágni az ajtó helyét az ytong falban, amiről fogalmam sincs, hogy van hova bekötve, hol mennek benne a kábelek, és amúgy is. Ytong fűrészt nem vettem, mert mindegyik 10k körül indult, és kb 1 méteres pengéje volt, ez meg 10 cm vastag, rókafarkú fűrészem van, megoldjuk. Meg Bauhaus nyitva hétfőn is, ha mindenképp kell valami durvább.
Persze a Pikacsuban is most baszódik a belső levegő állító bigyója a vezető oldalon, szépen fúj a klima, csak ennek a bal oldali basznak valami akadása van, így én kapom a motortól a rohadt meleget, a jobb oldalom faszán megy a hideg. Nem baj, winter is coming...
Ja, és a legjobb. Felraktam egy Canon objektív árnyékolót FB marketplace-re, mert már itt áll 2 éve, zsír új. Jött is szépen messengeren néni, hogy akkor Packetán mehet-e, előre utal, gyerekkel profilkép, soproni cím. Szépen jött is az email, a linkről megy a bank oldalára, de semmi nem aktív, csak a belépés gomb, és a packetás felület is tele van, kamu linkekkel. Még szerencse, hogy olyan régen használtam a netes felületet, hogy nem volt meg a kód, újat kellett kérnem, ez meg itt nem ment, mert beszoptam volna simán. Persze a profilt megnézve is kamu, van ugyanezzel a képpel, névvel még vagy 3.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Okos Otthon / Smart Home
- Gitáros topic
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- DOOM - The Dark Ages
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.