Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- moongoose: Hajópadló (nem parketta) felújítása a realitások talaján maradva!
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- Algieba: Algieba mint kreatív tornádó
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crus
őstag
100% biztosra veszem, hogy PC-n ennél szebb küllemet elő lehet belőle csalni jobb frémekkel. A GPU teljesítmény az csak GPU teljesítmény, nincs csoda konzol, ez csak a Sony fejében él, amit ők maguk se hisznek el.
Meg ugye eleve a PS5 Pro se natív 4k-t tol, hanem upscallel alacsonyabb felbontásról.
Ami továbbra is irgalmatlanul felbax, az a DEMO HIÁNYA! Mi a szarért nem lehet kipróbálni ezt a nyomorult játékot fél órára???
-
TBT
addikt
Még mindig jobb, mint az RTX 5070 Ti, ami egy... 720p-s kártya.
Csak picivel több, mint félmillió forint.
-
TBT
addikt
Emellett készült egy nagyon jó optimalizációs videó is a témában
Akit érdekel / szeretné jobban testre szabni a játék grafikáját, az megnézheti. Egész jó anyag, bár nekem megfelel már ez a 2K gaming is. Inkább játszani akarok, és nem a beállításokkal szöszölni.
Az Nvidia pedig egyszerűen csak kapja be! -
De ha ennyire nem megy 4k-ban a történet, akkor miért erőlteted? Miért nem váltasz vissza 1440p-re pl.?
Én nem véletlenül vagyok még mindig 1080p-n.. Ezt meg tudom engedni magamnak magas frame rate-tel és viszonylag magas grafikai beállításokkal, plusz alacsony latency-vel.
-
Crus
őstag
"és amiről senki nem beszél"
Ellenben többször leírtam én is, hogy mindenféle framegen azonnal off bárhol, bármikor, mert lesz ott mindenféle olyan effekt, amit gamer nem szeretne látni.
RT-t idővel majd belebuherálva valamelyik fájlba biztos ki lehet lőni fullra, technikai szempontból az Ody, és Valhalla is szenvedett eleinte, de sokat patcheltek rajta.
Azt is sokszor mondtam, hogy a proci terhelés a 4k gamerek számára kb. whateva', mert nem 1500 frémmel akarják 720p-ben a CSét tolni.
Így próba nélkül azért én azt gondolom, hogy be lehet lőni szebbre a cuccot 4080S mellett, csak okosan kell majd finomhangolni. Anno Ody-t is elképesztő mit csesztettem mire gyengébb GPU-val az úgy futott, ahogy elvártam és jól is nézett ki.
Sajna még nincs uránbányász verza belőle, meglesném, de az Ubinak (se!) annyi esze nincs, hogy egy nyomorult demót kitegyen.
-
VoltanIgor
aktív tag
Ezért mondom, hogy a natívat, meg a mindenféle trükközés nélküli dolgokat el lehet már lassan felejteni. Felesleges ezen kiakadni minden egyes újonan megjelent AAA játéknál
4070 superen a videó alapján majdnem maxon 1440p-n ki lehet hozni 60-75 fpst. Frame gen nélkül. Not great, not terrible, jó lesz a parasztnak.
A tendencia gáz, ez igaz, de láthatod, az egész ipar rá van cuppanva, ez nem csak afféle múló hóbort azt hiszem.
-
TBT
addikt
Nah, így egy-két japán stream alapján.
Elég szépnek tűnik a játék és a pályadesing is nagyon tetszik, ahogy az épületek és a páncélok / fegyverek is. A váltakozó évszakok pedig gyönyörűek. A korszak nagy kedvencem, bár a sztorival kapcsolatban vannak.... kérdéseim. Mármint itt létező karaktereket mutogatnak, de... másként. Vagy csak nem vótam ott és kussoljak és a lenyomatok is hazudnak.
Az animációk (harc és arc/beszéd) azok nagyon... fapadosak nekem, főleg egy FF7 Rebirth-hez képest, viszont a japán szinkron nagyon jó! Mind Naoe, mint Yasuke hangja el lett találva és nem olyan... fura, mint az angol. És Naoe hajanimációja is szépre sikerült, szóval vannak itt pozitívumok is.
A tavalyi Star Wars Outlaws azért több sebből vérzett. -
i2k
őstag
Fejlesztők mondták, szóval nem kisujjból, hogy: a játék ~90%-ban végigjátszható lesz 1 (egy!) karakterrel... (//* itt is a cikk)
...lehet tippelni, hogy melyik lesz az.
...amikor a nagydarabbal egy szaros párkány is kihívás tud lenni... -
Crus
őstag
Nem láttuk, nem tudjuk. Az biztos már számomra is, hogy csak jobb lehet, mint a korábbi 10 db. totálisan egy sémára épült AC rész: AC1, AC2, Brotherhood, Revelations, Liberation, AC3, Black Flag, Rogue, Unity, Syndicate.
Nyugodtan agyon lehet kövezni, de az Origins, Ody, Valhalla nem egy ligában játszanak a korábbi részekkel. Egyszerűen jobbak. Aki meg nem tud stealth killt tolni az újakban, annak szívesen felveszem ahogy komplett erődöket irtok ki egyetlen pisszenés nélkül.
100. órát elértem a Valhallában és ÉLVEZEM! Mindezt közvetlenül az Ody Ultimate után. Kövezés újra jöhet: Ezek JÓ játékok!
Nem hibátlanok! Messze, messze nem azok, néha kifejezetten frusztrálók, vagy idegesítők, de vastagon vannak annyira jók, hogy közben meghatódom*, gondolkodom, nevetek és el is szomorodom. És a figyelmem szépen fenntartja. Mégis mit a tökömet akarjak még egy videójátéktól?
*Pont tegnap esti sztori, hogy egy jarl az élete vége felé jár és van egy fia és azt a kérdést boncolgatja, hogy a fiú elvágyna arról a vidékről, de hát a hagyomány, meg az apja... és nyilván van kis ráhatásod a történetre, közben a saját kapcsolatod a testvéreddel is különös és az egész NAGYON szépen összeáll és a fejedben - ha nem vagy holt tufa -, gondolatokat szül és az empátiádra is épít. 100. óránál... én meghajolok komolyan!
Olyan szinten jó szájíz van bennem, hogy könnyen lehet, hogy hamarabb veszem majd a Shadowst, mint terveztem és én is megmentem az Ubit.
-
Crus
őstag
Minél feljebb pörög a frame, annál komolyabb terhelés megy mindenre is. Fogalmam sincs miért kéne egy single player játékban 90 Hz-es monitoron ilyen 100 feletti frémeket egyáltalán megnézni is. Semmi értem, csak a gépedet melegíted.
A DLSS-es megoldás nyilván a vasadnak a kellemesebb, de csak akkor ha limitálod 90-nél a frame-et. Ha felengeded az égig, akkor csak fűtöd a szobát.
-
i2k
őstag
Kár, hogy a játék egy patronos.
Az osztályoknak szinte 0 immerziós hatása van - majdnem teljes 3 végigjátszásom van benne, az ominózus v1.6 előttről is.
Egyszer végigjátszod (DLC-vel): láttál mindent.2023-as utolsó kari
2024-es karik közül egy: és ott vannak bal oldalon a korábbiak (3 osztály)
-
i2k
őstag
Nyilván nem vagyok mérvadó, hiszen vásárlója se leszek a címnek, de első dolgom lenne, hogy japánra állítsam a szinkront.
Kell a halálnak az angol egy japán környezetben! (Csusima, Nioh-k, Sekiro, Code Vein, Granblue Fantasy Relink, Ryzák, Yakuzák, és társaik)
Kínai sztorinál például kínai nyelvre lövöm be - Wo Long Fallen Dynasty, Dynasty Warriors Origin, etc. -
VoltanIgor
aktív tag
Én megvettem a legelején - már akkor is egészen remek volt sok szempontból, de azért erősen polírozásra szorult, azóta már ránéztem nemrég, és sokminden jelentősen javult, szerencsére tényleg törődnek vele. Kegyetlen jó már most is, kész játéknak pedig, ha íy folytatják, akkor egészen ragyogó lesz.
A látványvilága is nagyon faszányos, abszolút megmutatja, hogy egy jó art design-al és koncepcióval simán le lehet hagyni élményben a "fotorealisztikus" törekvéseket.
Kíváncsi leszek az áprilisi update-re, szerintem itt lesz az idő, hogy újrakezdjem majd.
-
VoltanIgor
aktív tag
" Ne ilyen kamu képgenerátorokkal akarjanak nekem 500-600 000 Ft-os videokártyákat eladni, hanem valódi "erővel""
Ezt már lassan el kellene engedni, ez a múlt, a jövő a trükközésé, a skálázásé és a kamu frémeké, ez van.Én csak a demót próbáltam a Roninból, maga a játékmenet nem tűnt rossznak, de a grafika? Hát PS4-en számtalan sokkal jobbat láttunk, valóban nem indokolja ezt a gépigényt, ennek a játéknak egy 1060-ason is elfogadhatóan kellene futnia.
-
i2k
őstag
Tényleg annyira kaka lenne a Rise of the Ronin optimalizáltsága, mint ahogy STEAM-en írják, vagy...
...mindenki Crytek-like feltolt egekbe minden csúszkát és 4K@120 + Full on GayTracing opcióval indít vakon minden játékot, és így várja a csodát? -
gyimger
őstag
-
Crus
őstag
Néztem ezt a videót és pont az jutott eszembe, hogy igazából egy ent is lehetne a main kari, vagy egy kopasz informatikus, esetleg egy szárnyas démon. Totál mindegy. Csapkolda, néddahátam', átvezetőben nyilván van valami apró jelentősége, hogy néz ki a kari, de amúgy tökre whateva.
-
Golden9
veterán
-
i2k
őstag
"The 40+ minute show begins February 12 at 2pm PT / 5pm ET | 11pm CET / February 13 at 7am JST on YouTube and Twitch, and will be broadcast in English and Japanese. See you tomorrow!"
Egy kis rant - előre is bocs érte.
PT - 2 pm > ott ugye az délután 2 óra. Ami nálunk (CET) este 11. Ráadásul hétköznap.
Ezek tényleg ennyire idióták évek óta?Nem lehet ezt nekik reggel 8-ra tenni (nagy átlagban 9-kor kezdik a munkát), és emberi időben lenne a Föld minden más területén?!
-
i2k
őstag
"Az azért kicsit megbolygatja majd az állóvizet a mostani konzol / videójáték fronton."
Ami jót is tenne az egésznek, mert vicc, ami folyik ott - egbogz, píÉsz'ájv -, különös tekintettel az MS-re, ami gyakorlatilag kihátrál a piacról az elmúlt időszakban véghez vitt dolgaival, a tavalyi gyenge értékesítéseivel (alig ~2 millió), és azzal, hogy (nyilván nem önzetlenül puszira) elengedi az exkluzívokat is a japánok felé.
Ráadásul, az amcsik mintha már PC-re akarnának (de legalábbis azzal való összeolvadásra) csak koncentrálni. -
i2k
őstag
Nem leszek népszerű, de én kifejezetten örülnék, ha a nyár elején jönne PC-re > kevesebb megjelenés, nagyobb tarolás...
...és önző mód: addigra piacon lenne minden, amitől függővé teszem a gépvásárlást (AMD, nVidia) és talán a Forint sem zuhan meg úgy, a jenkik is engednek a 400+%-os haszonkulcsból... és bedurranhat valami currgen hardware-es erőmű a szobámba.
Aztán jöhet minden kihagyott AA(AA) cím -
i2k
őstag
[link] - Need for Speed will return in “new and interesting ways,” says EA
"Mivel az Unbound élő szolgáltatásának végére értünk, nem fogjuk frissíteni a játékot, és nem fogunk több változtatást eszközölni" - erősítette meg a Criterion az Unbound Vol.9-es frissítésére visszatekintő blogbejegyzésében. "A jegyzeteiteket és észrevételeiteket rögzítjük, és segítenek majd a jövőre nézve" - tette hozzá a stúdió.
"A Criterion Need for Speed csapata csatlakozik a Battlefield-en dolgozó kollégáikhoz" - mondta az EA ügyvezető alelnöke, Vince Zampella az IGN-nek adott nyilatkozatában. "Cégként fontos volt számunkra, hogy az elmúlt egy évet arra fordítsuk, hogy meghallgassuk a Need for Speed közösségünket, és az ő visszajelzéseiket felhasználva hozzuk létre az Unbound tartalmát"."Bár az Unbound számára véget ért az út, az EA megerősítette, hogy a Need for Speed valamikor visszatér***. "Mivel egyre jobban megértjük, hogy a játékosaink mit szeretnének egy Need for Speed-élménytől, azt tervezzük, hogy új és érdekes módon visszahozzuk a franchise-t" - mondta Zampella.
Az nem világos, hogy aktívan fejlesztik-e az új belépőt. De mivel a Criterion a Battlefieldre koncentrál, úgy tűnik, még sokat kell várni egy új Need for Speed játékra."//*** = ja, szerintem megint egy f0sh Live Service képében...
-
i2k
őstag
-
-
S1M0N
senior tag
Hát ez az, hiába a nagy nevek, ha aztán olyanok szólnak bele a fejlesztésbe, akiknek nem kellene...
Jó lenne, ha tanulnának végre a saját és más fejlesztők hibáiból és egy, a trilógiához méltó folytatást raknának össze.
Én reménykedek ebben, de inkább vagyok pesszimista, mint optimista, szeretnék pozitívan csalódni. -
gejala
őstag
Már meg is van az eredménye. Nem lesz kötelező PSN login az ezután érkező PC portokban, kezdve Spidey 2-vel. HZD Remasterben és GoW Ragnarökben sem a már megjelentek közül. Ingame cuccokat ad majd, aki mégis bejelentkezik.
-
Crus
őstag
Na... natívban 20%-ról volt szó, aztán lett belőle 15, most lett belőle 8.3%.
Egy fotó majd azért jöhetne azokról a lúzerekről, akik 4080S-ről váltanak
Talán majd az 5080S-re lesz érdemes ránézni 1.5-2 év múlva, ott natívban biztosra veszem, hogy meglesz a min 35-40% és az már releváns.
-
Crus
őstag
Ez gyaníthatóan pont olyan megoldás lesz, mint anno Origins esetében a hajódon levő hadnagyok, a Valhalla esetében meg a fő jarlok, ezekből egy rakás volt mind a 2 játékban, nő ffi, fehér, vörös, mindenféle.
Na most ezt így kiemelni... Jó a gyűlölet hiszen vár a sötét oldal, de talán néha "kicsit" túl van tóva'.
-
i2k
őstag
Hú, az Eternal - naaaagyon állati jó lett pedig.
A platformer részek agydarálósak (bár sokat is segít a játék), minden más meg full FPS kánaán.
Az tény, hogy a DLC-re elgurult a gyógyszer a Boss-szal -- állati nehéz, és nyilván nem ízípízi settingen --, simán gatyáig le lehet izzadni, és remélhető, hogy a folytatásban azé' kapunk valami választ is.
Én full offline toltam le --- online biztosan tele van kiskirályokkal, akikhez ilyen öregen felszagolni se lehet már --- és megtenném újra. -
Shadowguard
senior tag
-
i2k
őstag
Hadd tippeljek - female boss lesz.
//Oké, nyertem: Sydney Chandler
"In May 2023, she was cast in the lead role of Noah Hawley's Alien: Earth for FX on Hulu. Filming for the series wrapped in July 2024, and is set to be released in 2025."//Boss, I'm tired.
-
Crus
őstag
Nálam eddig a QLED és 2(!) OLED is beégett. Úgy, hogy folyamatosan Day1-tól aktív minden védelem, csak hát izé... használom. Egy ideje pl. kb. reggel 8-tól éjfélig, nyilván a 4-5 órás 5-6 perces pixelfrissítő az lefut rajtuk ahogy kell, mert a 2000 üzemóránkénti nagyobb is. Ja és az esetek 70%-ban 20-as OLED fény mellett.
A QLED az kérem szépen úgy járt, hogy kb. 2 év használat után napról napra több kiégett pixel jelent meg a panelen. Mikor garban intéztettem már lehetett rajta vagy 100.
A CX-em egy 2 órás PC fagyás miatt égett be, alsó tálcával. Garos volt, de így beégetten hirdettem ár alatt és persze garral. Srác megnézte, mondta, hogy nem zavarja, ha gond lesz garoztatja. Fél év múlva szólt, hogy totál besárgult az egész panel, gar. Ki is cserélték neki ahogy kell.
A C2-be a 140 órás AC Ody HDR inventory felső 2 csíkja tette bele a nyomát. Még hajtom sokat, aztán ez is megy vissza garba. Retek az összes.
Ja és északi fekvésű helyiség, kb. soha nem süt be a Nap, de a tv-re szó szerint never ever.
-
Crus
őstag
Stellart megvettem decemberben, részben amiatt is, mert egy nagyon nagyon apró, csekély lelkesedést mutattál irányába
Reálisan nézve, nekem az FF VII Remake 1-2 majd olyan 40€ alatt ugrik be és aztán majd a 3. rész. Egyszerűen olyan embertelen backlogom van, hogy ha most megvenné valaki nekem mind a 2 részt, akkor se tudnám tolni, mert éppen más van folyamatban.
-
Crus
őstag
Érdekel. Meg fogom venni és meg akarom venni. De biztos nem Day1. Ahhoz brutál nagy névnek kell lennie, hogy Day1 bármit is vegyek és ez nem kis név, de nem egy Elden Ring kategória.
A másik okot írtam: Fővandarabóva'. Majd egyben. Hogy mások, hogy gondolkodnak azt nem tudom, de az biztos, hogy a Gen Z-nek se túl nagy bekattanás lehet egy lassan 30 éves játék remake-je és hát elvileg ők döntenek el most mindent is.
-
Shadowguard
senior tag
Én előrendeltem, ugyanúgy, mint az előző részt, de amíg nem kerül elérhető közelségbe a harmadik rész nem fogok nekikezdeni. Viszont a kiadó szempontjából szerintem azért csak számítok valamit az eladási sorban
Legtöbbször sorozatot is csak több éves lemaradással kezdek el nézni, amikor már nem lesz több évadja. Ezt cirka 15-16 éve fogadtam meg, egy Kaliforgia évadzáró után. -
gejala
őstag
Túlságosan el lett húzva ez a dolog. Két éve letoltam az elsőt, tetszett, mentem volna tovább. De nem lehetett. Most meg már nem érdekel az egész.
Az se segít, hogy nagyon hosszú, legtöbb ember nem fejezi be az ilyeneket. Akkor meg minek kezdje el. Én például már alapból csak rendkívül indokolt esetben vállalok be 25 óránál hosszabb játékot.Nagy hülyeség volt egy sztori orientált játékkal ennyire váratni az embereket. Főleg, hogy mindenki ismeri már ezt a sztorit, mivel az egyik legikonikusabb JRPG-ről beszélünk. Majd ha kijön a vége, megveszik akciósan egyben.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Megint elérhetetlen a Fortnite az iPhone-okra
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Jogász topic
- Yettel topik
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- 6 milliméter alá lő az Infinix is
- További aktív témák...
- Eladó steelseries arena 9 rgb 5 1 szinte új!!!
- LOGITECH G ASTRO A50 X LIGHTSPEED - FEHÉR
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Üzleti Laptop 13.3" -40% i5-1335U 10Mag 16/512 FHD+ Intel Iris Xe
- ÚJ DELL XPS 15 9520 Tervező Vágó Laptop -65% 15,6" i7-12700H 16GB/512 3050Ti Touch UHD+ /1,5 MILLIÓ/
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- AKCIÓ! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest