Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jahno
veterán
Napi blogunk valahányadik epizódja következik. Be kellett már törnöm a hazai piacra is, nem csak külföldi karrier kell
Fotó 2. hely itten:
Mondta is a zsűri, hogy erős volt természetfotóval ilyen témakörben indulni, Ők legalább meg tudták magyarázni, hogy miért jó. Én nem biztos, de nem is vagyok zsűri
Nekem fura, hogy ennyi országból érkezett film és minden, nekem csak haver küldte a linket, hogy azonnal adjak be valamit vagy megvonja a söröm. Én meg már küldtem is
Ha valaki véletlenül Derekegyházán járna, akkor helyi művelődési házba is kilógattak két képemet. Ez csak ilyen kicsi megmérettetés, 450 alkotásból válogattak. Első hely nem született, mert a volt olyan majom az illető, hogy Instáról töltött le egy képet és azt adta be, csak az ilyen mindig kiderül. Galéria, ha valakit érdekel, elég vegyes témakörökkel: [link]
Jövő évi tervek, hogy tovább giccsesítem a fámat, keresek még hasonlót itt a közelibb káposztaföldeken és sorozatot gyártok belőle.
Majd jövök még, hestegfakkcovid.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bestbuy játékok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Renault, Dacia topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Politika
- iPhone topik
- EA Sports WRC '23
- Elmondta a Nintendo, hogy mennyi Switch 2-t vihetnek haza az emberek
- További aktív témák...
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
- Xiaomi Mi 11 8/256GB HIBÁS!
- Acer Nitro 5 AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD - RTX 3050 - Win11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest