Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViharVadász
őstag
Steam-en a The Evil Within játékhoz jött demó, amiben az első 3 Chapter-t tudjuk kipróbálni: [link]
"Video games are meant to be just one thing: fun. Fun for everyone"
-
i2k
őstag
Gondolom, mindenki látta már ezt az e-mail fiókjában a GreenManGaming-től:
"Hey gamer,
Make the most of your Wednesday with Green Man Gaming and the upcoming LEGO Batman 3: Beyond Gotham.
How, you ask? Simple: if you pre-purchase this title now, we will send you an exclusive pack containing 10 free games, an On-Live free trial and a 23% Loyalty Voucher.
Don't wait - head to our special page to know more about how to get your gift.
Get your exclusive pack"
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
i2k
őstag
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
ayo
veterán
háát úgy néz ki, hogy egy újabb gyenge év lesz ez ha tényleg ekkora a halloween sale. lassan akció se lesz
31 játék pl The Ship...
szerk: 37 már!
[ Szerkesztve ]
http://jateknaplo.blog.hu
-
ViharVadász
őstag
"Video games are meant to be just one thing: fun. Fun for everyone"
-
i2k
őstag
-
i2k
őstag
-
TBT
addikt
Van egy másik akciófelhozatal is. Ott 51 oldalon keresztül vannak akciózva a játékok. Azért az már jóval jobb és érdekesebb eresztés.
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
ayo
veterán
pont ezt nézem én is, hogy itt meg tele nem értem amúgy, hogy az a főoldali cucc miért lett ilyen. eventkor azért szép grafikákkal szokták az embereket sokkolni az ezernyi jó akcióval most meg listázáson kívül nem sok van
(#81358) warcat: ránéztel mik vannak benne? régi vagy gyenge játékok és még kevés is...
(#81363) i2k: lehet, remélem javítják majd
[ Szerkesztve ]
-
i2k
őstag
Szerintem, ez az új design miatt van így - mintha elsiették volna az egész bevezetését korábban, vagy nem tudom...
-
cskamacska
addikt
Persze hogy van, pláne hogy személyes támadásnak vetted a elmélkedős-szomorkodós posztomat. Lehet már mindkettőnket üldöznek.
Halottak napi szél meg nagy rakás meh eddig.
ayo: Volt egyébként 60 euróra leárazott Watch Doges is.
i2k: Az alter link működik, már csak azt kellene tudni, hogy miért nem ez jön be alapból. Ahogy nézem az egész keresés teljesen bugos, felveszek még egy feltételt(pl szűrnék csak DLC-re, vagy csak játékra) és elszáll az egész keresés eredmény nélkül.
[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
ayo
veterán
amúgy sehogy se jó ez a listázás, fps kategóriában nincs benne a painkiller... tök mindegy honnan nézem
[ Szerkesztve ]
-
i2k
őstag
válasz cskamacska #81364 üzenetére
Örülök, hogy mindketten tévedtünk.
Tragédia a keresés valóban.
Nekem plusz hiányoznak funkciók, amik a régiben jól működtek.[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz ViharVadász #81357 üzenetére
Nevetséges..
-
csaba951
veterán
Keresés nem a Sale miatt bug-os! Ilyen használhatatlan vacak már az új design bevezetése óta!
-
warcat
veterán
Tessék én már találtam best buyt: Call of Duty Complete Zombies Experience (ROW) 28000 forintért tied lehet ez a csoda!
EA: It's in the crate!
-
i2k
őstag
-
törölt tag
német barátaink ismét megszívták
Régiókorlátos lett a :
- Kane and Lynch Collection
- Eidos Anthology
- Sleeping Dogs Definite Editon -
pigster
senior tag
Jagged Alliance Flashback egy hét alatt 50%-ra ment
-
szami777
addikt
válasz pigster #81373 üzenetére
Evil Within season pass is 2 hét után 50%
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
TBT
addikt
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
ayo
veterán
ingyen Payday 2 maszk a Humble Weekly oldalon
-
-
djculture
félisten
válasz Alien83 #81384 üzenetére
Nemtudom tegnap voltak érdekességek pl 2 euroért vettem wrc 4 meg state of decayt breakdownal együtt szintén 2 -ért (ezt leárazták ma ahogy látom a steam-en is de igy is alsó hangon 2,5 szeres áron van a kettő . Lehet valahgol elvolt árazva nemtudom én csak megvettem leszrom hogy honnan van az a lényeg hogy megy. Eddig egy giftet se mertem amúgy venni de ezek kb visszautasithatatlanok voltak Kockáztattam.
[ Szerkesztve ]
-
-
Csapoati
nagyúr
válasz djculture #81385 üzenetére
Ejj, jókor szóltál... A WRC 4-et már régóta vadászom. Azért 5 euróért sem volt rossz vétel (fast2play), reméljük nem üzbég gyerekektől ellopott kártyával vették.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Wolverine
félisten
-
-
Csapoati
nagyúr
válasz Wolverine #81390 üzenetére
Bennem is van azért némi gyanakvás, de ha 5 eurót bukok, az nem vált ki belőlem nerdrage-et. Főleg ha addig végig is játszom (már amennyiben egy autós játéknál beszélhetünk ilyenről).
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Hunbeast87
senior tag
válasz szami777 #81396 üzenetére
Steamen, a The Call of Cthulthu-val lehet megvenni együtt, inkább ajándék hozzá. Mármint a TCoC az Evil Withinhez és nem fordítva.
Buy The Evil Within and receive a free copy of The Call of Cthulhu. Limited time offer!De így 59.99-ért.
[ Szerkesztve ]
http://steamcommunity.com/id/mapkoo87/
-
Wolverine
félisten
Desura - ingyenes játékok. Mindig az aktuális lista látszik a linken.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
szami777
addikt
válasz Hunbeast87 #81397 üzenetére
Ezt aztán az akció, csapot papot otthagyok rögtön és veszem is
[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
törölt tag
Shadowrun Returns 75% GOG.com Discount Key Giveaway
Nem steames .
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest