- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AdGuard Family Plan: Lifetime Subscription akár 9 eszközre!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon R6 II vs 5D II színösszehasonlítás
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Apple iPad 11” (A16, 2025) 6/128GB
- joghurt: Skype adatvesztés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Golden9
veterán
Most a hatvanharmadik. https://steamdb.info/stats/mostwished/
-
DaVE-1
senior tag
-
DaVE-1
senior tag
"A Redfall támogatása azonnal megszűnt, nem érkezik további tartalom. A beígért DLC sem készül el, aki olyan csomagot vett a játékból, ami tartalmazta volna ezt a DLC-t az így járt. Refund nincs a Microsoft szerint"
Azért kamuzni nem kell. A MS mindenkit kompenzál le lett írva feketén fehéren. Nem mellesleg állítólag egy rakás szar a game most mégis hirtelen mindenki a dlc-ket várja ? Pff valami nem kerek. Kapnak a vásárlók 1 éves game pass ultimate-et az csőváz mindenki jobban járt szerintem mint a Redfall karakterekkel amikkel már sose tolja senki.
Tessék felkészülni ez a jövő, nagy cégektől single player játékokat már nem nagyon kell várni ,mert abban nincs számukra pénz. -
i2k
őstag
Annak, aki nem játszotta volna:
Tokyo Ghostwire a japán mitológiájú fő témájával (alapvetően varázslós, íjazós harc, és ''szellemes'' sztori), és a MACSKÁS DLC-jével kiváló szórakozás. Engem lekötött közel 40 órán át.
Kár, hogy ehhez már nem lesz folytatás.Az Evil Withinek még váratnak magukra nálam (az 1. részt elkezdtem, de nem kicsit fostam az elején).
-
NyMRooD
őstag
Ja, mert volt olyan része is ami nem ide való.
A hozzászólás idetartozó részének a lényege az volt, hogy Crus látott egy statisztikát ami szerint az emberek régi játékokkal játszanak és úgy gondolja ez azért van mert a mostani single játékokban politika van, erre jött a kérdésem illetve a meglepődésem.
-
TBT
addikt
Igazából azért várom a PC-s verziót, mert látni a PS5-ös verzióban a korlátokat. Persze nagyon szép a játék így is, ahogy Eve maga is, de... ugyanaz a gyermekbetegség sújtja ezt a játékot is, mint a Final Fantasy Rebirth-öt.
Natív 4K-s 30 fps-es módban többnyire tűéles, de azért vannak elmosódott és szép lassan kirajzolódó/betöltődő textúrák a háttérben. Anno az FF7 Remake is művelt ilyet PS4-en, a PS5-ös verzió és a PC-s verzió már nem. Most a Rebirth és Stellar Blade is hozza ugyanezt. Nem igazán élmény romboló, csak azért feltűnik néha-néha, hogy ez így miez 2024-ben.
Vagy fejlesztői igénytelenség mindkettő (ezt kétlem), vagy az Unreal 4 motor gyengécske ebben (ebben is kételkedem) vagy csak a PS5 grafikai egysége egyszerűen ennyit tud kihozni magából viszonylag élvezhető FPS szám mellett (inkább ez a valószínű). Mindkét játék van annyira jó, hogy megérdemelje a combosabb grafikai hardvert (RTX 4090). -
-
bigrob
őstag
Elég unalmas, hogy
naponta2 naponta linkeled mennyire növekszik/csökken/stagnál a metacritic, majd kapsz 0 reakciót rá.
Gyanútlanul betéved az ember read onlyba és vagy rajzolt csöcsöket vagy japán lányokat kell nézni, asszonynál meg magyarázkodhatok, hogy nem ezért vagyok itt eskü.. -
_drk
addikt
Én nem értem hogy buktatott az Alan Wake 2. A horror megy, jól néz ki, jó a sztori, hype-ot is kapott.
Okés, nagyon rossz időpontban jelent meg, de azóta, vagyis ebben az évben olyan sok megjelenés nem volt hogy nem fért volna bele.
Vagy mindenki úgy van vele mint én, 5 ezerért jó lesz. -
DaVE-1
senior tag
-
i2k
őstag
Ha offline állapotban telepíted a lemezes verziódat (és nem engeded vissza a netre a konzolt) akkor végül is minden ott van - még változatlanul.
S a Stellar Blade 1.0 is közel (sőt!) hibátlan végső változatot kapott. Legfeljebb a New Game+-t és az azóta adott új rucikat buknád a lemezessel.(igen, tudom, hogy neked digit + lemez)
-
Zó
aktív tag
Értem én, hogy Ázsia a fixációd, de a NOLF-nak nagyon nem állna jól a távol-keleti agyrémség, teljesen más stílus. A Toldiból sem kell Dragon Ball-klón anime.
Szeretem a japó játékokat, de nem kellenek mindenbe. A koreaiak és a bhutániak sem. De persze nyugati Final Fantasy sem.
-
TBT
addikt
-
Frod
addikt
Én most meglepődtem, mert teljesen abba voltam, hogy ha nem is indiek, de egy max 100 fős (vagy kisebb) gárdáról van szó, és ezért ekkora szám, hogy PS5 exkluzívot csinálnak. (lásd még Housemarque - Returnal, ők kb hasonló számban vannak)
De ez egy 250+ fős brigád.
Ami persze nem jelent jót v rosszat, csak nekem meglepő -
gejala
őstag
PC-n nehéz lenne kiakadni az online telepítés miatt, mivel net nélkül alapból le se tudod tölteni, telepítés mint olyan meg már régóta nem létezik, max GoG-on.
Mondjuk azt se értem, hogy konzolon is miért akarná valaki patchek nélkül játszani, ahhoz meg megint kell a net. -
Dilikutya
félisten
Ez nem annyira újdonság már, hogy a lemezen nincs rajta a teljes játék. Amúgy a lemez már csak műanyaghulladék, legfeljebb megjelenéskor még nem tudsz róla. Nekem van olyan lemezes játékom, amit 2-3 éves korában vettem, és a lemezről nem volt hajlandó települni, egyből kezdte letölteni a Steam a játékot (CoD Black Ops).
Az aktív internet gyakori követelmény, ezen se tudom, minek akad fenn mindenki itt. Hülyeség, de nem akkora tragédia. -
i2k
őstag
Pedig a modell csaj (Humberly González) nagyon is formás, jó helyeken dudorodó alakkal: [link]
Persze, a végeredményre csak sikerült férfiasabb állat, laposabb és szélesebb vállú testet faragni neki***. A járása meg...
Mintha leszbikáknak készült volna.//*** - ideális, 165 cm magas a kanadai-venezuelai hölgy.
-
i2k
őstag
Jake Gyllenhaal
Amúgy sincs rossz testfelépítése, de nagyon ráment az edzésre a "Road House" (Országúti diszkó) remake film miatt...
...amit mindenképp csak úgy mernék megtekintésre ajánlani a boomer-Z-és-azutáni generációsoknak, hogy előbb* nézzék meg az eredetit (még ha röhögnek is ruhákon és hajviseleteken), mert bár az sem egy mélyen szántó történet és karakterfejlődés, de a 2024-eshez képest ég és föld, még pedig az idősebb film javára.
(Ráadásul a nő is jobb a régiben...)
A 2024-es verzióban Jake Gyllenhaalé volt az egyetlen értékelhető karakter - pedig akadnak benne még jó "nevek". A CGI is nagyon kilógott. -
TBT
addikt
"A sima kiadás mellett elérhető lesz egy Gold és egy Ultimate Edition, vagyis ha hajlandóak vagyunk többet költeni a játékra, akkor megkapjuk a szezonbérletet, valamint három nappal korábban hozzáférünk a fénykardokat picit félrerakó, és inkább egy lövöldözős sztorit ígérő Star Wars-kalandhoz. Ez pedig nem minden, mivel még az előrendelői extrák is sikeresen kiszivárogtak. A leírás értelmében azok, akik bizalmat szavaznak a Massive Entertainment új kalandjának, megkapják ajándékba a Kessel Runner Bonus Packet, ami kozmetikai finomságokkal dobja fel a Trailblazer űrhajót és speedert."
Mikrotranzakció hegyek!
Merre is dobtam a bankkártyámat?
-
VoltanIgor
aktív tag
Az emberek meg ugranak erre, mint felspanolt pitbull a gumicsirkére... Hagyjuk már. Ennek a picsának ez a dolga. Publicitást generál. Ezt ma így a legegyszerűbb, job done.
Ráadásul a Star Wars miatt kiakadni ebben a témában? Az egész franchise-ban egy darab jó nő nem volt soha, hacsak a bikinis Carrrie Fishert, és a dögös kis Twilek táncos lányt nem számítjuk Jabba palotájában, de egyébként se a filmekben, se a játékokban nem volt egy jó p*nci sem.
szerk (OK, még a Forced Unleashed-ben a birodalmi pilótacsajt lehet dögösnek tekinteni)
-
Anonymusxx
senior tag
Kb tranyó feje van...
https://www.polygon.com/24073332/tomb-raider-lara-croft-unified-design-artwork
Amúgy miért is van új? nem a régit folytatják? Vagy reboot megint?
-
Dilikutya
félisten
El tudnám olvasni, ha akarnám, csak épp nem izgat a bulvár. Mert ez az. Van pár idióta, aki baromságokon vergődik, ezt elolvassa másik pár hülye, felhergeli magát, aztán el kezd ömleni a retek, míg végül ide is eljut.
Nem kell ezekkel foglalkozni.
Amúgy a csaj valószínűleg hülyén is fogalmazott, megesik, hogy valaki valami nagyon frappánsat akar mondani, csak félremegy. -
i2k
őstag
-
i2k
őstag
Közben meg megnézted már a főszereplő csaj ingame modelljét? És a járását?
Emlékszel mit írtam a Ubisoft + EA karakter modellekről?
Ha lenne ezen a gépen Photoshop 2 perc alatt lecserélném férfi pofira és meg sem mondanád, hogy eredetileg NŐI modell lenne Kay Wess... -
TBT
addikt
Illetve íme a Dél-Koreai Maxim teljes "reakció" videója a Francia IGN (illetve az átlag nyugati gamer """""""újságírás""""""") kijelentésére.
Van angol felirat is, Google egész ügyesen le is fordítja magyarra, ha a koreai nehezen érhető lenne. -
Zó
aktív tag
Konkrétan a DirectX honlapján reklámozták a DX10-et a Halo 2-vel, hogy micsoda technikai csoda. Egy hároméves előző generációs konzolos FPS portját a Crysis évében! Szétröhögtem magam a képeken is. Aztán végigjátszottam XP-re hackelve DX 9.0c-n, és ugyanúgy nézett ki. (Persze ment akkor, hogy a DX10 lényege, hogy gyorsabb, de a Halo 2 reklámozása nem csak erről szólt, egy vicc volt.)
-
i2k
őstag
[link] - The Hobbit: An Unexpected Masterclass in Why 48 FPS Fails
Más médium, de mégis lefedi azt, amiről az egész szól: bőven akadtak olyanok, akik így is tudták élvezni ezt a technológiai bravúrt, és nagyon sokan (!) hánytak, voltak rosszul tőle.
Átfordítom:
* Milliónyian vannak, akiknek a 24 FPS bőven elég a filmhez, és 30 FPS sem okoz gondot a játékoknál... és NEM vakok, nem irredenták.
* Majdnem ugyanannyian vannak, akik a modern FPS-betegség áldozatai, és 60/120 FPS alatt levegőt sem hajlandóak venni, mert nem elég immerzív a gémpléj.Hál' istennek, különbözőek vagyunk.
Az a 30 FPS legyen stabil, legyen jó a gémpléj, jó a narratíva, kiválóak a hangok, és nem hiszem, hogy megbukik a cím konzolon.
PC-n meg mehet a jobb felső sarok bámulása... igaz, ott is 60-ig fog menni max, állítólag, mert a játék csak annyit enged... vagy többet, you'll see... -
cyberkind
félisten
Csak egy kukkantás után, ha én csaj lennék, ezerszer inkább így reprezentáljanak a játékokban, mint a kiszart hányás MJ a Spiderman 2-ben, elől deszka, hátul léc, nem is aranyos, nem is csini, cserébe rettenet idegesítő, akit minden percben hagynék meghalni, szóval, feminácik hajrá, ha az a céljuk, hogy megutáljuk a nőket, jó az irány!
-
Zó
aktív tag
Az IGN ezer éve balfék, a kínos "szak"sajtós túlzáskat pedig már nem is érdemes komolyan venni. Mindazonáltal ez az egész túlgerjedés a témára legalább annyira fejvakarásra késztet, mint a woke őrület.
Egyébként meg Dél-Koreában elég jellemző a testképzavar, a(z indokolatlan) plasztikai műtétek tömegesek, így őket is idegenkedve figyelem, ha értékelem is, hogy nem a lila haj és a 100+ kiló ott az "ideál". Túl konzervatív vagyok mindkét véglethez.
-
Crus
őstag
Az az értékelés, amit ráokádott az a szerencsétlen, az tökéletes mutatja, hogy emberileg mennyire van mélyen. Nem sok helyről menekültem, de a hazai IGN is ilyen volt... az inkompetencia és a fingtalanság magas foka, amit néha letoltak. Látom a külföldi bagázs is hozza a szintet.
-
echterion
nagyúr
Mit vártál? A progresszív nyugat csak erre képes, akinek az nem tetszik, azt biza nyilvánosan kinyírja minden eszközzel, ami rendelkezésére áll. Erről szól a Nyugat jó 15-20 éve. És tartok tőle, ebbe fog belebukni hamarosan, ha nem történik valami komoly fordulat a nyugati politikában.
-
Zó
aktív tag
Cloud felbételt zsoldosként kerül a képbe, de nagyrészt ő testesíti meg a partyt, és Barret is elveszíti vezérjellegét. Meglepne, ha a Rebirth ebben elszakadna az eredetitől. Megjegyzem, Cloud, Tifa és Aerith mellett Cidet is érdekesebb karakternek tartottam nála. Kidolgozottságban határeset, mivel az alapcsapat tagja, így több szerep jutott neki a party kibővülése előtt.
Ezzel együtt nyilván hülyeség a kritika, Barret sztereotip, indulatait magában tartó nagydarab feketeként indulása elviszi a kákán is csomót keresőket.
-
VoltanIgor
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Filmvilág
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Akvarisztika
- Okos Otthon / Smart Home
- Építő/felújító topik
- One mobilszolgáltatások
- Motoros topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Update 04.04. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest