Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Brain75
üzenetére
Értem...
Annyit tudok mondani (aztán lehet, hogy valaki rájön a rejtélyre), hogy HA
1. Mindkét gépen ugyanazon OS fut és azok területi beállításai is megegyeznek
2. Mindkét gépen ugyanazon Office fut és azok beállításai is megegyeznek
3. Mindkét gépen ugyanazzal a fájllal van gond (ami tökéletesen megegyezik a másikkal)akkor lehet, hogy ez egy bug az Office-ban, ami abból is adódhat, hogy az egyik gépen le van frissítve (uptodate) az Office, míg a másikon meg nem, ezt le kellene ellenőrizni, és ha így van, akkor frissíteni.
Végső esetben, meg a CSV fájlban lecserélni a vessző elválasztót (mert alapban a vessző, az egyben tizedes elválasztó is) pl. pontosvesszőre. Sajnos azt nem tudom (nem írtad), hogy hány soros CSV-ről van szó, mert akkor nem olyan egyszerű a dolog, hisz a vesszőket könnyen le lehet cserélni pl. pontosvesszőre, de akkor az összes tizedes számban (amik macskakörmök közt vannak) is megy a levesbe, és azokat egyenként vissza kell írni vesszőre...
Vannak speciális szövegszerkesztők, amik speciális csere funkciókkal vannak felvértezve (pl. az ingyenes Notepad++), amikkel (megfelelő hozzáértéssel) könnyen kivitelezhető a feladat.Ha esetleg úgy gondolod, az email címemre átküldheted az érintett CSV fájlt és "ha tudom", akkor átalakítom (tőlem nem publikus adatokat tartalmazó fájlok sosem mennek/kerülnek ki, ezt többen meg is tudják erősíteni, nem csak itt, más topikokban is), nem Te lennél az első, aki nyugodtan megbízhat bennem. (Héten semmi extra meló nincs, van időm rá)

-
válasz
Brain75
üzenetére
1. Az importálás közben is már rosszul jelenik a 0,3 vagy csak akkor, amikor beírodnak az adatok a cellákba?
2. A 0,3 esetén csak 1 db oszlop lesz 3-as értékkel, vagy a 0-ból is csinál elé egy külön adatoszlopot?
3. Minden tizedestört esetén ez a szitu? (pl. 1,23 esetén lesz egy 1-est meg még egy külön, 23-at tartalmazó adatoszlop) -
válasz
Brain75
üzenetére
Én nem tudtam előállítani azt az eredményt, amit Te megadtál, pedig visszakapcsoltam az Excel 2021-ben a régi szöveg importálást is, de max. ennyire tudtam csak elcseszni, de az 1 2 23 4 5 kimenetet nem tudtam produkálni.

Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Jövedelem
- BestBuy ruhás topik
- Windows 11
- Peugeot, Citroën topik
- Háztartási gépek
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Witcher 1 Collector's Edition
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Stalker Clear Sky Limited Collector's Edition
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 750W
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Fferi50