Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Farkas86
senior tag
válasz trisztan94 #53758 üzenetére
-
Farkas86
senior tag
Sziasztok. Én a Civilization V-röl kérdezném, hogy régiózáras-e vagy meg lehet venni?
Most látom, nem tud angolt.
Supported Languages:
Polish, German, Russian, Italian, Spanish, French, Japanese[ Szerkesztve ]
-
Farkas86
senior tag
válasz morvaigaben #54402 üzenetére
Ugyanaz. Gyorsan írtam is a supportnak.
Csak hogy érezzék a törődést.[ Szerkesztve ]
-
Farkas86
senior tag
-
Farkas86
senior tag
Én is megvettem, én még csak most kezdtem el a sorozatot.
-
Farkas86
senior tag
A square-enix boltban a Deus Ex: Human Revolution - Director´s Cut -75% 5€
-
Farkas86
senior tag
-
Farkas86
senior tag
válasz trisztan94 #54555 üzenetére
Én egyszer vettem innen, azonnal küldték a kódot.
-
Farkas86
senior tag
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
-
Farkas86
senior tag
Ha már erröl szol a téma szerintetek az Assassin's Creed Brotherhood bol a Deluxe Edition megéri az árát a + 2 egyjátékos pályáért, mert 2x annyi mint az alap. (Férfiasan bevallom én már végigjátszottam az 1,2,B,R részeket de most meg szeretném venni is őket). Tényleg kár lenne kihagyni bármelyik részt is.
Én csak azt nem értem, hogy sokan az mondják hogy a 3 nem olyan már mint a 2 ezért rossz, de hiszen a 2 sem olyan mint az 1 és mégsem rossz pedig azt kellene alapnak venni, mert az volt az első. -
Farkas86
senior tag
Én meg 3:
Crusader Kings Complete
PAYDAY The Heist
Ticket to Ride Europe DLCSins of a solar Empire-t én is próbáltam(virágbolti), nekem is tetszett, érdekesnek tűnik, de én is félretettem a jövőre.
A Dwarfs!?-t pedig én szívesen kipróbáltam volna. Tudom van f2p is, na de hát azt akkor majd.[ Szerkesztve ]
-
Farkas86
senior tag
Javitották az árát. Már csak -75%
[ Szerkesztve ]
-
Farkas86
senior tag
S.T.A.L.K.E.R. Series up to 70% off! gog.com-on.
-
Farkas86
senior tag
Nálam a böngésző letöltötte minden gond nélkül.
-
Farkas86
senior tag
-
Farkas86
senior tag
Akinek nem megy és kell a GMG-s ingyenes játék, nem csak +1 sor, az jelentkezzen és én szívesen odaadom.
-
Farkas86
senior tag
válasz Shepherdke #63041 üzenetére
Nekem is több van. Profilomban 161, a kliens 245 játékot ír.
Ahogy látom a F2P játékok jelentek meg.[ Szerkesztve ]
-
Farkas86
senior tag
-
Farkas86
senior tag
-
Farkas86
senior tag
Attól még hogy az ember megérti az angolt, lehet szívesebben játszik az anyanyelvén.
Én is megértem az angolt, beszélni annyira nem, mert németet tanítottak nálunk(abból egy szót nem értek ), de azért magyarul szívesebben játszom.
De ez csak a saját véleményem, kérem nem leszidni emiatt. -
Farkas86
senior tag
Én már vettem a g2a.com on 1-2 játékot, de eddig még nem volt semmi + költség a paypall miatt. Annyit fizettem, mint amennyi ki volt írva.
-
Farkas86
senior tag
válasz ViharVadász #85176 üzenetére
A steamon 13,59€
-
Farkas86
senior tag
válasz DrTechnoid #113691 üzenetére
Viszont aki nem csinálta meg az megcsinálhatta később és mivel most már 4 et ad így ugyanannyi feladatra többet tudott összeszedni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest