Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A fénynél gyorsabban
- leslieke
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Farkas86
senior tag
Ha már erröl szol a téma szerintetek az Assassin's Creed Brotherhood bol a Deluxe Edition megéri az árát a + 2 egyjátékos pályáért, mert 2x annyi mint az alap. (Férfiasan bevallom én már végigjátszottam az 1,2,B,R részeket de most meg szeretném venni is őket). Tényleg kár lenne kihagyni bármelyik részt is.
Én csak azt nem értem, hogy sokan az mondják hogy a 3 nem olyan már mint a 2 ezért rossz, de hiszen a 2 sem olyan mint az 1 és mégsem rossz pedig azt kellene alapnak venni, mert az volt az első.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest