Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
tupacamaru
veterán
válasz Heavyrain #55264 üzenetére
Eddig csak vásárlásonként egyet lehetett.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
-
ayo
veterán
válasz Heavyrain #56246 üzenetére
kb olyan mintha az elso jatek kiegje lenne - ezt grafikailag is elertek az elozo resz bukasa utan fogtak es 1:1 visszamentek a regi cucchoz. egyszer ki lehet porgetni szerintem, de masra nem jo. en family shareben toltam, az pont megfelelo arban
http://jateknaplo.blog.hu
-
szami777
addikt
-
sagem
addikt
válasz Heavyrain #56444 üzenetére
ja, pl. csinálnak egy "1 more year to Beta" bundle csomagot (Fizess most, játssz a véglegessel 2 év múlva!)..
ilyen címekkel hogy: Prison Architect, Godus, DayZ..meg még a többi gőzös alfaság..
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
nagyúr
-
sagem
addikt
válasz Heavyrain #57481 üzenetére
Hja, világos, csak az ember nem mindig lesz ott a rajtnál
Csoró Indiegalások, szerintem meg a hócipőjük tele a konkurenciájukkal, megy 25 perce az Indie humble X, és már most a Codemaster Gala bundle bevételének a felénél járnak..
[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
eami
veterán
-
-
sagem
addikt
válasz Heavyrain #57815 üzenetére
Egen, ez most engem sem fogott meg..a Jack Claw Prototype érdekelt volna az editor és a forrás fájlok miatt..de aztán utánaolvasva kiderült, hogy közvetlenül a kiadótól is le lehet tölteni teljesen legálisan..szóval
-
ayo
veterán
válasz Heavyrain #57815 üzenetére
ez mar nem is keszul el?: szerk.: na latom hogy abba maradt. mindegy azert jo megnezem vegre
(#57821) sagem : ja most neztem, ketszer megvan mert regihez is volt szerintem meg kb. 2? eve a frozen bundleben. egy pillanatra azert megorultem
[ Szerkesztve ]
-
-
RedMan
tag
válasz Heavyrain #58163 üzenetére
Mindkettőt sikeresen aktiváltam Origin-be.
(Ha a warcat által linket pack-ról beszélünk)Köszi a linket warcat!
[ Szerkesztve ]
TFT tisztítás: ''Nagyon egyszerü a képlet: kirakni a kertben a füre, és gőzborotvával adni neki. után hagyni kell a napon állni, hogy jol kiszáradjanak az elektronikus alkatrészek.'' -by Vicces
-
szami777
addikt
válasz Heavyrain #58218 üzenetére
nincs cd kulcs. Elvileg az atari a ludas, mindenki tőle vár kulcsot. A kérdés az, hogy ha tradertől veszel, akkor ahhoz van-e még. [link]
gondolom steam inkább addig kivette az áruházból.
sztem itt keress rá midnent megtudsz : [link][ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
-
ayo
veterán
válasz Heavyrain #58279 üzenetére
az mazli. mar nem nagyon van boltokban, amugy meg DeFranco ezt mutatta anno: http://www.hwsw.hu/hirek/49700/logitech-pc-piac-periferia.html.
[ Szerkesztve ]
-
Mate
nagyúr
válasz Heavyrain #58279 üzenetére
F510 már régebb óta eltűnt a polcokról, ezért hagytam ki a listából.
Agyzuzo: Megszokás kérdése. Én ps kiosztást szeretem, így nekem az xbox kényelmetlenebb.
djculture: Xbox-os se tökéletes. Ugyan annyi gond lehet vele, mint logival. Sőt, régebbi játékokhoz logi jobb.
-
szami777
addikt
válasz Heavyrain #58391 üzenetére
arma 2 megvan, de az alap kíváló vétel így is.
warner után a bohemia a következő
days mod tudtommal ingyenesen tölthető steamről, de reklámnak jó.[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest