- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Dilikutya #54625 üzenetére
Pedig később nagyon megköszönnéd... jó, ha egy játékot kiadnak magyarul, egye-kutya kuriózum, játsszuk úgy (én is úgy fogom ha odajutok, de szerintem most ünnepek alatt belevágok a krízisbe), de hidd el, nagyon sokat segít az angoltudásodon, ha kihasználod a lehetőséget, és nem mész egyből a magyarítások.hu-ra. Minimális átállás után már nem fog feltűnni sem, hogy angolul játszol, és rengeteg angolórát megspórolsz vele.
Én csak és kizárólag játékokból meg netről tanultam angolul, összesen vettem 10 angolórát, és 91%-ra középfokúztam. Számold ki mennyibe kerül megtanulni egy nyelvet, szép kövér steam acc kijön belőle. Plusz egy high-end gamer gép.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Honda topik
- Hálózati / IP kamera
- Nintendo Switch
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Óvodások homokozója
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- GyáriMagyar LENOVO THINKPAD T580 - 15.6"ips matt, i7 ! 32/512 SSD, Thunderbolt3 ujl.olv +SZÁMLA +GAR
- FóliaGuru Hidrogél kijelzővédő fóliák, több mint 1000 típusra! Keressenek bátran!
- Eladó Two Trees TTS 55 Pro 5.5W lézergravírozó + méhsejtrács (430x400x22mm) + légfúvó
- 2025-ös MacBook Air M1 (2020) 13.3, hibátlan, közel 3 év garanciával
- Szerverterem bontás - Switchek
- BESZÁMÍTÁS! Intel Arc B580 12GB Limited Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- 106 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Apple MacBook Air M3 15, Újszerű, Dobozával, 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest