Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Watto1991
senior tag
válasz
tonermagus
üzenetére
Én abba nem élném bele magam, de mindenképp szólj, mi lett a vége.
Valamint így most ti egy questért 2 weapon case-t kaptok? (1 sima 1 THICC) -
tonermagus
aktív tag
Ha a saját régiódban játszol sose megy a ping 100 felé... még nagyon 70 felé sem, és ehhez nem kell atom net. Régen én is sokat játszottam amcsi szerveren, amióta behozták a pinglimitet sokszor kidob, így visszajöttem Európába a terminátorok közzé

ShkizO: Hát ez zene füleimnek!
Köszönöm a jó hírt!!! Illetve csak bízom benne hogy Find in Raid status-osként kapom meg... Ha nem akkor felkötöm magam
-
válasz
tonermagus
üzenetére
-
vaakuum
addikt
CSak halkan megjegyzem, nekem a twitch link gombom is hiányzott, az egész eventből kimaradtam. Kétszer jeleztem nekik, még csak válaszra sem méltattak. EOD accom van, egy deka ládát nem kaptam kezdésnél. A 2019 karácsonyi bónuszt nem kaptam meg, a 2018-asra meg azt írják a profilomon, hogy lejárt... szerintetek mennyire érdekli őket, ha már egyszer kifizette az ember az árát?
-
Watto1991
senior tag
válasz
tonermagus
üzenetére
Azt írták aktívan foglalkoznak a témával, hogy hogyan oldják meg ezt a problémát. (akik időközben kiváltották a sima ITEMS CASE-t)
-
tonermagus
aktív tag
Van esetleg már hír arról, hogy mi lesz azokkal akik tegnap adták le a kérdéses questeket?
Fogunk mi kapni THICC-t utólag vagy megszívtuk és GG? -
tankraid
aktív tag
de akkor melyik az a két szerver ami tényleg jó nem csak ping alapján az?
-
tonermagus
aktív tag
válasz
tankraid
üzenetére
Tipikusan ilyen szerver a Holland...
Hiába Európa, és hiába írja hogy 30-40es a ping, Őrült nagy desync van rajta.
De egyébként pont ezért szeretem questezésre használni azt a szervert. A titka hogy folyamatosan rusholni kell. Ha megállsz campelni/nézelődni véged mert a szerver szerint te még kb. 10-szer annyi ideig állsz egy helyben mint ténylegesen. -
tankraid
aktív tag
Engem jobban izgat az, hogy mitől van benne annyi bug mint azóta sem hogy előszőr feltelepítettem. A katasztrófális desync-ről nem is beszélve. Tegnap két tárat nyomtunk egy scavbe mire megfeküdt. Tegnap előtt mentünk interen és csak sérültünk a 'semitől' (elméletileg scav vagy scav playertől) aztán meghalltunk...érdemes lenne egyébként max 1-3 szervert kijelölni? Más nem tapasztalt ilyet?
-
tonermagus
aktív tag
válasz
spank0309
üzenetére
Értem miről beszélsz, de nem értem ez most hogy kapcsolódik az én problémámhoz?
Én még nem tartok ott hogy megunjam, szimplán csak felháborodtam (ahogy látom nem egyedül) hogy amiért küzdöttem 1 nap alatt semmivé vált
Ha majd nem lesz kedvem játszani a 13. wipe-nál akkor nyilván kihagyom/abbahagyom... -
Kiskopika
senior tag
En is igy gondolom, hogy ez egy kesz jatek egesz egyszeruen a hibakat igy sokkal konnyebb eladni. Ha a keszitok megunjak akkor jon egy wipe es nesztek kesz a jatek nem lesz tobb update es eljuk a vilagunkat.
Amugy sok dolog szerintem ugy megy Tarkoveknal jogy valaki felebred vlagyivosztokba eppen amilyen otlete van azt bedobja aztan varjak mit reagal a nep legfeljebb vissza csinaljak. Mint most vagy mint a flea market 15 rol 10 es gondolom van meg par ilyen.Amugy szerintem meg kell szamitani hasonlo kellemetlen meglepetesre hisz folyton azt kommunikaljak hogy giga kemens nehez jatekot akarnak.
-
spank0309
tag
válasz
tonermagus
üzenetére
És aki 4 éve csinálja, az szerinted mennyire unja a szaros questeket?
Ennyi idő után már holt leszarom, mit kell csinálni, mert már unom a banánt... aki 100x csinálta meg, az mit szóljon, és itt most nem a pénzről van szó. A felháborodásod teljesen jogos, nem erről van szó. De majd te is eljutsz arra a szintre hogy kihagysz wipeokat mert már elégszer vitted végig ugyanazokat a küldetéseket. -
tonermagus
aktív tag
Tényleg van valami visszacsinálásról téma a REdditen...
Már csak az a kérdés hogy mi lesz azokkal akik már kivették a tegnapi napon -
Watto1991
senior tag
válasz
tonermagus
üzenetére
Visszacsinálták, kiírta Nikita.
-
tonermagus
aktív tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Ez annyira nem ütne szíven. Ha akarom a Street-et akkor megveszem az EOD-t, vagy a Season Pass.
Akárhogy is nézzük ez a "béta" állapot egy nagy humbug....
Ha nem létezne ez a fogalom hogy "Early Acess" ezt a játékot már rég kiadták volna ez gondolom ti is tudjátok. Jelent már meg ennél szarabb állapotban lévő játék is. Arról nem is beszélve hogy egy Bétát képesek teljes áron árulni. És akkor az EOD közel 50e FT-os áráról még nem is beszéltem, a világ egyik legdrágább játéka. Viszont így hogy az emberek (köztük én is) elég hülyék hogy fizessen egy félkész játékért hülyék lennének megjelentetni. Hiszen így milyen egyszerű mindent (szerverhibák, patch hibák, desync, illetve bármi más) ráfogni arra hogy ez még csak Béta...Szerintem elképzelhetetlen hogy 2 éven belül kilépjen bétából. Minek? Így is hozza a bevételt...
Hauptmann: erről van valami infód, vagy csak gondolod? Remélem az első
-
Hauptmann
veterán
válasz
tonermagus
üzenetére
Lehet, visszacsinálják.
-
Illetve még vmi, kiváncsi leszek azt, hogy fogadja majd a nép, mikor bizonyos map-ra csak az EOD-os emberek mehetnek. Ugye ott van, hogy Free access to all subsequent DLCs (Season pass) az EOD-nál. Már most az rebesgetik, hogy a Streets of Tarkov csak ezzel lesz elérhető. Nyílván nem official info, de azért kíváncsi leszek, mikor ezt meglépik.
-
Nem azzal van a baj, hogy bebalance--olták a küldetést, hanem azzal, hogy 3! hete volt wipe, miért ennyire kretének, hogy nem akkor lépik ezt meg? Ne mondják már, hogy erre most jötek rá, hogy nem kóser így a küldi. Rettenetesen amatőr húzás volt ez szerintem.. /mondom ezt úgy, hogy nem mozgat a láda, mert továbbra is azt mondom ebben a játékban a pénz nem probléma/
-
Watto1991
senior tag
válasz
tonermagus
üzenetére
Undorító húzás volt, igen.
Legegyszerűbb megoldás az lett volna, ha simán beállítják, hogy ne lehessen piacon eladni, de ez is unfair lett volna azokkal szemben, akik még most tartanak a quest felé, mások meg már eladták..
Én még szerencsés vagyok, mert pont tegnap délben farmoltam ki az utolsó 2,5 milliót a ledx-re.. -
tonermagus
aktív tag
Részben egyetértek. Tényleg nem okés, de:
- aki eddig a pillanatig megcsinálta az jól járt, mindenki más szív -> támogatják a Pro-kat, illetve azokat akiknek eddig is volt elég idejük a játékra és haladósan nyomták -> nagyobb lesz a szakadék gearben. És most itt az átlag játékosról beszélek. Én az vagyok. Most gürizhetek össze újabb milliókat hogy egyáltalán a Bitcoin farm közelébe kerüljek. Arról nem is beszélve ha ezt legalább előre lekommunikálják akkor nem cseszek el 7 misit a nagy semmire...
- azért csepegtettem rendesen lóvét ebbe a questsorozatba, nem csak 7 misi volt az egész. Quest kulcsok, pre-questek, stb... -
RazoR
veterán
válasz
tonermagus
üzenetére
Értem a felháborodást, ezzel van tele a reddit meg a hivatalos fórum, de a másik oldalról nézve nem biztos, hogy teljesen oké volt az, hogy 7 milláért kapsz egy 14-15 millás cuccot, ha érted....
-
tonermagus
aktív tag
Hát a készítők tehetnek egy szívességet...
Most komolyan volt pofájuk menet közben módosítani a Quest Rewardokon?
Én nem vagyok Pro játékos, nem semmi kitartás és munka után vért izzadva elértem a lvl30-at, összegyűjtöttem a lóvét 3 LEDX-re, és erre tegnap amikor végre minden összejött és leadtam a questet kapok a THICC Item Case helyett egy sima Item Case-t???
Hát elmennek a .....
Erre alapoztam mindent a wipe kezdete óta. Célirányosan haladtam végig Therapist questsorozatán, elköltöttem milliókat quest itemekre csak hogy minél hamarabb elérjem a lvl30-at. Aztán nem semmi grindolás után a csalóktól hemzsegő játékban végre összegyűlt 7,5 milla hogy megvegyem azt a 3 rohadt LEDX-et, és azt terveztem hogy a THICC-t amit kapok egyből eladok így kapsból lesz 14 millám, amiből Hideout fejlesztés, bitcoin, cuccok, stb... Gyakorlatilag egy jó indulás lett volna. Erre hozzám vágnak egy 2 millás táskát a 14 millás helyett... Az eszem megáll....
Arról már nem is beszélve, hogy így a Pro játékosoknak kedveztek... Aki eddig megcsinálta ezt a questet annak most már meg van alapozva a pénzügyi staibilitása, aki -jellemzően a ráérősebb, gyengébb játékosok-meg még nem jutott el ide az pedig cseszheti. -
-
Hauptmann
veterán
A térképinformáción kiírt játékos létszám hogy értendő? Pl. ha az van írva, hogy 10, akkor 10 PMC kezd, aztán ahogy halnak meg, csatlakoznak be a player SCAV-ek, és 10 embernél több nem csatlakozhat be?
-
Kiskopika
senior tag
válasz
Chris78
üzenetére
Szia, milyen laptopon jatszol? En is laptopon nyomom egy helios 300 rtx2060 kartyaval es nekem rendszeresen droppol 80-90 fpsrol 50-60 korulre. Ez nalad is meg van?
Amugy a beallitasokba a postfxel jatszal, kozel hasonlot erhetsz el mint az nvidiaval. Bar a streamekbe kulon huznak az obs en is higy tobbet lassunk mi nezok
-
Chris78
aktív tag
válasz
vaakuum
üzenetére
Ez nálam is így volt, még wipe előtt sem vittem be szinte semmit. Stash összértéke megvolt vagy 200 milla és a bitcoint is potyogott. Wipe után direkt nem hagyom gyülni a cuccokat, hisz mi értelme a cuccoknak ha csak dísznek van.

Más: Én laptopon nyomom és muszály volt használnom az nvidia freestyl-t. Sokszor ha nem full napsütés van nem látok be ajtókon ablakokon míg a videókon stram-eken símán lehet látni nekem a matt kijelző hátrányba hoz. Nem éjszakai ügyeskedésre kellett. Hogy tudok világosítani kicsit a freestyl-hoz hasonlóan?
-
KaraDani
addikt
válasz
AsakuraDave
üzenetére
Tudnátok segíteni, hogy ha valaki most venné meg a játékot megéri-e? Még mindig messze a játék a késztől, de a valaha volt legjobb állapotban van, ilyen szempontból meg.
Nem nagyon lassú és nehéz "fejlődni"? De, ha könnyű játékra vágysz ez nem az. Később ha már kitanultad, nem vészes maga a karakterfejlődés, de fps-hez mérten nagyon lassú.
Alap verzió nem akkora gond manapság már amióta mindenre vannak tárolók amik több helyet addnak, másban meg nincs hátrányod. -
AsakuraDave
őstag
Hali!
Tudnátok segíteni, hogy ha valaki most venné meg a játékot megéri-e? Nem nagyon lassú és nehéz "fejlődni"? Illetve 99%, hogy csak az alap verziót venném meg így a legkissebb tárhelyem lenne,skillek stb. gondolom.
-
DTom87
csendes tag
Sziasztok. Eddig csak szólóban játszottam, de szívesen mennék duóban valakivel. Nem vagyok pro de már van párszáz órám tarkovban. Feltétel annyi hogy nagyjából velem egykorosztalyba tartozon ( 30+) persze az sem baj ha fiatalabb. Akit érdekel privatban írjon rám! Űdv.: DTom
-
válasz
Hauptmann
üzenetére
Régen mind1 volt, hogy kit öltél már agrózott rád az összes.
Most viszont tök jó, mert ha player scav, ha ai nem fognak rád mozdulni, kivéve ha valamelyik másik AI rád lát. Ma pont csóri player scav ezen bukott le, mert lelőttem egy scavet, ez meg "sunyult" és rám sem lött. Persze hogy nem akart mert tele volt a hátitáskája mindenféle jóval
-
válasz
Hauptmann
üzenetére
Lőni kell őket is (ha nincs másik aki rád lát) mert lapulhat a zsebébe sok minden.
Én találtam már 40k rubelt most és wipe előtt is, wipe előtt ledx-et, cms-t, survive kitet, lab key cardot, meg csomó minden értékest.
Pénzt farmolni most scavvel a legkönnyebb, főleg mióta már a többi scav nem agrózik rád, easy loot. -
pruzsi
őstag
Üdv!
Valaki összegezné nekem ezt a játékot?,gondolkodok a megvételén.
Escape során pvp vagy pve az ellenség? -
válasz
Hauptmann
üzenetére
Plusz, ha elfogy a pénz, akkor scavezni kell és akkor hamar össze lehet szedni újra a lóvét.
Reserve és Interchange erre a legjobb.
Utóbbi egyelőre még necc kicsit, mert még nagyon a wipe után vagyunk, és ez a FIR rendszer kicsit bekavart, de 1 hónap múlva már simán működik az is, hogy scavvel a kinti hidden stasheket kell lootolni, sokszor érintetlenek. -
Hauptmann
veterán
válasz
Nrgtheone
üzenetére
Eleinte én is féltettem a cuccot, de már leszarom. Ha elveszik, elveszik, majd lesz másik helyette. Persze, egy általam átalakított, szívemhez nőtt fegyverért kár, de ez ilyen sport. Jó esetben visszahozza a biztosító (esetleg lecsupaszítva), ha meg nem jön vissza, akkor van még fegvyer a raktárban. Ha nincs értelmes semmi (előfordul), akkor pisztoly, vagy balta.
-
vaakuum
addikt
válasz
Sanyaaa26
üzenetére
jaja...egy éve nem bírom elhagyni én sem
... szinte ott tartok, egyedül nem is nagyon játszok, max. egy pisztollyal. Az egész full nevetséges, az előző szezont is 50 milkával zártam, inventory nyakig ládákkal, az meg cuccokkal. DE bevinni csak offline bohóckodásra a legtöbb cuccot.
Szóval ha meglesz a válasz, hogyan lehet megszabadulni ettől az érzéstől, engem is érdekel. Addig is próbálom erőltetni, illetve kompenzálni, hogy csoportjátékba meg viszek jobb cuccokat bátrabban. -
Nrgtheone
újonc
Sziasztok. Kezdő játékos vagyok. Hogy lehet legyőzni a gear feart, de inkább a haláltól, főleg a oneshot haláltól való félelmet? Indul a raid, és már reszket és izzad a kezem, ha lőnek rám, nem merek peakelni, mert részben a geart sajnálom, részben a haláltól és az újra kezdéstől félek. Ha várakozunk valahol, vagy fedezem a társam, amíg lootol, BR berögződés, hogy fel alá járkálok, és mozgok, nehogy egyhiteljenek, holott ebben a játékban pont a zajjal árulom el, hogy hol vagyunk. Hogy lehetne legyőzni ezt a félelmet? Köszi.
-
mesysil
csendes tag
Én csatlakoznék akkor.
-
tankraid
aktív tag
Mi is inkább lasabb, taktikusabb game-t játszunk. Nem az örült szaladgálosat és mind 30+ körül vagyunk, tehát nem sipákolós kisgyerekek. Aki szeretne esetleg csatlakozni és normális nem rage-elős, kutlurált game-et tolni illetve nem túl fiatal vagy komolytalan az dobjon egy pü.-t és küldök egy discord meghívót. (Az se feltétlen baj ha nem öreg róka a game-ben. )
-
mesysil
csendes tag
Én is csatlakoznék, kb fél éve játszom. Nem vagyok nagy játékos de egyre jobban megy. Az idősebb korosztályhoz tartozom már 33.
Mesysil a nevem. DC vagy TS van ahol tudunk beszélni? -
DonMedve
addikt
Hát én februárban megvettem a játékot, de 11év után kezdtem újra játszani, előtte CODoztam. Azóta szorgalmasan gyakorlok játékokban (valorant), aim trainer programokban, lassan visszajön az aim. Lényeg, hogy azóta nem is nagyon játszottam a játékkal, de most újra nekiveselkednék.
-
-
DonMedve
addikt
Három "fostosnak" van kedve együtt nyomni? Majd egymást bátorítjuk. Mondjuk én még eléggé kezdő vagyok.
-
válasz
Hauptmann
üzenetére
Én is használom, és pár haver is minden gond nélkül

Másik, hogy kizárt, hogy streamereknek engedve legyen a pórnépnek meg nem, mert akkor abból tuti botrány lenne megkülönböztetés miatt.
Plusz Nikita megerősítette egy korábbi posztjában, hogy nem jár bann érte:
You will not be banned for use of NON-cheat programs. We can't provide you the list cause it's cheating only list. There is NO typical, well-used and known program in this list. You will NOT get banned for rain meter. You will not get banned for memory cleaner. You will not get banned for visual studio, reshade/sweetfx, and other programs.Amúgy pedig 445.75-től ne legyen frissebb a driver, és experiencből pedig a 3.20.0.18 legyen és akkor menni fog. DCH driver esetén manuálisan kell létrehozni az ansel mappát.
-
DonMedve
addikt
Sziasztok! Kérdésem, hogy a fegyvert, mely gombbal tudom forgatni a táskában?
Másik, hogy ha jól emlékszem a nvidia filterek használatáért már ban jár , igaz? Köszönöm. -
Ledex hol droppolhat még labon kívül, ahol nem kell több százeres / milliós kulcs ahhoz hogy az adott szobában legyen esélyem találni? (nyilván tudom, hogy meg is vehetem, de az per pill nem opció
) -
RazoR
veterán
-
tankraid
aktív tag
Elméletben egyébként amellett h rosszul van optimalizálva magas grafikai minőség mellett gpu-t alacsonynál cpu-t terheli inkább. Úgyhogy (főleg kisebb cpu-val) érdemes megpróbálni felhúzni attól függetlenül h mondjuk nem fullos Graf-on nincs nagy fps. Egy próbát megér.
-
Kiskopika
senior tag
Sziasztok, nalatok hogy alakul a cpu kihasznaltsag? Nekem laptopon i7 9750h 3898 mhz en, nagyon maximum 30% de inkabn 25-28% . Rtx2060 al van 80-100 fps de olykor bezuhanok 60 fps + - ra amit nem ertek. Ha beesik akkor ugyis marad mondjuk shoreline falu resze. Ez igy normalis? Mindenhol azt olvasom cpu igemyes game, megse hasznalja ki rendesen.
-
RazoR
veterán
Bekerült a játékba a magyar nyelv, minden szöveges tartalom le lett fordítva magyarra! Hibák még előfordulhatnak, ezek idővel javítva lesznek. A settings/game résznél tudjátok a nyelvet átállítani.
Hamarosan elkészül a hivatalos honlap fordítása is! -
Edorn
senior tag
Az erő-re gyúrás túlterhelten járkálva már nem működik? Shoreline egyikvégéből elbattyogtam a másik végéig túlterhelve és semmi erő növekedés...
Vagy az a gond, hogy szinte mindig túlterhelten megyek be és x idő elteltével letiltotta egy időre?
Vagy már csak a gránátdobálással lehet húzni az erőt? -
vaakuum
addikt
A fegyvereknél a mastery az ki lett teljesen kapcsolva, vagy csak akkor látszik azon a lapon fegyver, ha majd használja is a karakter?
-
Valaki felrakta már a 2004-es W10 buildet?
Más is szív azóta?
-
Imilenni
addikt
A karácsonyi Giftet el ne felejtsétek újra begyűjteni!

-
drzozo
senior tag
válasz
Hauptmann
üzenetére
Először a pockets-ből kezdi el dobálni a gránátot, balról jobbra haladva.
Ezután a vest-ből kezdi el balról jobbra haladva, illetve ha még több van nálad, akkor fentről lefele haladva, ugyanebben az irányban.
A füstöt és a flash-t külön szoktam bindelni. Pl. a flash mehet a 0-ra (late game-ben a propital van nekem 0-n), füst 6/7/8 tetszőlegesen.
-
Hauptmann
veterán
Ha többfajta gránát van nálam, akkor azt hogy lehet kiválasztani, hogy melyiket dobom el először a g-vel? tehát pl. van nálam egy füst, meg egy robbanó, és én a füstöt szeretném először elhajítani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Sorozatok
- Házimozi haladó szinten
- Gitáros topic
- War Thunder - MMO Combat Game
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Macbook Pro 16" A2485 2021 M1 Pro 16/512 (5)
- Macbook Pro 15" - 2018/2019 6 mag i7, 16GB / 512GB, Radeon 4GB, touchbar - garancia (23)
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 32GB RAM 1000GB SSD RTX 5070 8GB
- Szuper Áron! HP Elitebook 850 G8, I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓS BILLENTYŰZET
- Philips Evnia 49M2C8900L Super Ultrawide Monitor!49"/5120x1440/QD-OLED/144hz/Gsync-Freesync/Ambiglow
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

az elmult egy hetben meg megaldott folyamatos server lostal al is, nincs egy raidem hogy ne dobna ki.

... szinte ott tartok, egyedül nem is nagyon játszok, max. egy pisztollyal. Az egész full nevetséges, az előző szezont is 50 milkával zártam, inventory nyakig ládákkal, az meg cuccokkal. DE bevinni csak offline bohóckodásra a legtöbb cuccot.
...és 445.87.