-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
edemark
csendes tag
válasz Agyzuzo #32020 üzenetére
Sziasztok. Mindenkinek köszönet a gyors válaszért. Természetesen én is előbb kérdeztem és csak utána olvastam. De én is megtaláltam, mind azt, hogy azt, hogy steam-es-e azt hol kell nézni, meg azt is, hogy milyen nyelveket beszél. Már igazán csak amiatt vagyok szomorú, hogy ha tényleg 9,5 órából számol vissza akkor esélyem sincs, mert épp csak befejeztem az utalást a számlámról a paypal-re ami biztos nem ér áy ennyi idő alatt.
Mégegyszer köszi a gyors és részletes válaszokat.
Üdvözlet[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest