- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AdGuard Family Plan: Lifetime Subscription akár 9 eszközre!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon R6 II vs 5D II színösszehasonlítás
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Apple iPad 11” (A16, 2025) 6/128GB
- joghurt: Skype adatvesztés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
FunPro
őstag
Nekem az áremelés időzítése nem tetszik. Nyilván mindenen infláció van, semmi nem kerül évtizedekig ugyan annyiba. Rendben!
Node:
1) A videójáték ipar fogyasztóbázisa szerintem még mindig folyamatosan növekszik.
2) Mindenki ajnározza az AI-t, DLSS-t. Ezek olyan dolgok, amik csökkentik az elkészítéshez szükséges erőforrást. Nem kell annyi ember és aki van, az sem optimalizál.
3) Régen egy játék nem termelt évtizedekig pénzt. Elkészült, kiadták, amennyien megvették megvették. Most a játék "szolgáltatás", néhány év különbséggel jönnek a remasterek. Így egy játék kis erőforrás befektetésével tovább termeli a pénzt.Ha nekem 10 évvel ezelőtt azt mondják, hogy egy játék előállítása annyival nagyobb költséget emészt fel, hogy most 20€-al többet kérek érte, elfogadom. Sem akkor, sem most nem veszem meg ennyi pénzért, mert nekem egy olyan produktum, ami holnap akár mehet a levesbe, nem ér ennyit és igazából meg sem engedhetem magamnak. De jelenleg mégis felháborítónak tartom, hogy olyankor emelnek árat, amikor minden azt mutatja, hogy a gyártási költség csökken a profit viszont nő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A22 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest