Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Kodi LG webOS-re! Lehetséges?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zetor2000
őstag
válasz hobizoli #131670 üzenetére
Pesten belül még azt mondom, oké is. De ez pont kívülre esik... de még az is azt mondom, oké, mert épp ülök a HÉVen, és rendesen vennék is jegyet, csak nem tudom, hogyan kellene ezt a ... a... az applikációt erre használni. Buszjegyet vettem már vele, érvényesítettem is, az nem para. De ilyen b*ziságot, hogy kiegészítő jegyet venni az érdekes...
Tuti olyanok fejlesztik, akik sosem tömegközlekednek, a viszonylatokat nem ismerik, se hely, se járműismeretük nincs, és életükben nem láttak JÓL működő szoftvert.
Egy Winamp nem sokat tud, de elsőre eligazodik rajta mindenki, aki látott már valamilyen lejátszót. Intuitív... Ez nagyon nem az ebben az esetben.
Ja, BudapestGo, de van benne Karcag, meg mittomén, Celldömölk. Lehet pont ez nincs, de jópár város is van benne, hogy vegyél ott is jegyet.
Először a Budapestet kiszolgálót kéne rendberakni, ha már ez a neve.Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus TUF A15 FA507 - 15,6"QHD 165Hz - Ryzen 9 7940HS - 16GB - 1TB - RTX 4070 8GB - 2,5év garancia
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! ÚJ Surface Pro 10 EZÜST Ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
- Csak VGA kell bele! Ryzen 7 félkonfig
- Dell Latitude 7480, I5-7300u, 8GB, 256GB M.2, POOR, FHD, Számla, Gari
- Teclast Mini PC/ 12. gen. processzor/16GB/512GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest